Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

28 Kasım Besiktas- Marsilya [21:45]

nocom

Öne çıkan mesajlar

Şampiyonlar Ligi'nde Fransa'nın Olympique Marsilya takımını konuk edecek Beşiktaş, yarınki (Çarşamba) mücadeleyle Devler Ligi'ndeki 23. maçına çıkacak.

-İSTANBUL'DAKİ MAÇLAR-

1997-1998 Sezonu:
Beşiktaş-Paris Saint Germain.......: 3-1
Beşiktaş-Göteborg........................: 1-0
Beşiktaş-Bayern Münih.................: 0-2

2000-2001 Sezonu:
Beşiktaş-Barcelona.....................: 3-0
Beşiktaş-Leeds United................: 0-0
Beşiktaş-Milan.............................: 0-2

2003-2004 Sezonu:
Beşiktaş-Lazio.........................: 0-2
Beşiktaş-Sparta Prag..............: 1-0

2007-2008 Sezonu:
Beşiktaş-Porto......................: 0-1
Beşiktaş-Liverpool................: 2-1
Sosyal ağlarda paylaş

Umarim yeniliriz..
Umarim gs de yenilir..

Umarim butun turk takimlari yenilip annemizin ligine doneriz..

Boylece biraz birlik beraberlik turk bayragi altinda toplanmayi ogreniriz belki..

belki alicagimiz 2-3 ulke puani ilerde fb ninde gs ninde isine yarar ama siz dusunmeyin bunlari bosverin dusunmek size gore degil salyalari sacmaya devam..
Sosyal ağlarda paylaş

fenerin çıkma şansı ne kadarsa bizimde o kadar şansımız var, neden millet bunu görmek istemiyor ?

evet biz liverpooldan 8 yedik. ama bu gruptaki şansımızı değiştirmediki. 1-0 yenilsekte 0 puan almış olacaktık.

marsilyayı yendiğimiz takdirde gruptan çıkma şansımız epeyce artacak.

siz 8 le dalga geçeceğinize inter maçında ne kadar rezil oynadığınızı düşünün.
Sosyal ağlarda paylaş

besiktasin isi zor ama kazanmasi lazim..ulke puani icin ve turk takimi olduklarindan kazanmalarini istiyorum, besiktasli arkadaslarima titresim gondermek akebinde carsi marsilyaya karsi demek icin kaybetmelerini istiyorum.

hakeden kazansin diyim..

bu arada bilet durumu ne alemdeymis? stad dolar mi sizce yoksa ilgi olmazmi? besiktas taraftari her mac dolduruyor ama bu aralar demiroren e karsi yukselen taraftar muhalefeti etkiler belki..bilemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ya anlıyorum 8-0 yemişiz, rezil rüsva olmuşuz da. üstünden 2 hafta geçti şimdi başka maç var muhabbet hala aynı. adam akıllı yorumlar yapmayı bilin artık be. zaten bi 0-9 geyiği almış gidiyo. yahu her yazışınızda gülüyo musunuz buna? adam gibi futbol tartışacak bi tane adam yok mu aranızda?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...