Arma Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Arkadaşım doğru kesin şu saçı. Bilmiyon kesme.
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 işte benim öyle bi derdim yok. çok mutluyum. berbersiz hayat bir harika.
dory Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 bi de onlarin bayan kuafor versiyonlari var ki daha feci bayan kuaforleri kadinsa zaten "uclarindan al" kelimesini anlamaz, kiskancsa yolar cücük gibi bırakir, erkekse ya gaydir, kafanizi ütüler ya sapiktir taciz eder, asansor koşesinde sikistirir, opmeye calisir falan (yakin bi arkadasima ankarada denk geldi boylesi) kisacasi yaklasik 1 yildir sac kestirmiyorum kezban modeline dondu saclarim ancak korkuyorum
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 tam tersine, uzun saçlıyım. kırıkmış zart zurt anlamam ben, gitmem berbere.
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ahah küçükken berberin teki saçımın önünü yatık s şeklinde kesmişti aklıma geldi şimdi sdfg
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 bu konu neden buraya açılmış ki ? yani çöplük bir durumu yok efendi gibi konu :)
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 _LURTZ_ said: ahah küçükken berberin teki saçımın önünü yatık s şeklinde kesmişti aklıma geldi şimdi sdfg anaa superman.
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Enseyi de diagonal kesiyorlar mı?
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Kurtköye ilk geldiğimde burdaki manyak laz berberi bilmediğimden dolayı oraya gidi vermiştim, adam okadar yamuk kestiki eve gidip kendim düzelttim çok feci bi saç oldu asdf. Sonradan öğrendim ki tipini beğenmediklerini öle kesiyomuş :D .
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 benim saçımı babam kesio valla alıp makina ile rahatım
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 saçlarım uzunken de annem yatmadan önce tarardı dasdasd
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 of bunu sölemek için geldim ama sölemişler yamuk kesmiyor berberler diagonal kesiyor öğrenin
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Bir de ayna tutup "olmuş mu :D" demiyolar mı ...
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 benim saçımın önünü oval yaptılar dün. eve geldim bakıyom bakıyom saçımın ön tarafı yelpazemsi bi şekilde bana bakıyo aynadan.. bi de pek kısaltma dedim adama sözde.. biçti yeminlen.
Burax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 2 kişi anlaşıp makina alın zaten çok ucuzladılar sürekli 3 5 numaraya kesersiniz zaten çoğunu kendiniz kesersiniz bi enseler kalıyor :F
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 "Orda bok gibi olmuş demek isteyip de diyemeyenler" diye bir facebook grubu varmıdır acaba?
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Kısalt diyincede dayıyolar makinayı :D.
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Ara makası adlı berberlik harikasını çoğu berberimiz kullanamıyor ne yazık ki...Bahçe makası mı arkadaşım bu?
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 berber olayı çekilir dert değil ya, bırakın doğal doğal uzasın ne güzel=) artık askere kadar ne kadar uzarsa:P
Arma Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Hayır adam baya bir uğraştı bide. Şimdi ben saçları yazın 3 numaraya vurdurdum. O zamandan bu zamana 2-3 sefer daha üçe vurdurdum. Öle kısa saç modeli geziyodum. Saçlar biraz uzadı busefer. Hem enseyi yanları düzelttiriyim. Hemde üstleri düzeltsin biraz dik yapayım saçları dedim. Herşey güzel hoş. kesti kesti. Sonra üstler uzun oldu dik için biraz kısaltalım dedim. Adam yok ya dik tutuyoruz şu anda keserken öle gürünüyor. Gayet iyi dedi. Saçlara bir şekil vermeye başladı. Orda dedin lan nooluyoz. Üstleri hayvan gibi uzun yapmış. Böyle japon çizgi filmlerindeki kafalar olur ya. Onlara benzetti adam. Çıkardım elleri havlunun altından. Düzelttim normal dik yapıyorum. Abi bak böle böle yap diyorum. Adam ben elimi çeker çekmez aynı şekle sokuyor saçı. Baktım laftan anlamıyor. Tamam iyi böle dedim. Adam bıraktı taramayı. Havlu mavlu aldı üstümden. Hemen en yakın arkadaşın evine koşup, saçları yıkayıp indirdim aşşa. Sonra jöleyle düzelttim ama anladım ki adam mahvetmiş. Tekrar berbere gitmek şart. BİLMİYOSAN KESME ARKADAŞIM BEN SENİN DENEME TAHTANMIYIM. oh be rahatladım.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Valla benim berberim saçımı 8 yaşımdan beri keser aynı adama kestiririm. Ama artık klasik amerikan traşı istemiyorum daha güncel tarzlar istiyorum ama bu berberimde klasik bi adam inatla öyle kesmiyo. Bi gün çırağı kesiim mi abi dedi ii dedim bende denemek için. Çırak öyle güzel kesti ki anlatamam, artık hep çırağına kestiriyorum :D berberlik sanat işi cidden yetenek istiyo
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 `Olmus mu?`ya ben de uyuzum. Ulan olmamissa yoktan var mi edeceksin saclarimi? Hayir. Uyuzluguna mi gosteriyorsun icine ettigin saclarimi?
Öne çıkan mesajlar