Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

28 Kasım Besiktas- Marsilya [21:45]

nocom

Öne çıkan mesajlar

o değil de ben 2.yarının genelinde oynanan futboldan memnun değilim olur da deplasmanda porto karşısında 1-0 öne geçersek ve yine yatmaya kalkarsak bu sefer maçı çeviremeyebiliriz
yav hayır 1-0 öndesin işte bastırsana ne geri çekiliyorsun
bi ara tüm takım savunma yapıyorduk yav golden önceki kornerlerde fln bobo bile savunmaya geliyordu he sonra ne oldu vuruon rastgele yine adamların önüne düşüyor yine atak yapıyorlar
çok yanlış oynuyoruz çok dün gece biraz da şans yardım etti bobo atamasaydı şimdi çok başka şeyler konuşuyor olurduk :)
neyse şimdilik durum iyi yenersek çıkıyoruz ama bence buraya kadar çıkamicaz gibi + o kadar da haketmiyoruz böyle oynicaksak

+
1 Porto 8
2 Liverpool 7
3 Marsilya 7
4 Beşiktaş 6

şu gruba bakın yav herkesin çıkma ihtimali var 6.maçlar geliyor kimse garantileyemedi cehennem haftası olacak son hafta
Sosyal ağlarda paylaş

Bu maç Beşiktaş'ın Tello'ya ne kadar ihtiyacı olduğunu kanıtlamıştır. Gerçekten çok iyi oynadı. Son 3 4 maçı onsuz oynamıştık. Delgado yine mükemmeldi. İkinci yarı takım anlamsız bir tutulma yaşadı bunların engellenmesi lazım Allaha emanet oyun oynadık resmen.

Şu İbrahim Akın denilen varlık da bu maçtan sonra hayatta sahada oynayamaz tahminim. Bu kadar korkak, isteksiz, kişiliksiz mi oynanır?

En büyük tebrikler ise Baki'ye, oftaş maçını izlemedim ama adam resmen iyi oynadı yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw baki cok garip abi tekniği sokaktaki adamdan fazla değil nerdeyse ama iyi basıyo,iyi pozisyon alıyo, kafa toplarına güzel çıkıyo, adam bozuyo,kolay çalım yemiyo .. bunların hepsini bi maç içinde yapıp bi de pas hatalarını minimuma indirdimi süper ama gidip abzürd paslar atıyo sonra kafayı yedirtiyo :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...