-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 "Viyanayı kuşatmayı" atıcak kuş kalmamış.Zaten espriyide yanlış yapmışsın uymuyo.Viyana kuşatması olcak o zaman oluyo.sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 kermit said: bunu diyenlerin hepsi osmanlı karşıtı insanlardan başkası değil çkışarı dssdfsdsfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ay ölücem ya viy!!! ana!! ne ariiısın da burda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 -Dark_Angel- said: "Viyanayı kuşatmayı" atıcak kuş kalmamış.Zaten espriyide yanlış yapmışsın uymuyo.Viyana kuşatması olcak o zaman oluyo.sdfsdf kuş atmayı. atıcak kuş kalmamış. bak doru! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Adamin biri varmis, ikinci donem duzeltmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 felsefede öğrendiğimize göre; pru insandır insanlar yemek yer o zaman pru yemek yer böyle. bu durumda d.te giren şemsiye şemyisedir şemsiyeler açılır o zaman d.te giren şemsiye açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 adamın biri burda yüzüme konuşun ülehn -çok sıkıldım -bi bardak alabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 topici vajina!! diye okudum ne oluyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 bu topici acanı dövelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar