Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 DoGMeaT said: dimi? bigün net kafede oynuyorum o dönemelrde latency azmıştı evden şe edemiyordum,raid net kafede 2048x2 oldundan ordan daha iyi latency alıyordum neyse aksam 11 fln saat içeriye bir abla koştu baya alımlı,baya hoş kafedeki erkek popülasyonu(ki başka tür popülasyon yoktu normal oalraktan) bi hmmmmm dedi.kimileri hmmm dan fazlasınıda dedi cunku abla bayaaa başarılı,baya güzel bir hanım kızımızdı uzun sarı saçlarıını savurarak derin mavi gözlerini net kafe çalışanına dikti ve dolgun dudaklarından şu cümle döküldü "BANA HEMEN WOWLU BU PC LAZIM HEMEN,EVDE ELEKTRİK GİTTİ RAİDDEYKEN" hayatımda yaşadığım en büyük dumurlardan biriydi abla oturdu 2 pc yanıma,teamspeakini ayarladı,2 dakkada adoonlarını ayarladı,sonra açtı oyunu,bağıra bağıra raid liderlik yaptı,lurker below kestiler,hydross kestiler benimde gönlümü kesti işte o abla isterdim konuşmak,abla bende wow oynuyom ortak yönümüz çok demek isterdim bak alchemistim potlarım sana helal olsun demek sabahaa kadar bandaj basarım sana dmeek isterdimde ben karazhanda moroes wipe ı yiyom abla sscde göz var nizam var denklik yok ortada o günden beri ararım o ablayı bulamam. bulsam wowa geri dönerim valla. işin güzel yanı bunlar hep erkek arkadaşlarının zoruyla başlamış kişiler :) o tip kişiler de zaten böyle resimlerini felan koyacakları ortamdan uzak durur. ha gerçekten hardcore oyuncuysa, geek'se ya da ne biliyim nerd'se zaten çirkin oluyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Alakası yok BoneC, sen çok film izliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ahah bencede alakası yok , :) gayet alımlı kızlar yani hepsi :P + bizim GM bayan ve erkek arkına wow aldırtıp ta oynatattıran bir bağyan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 DoGMeaT said: ... kafedeki erkek popülasyonu(ki başka tür popülasyon yoktu normal oalraktan) bi hmmmmm dedi.kimileri hmmm dan fazlasınıda dedi cunku abla bayaaa başarılı,baya güzel bir hanım kızımızdı... haıhsdıuahs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ahaha supermis harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 abov http://www.wowalbumtr.com/displayimage.php?album=random&cat=0&pos=-12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 one shot one kill o herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ehehahhaha Dogmeat super bir anlatım süper ötesi bir anı sana ne versek kesmez artık seni.. bu kalp seni unuturmu şarkısı bir yandan çalarken ben wow oynamaya dvm derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 muahahahah süper harbiden anlatım koptum.. orda bakan krolarıda böyle cok merak ettim ordaki ortamı görmekte ayrı bi komedi olurdu heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 eski kız arkadşaımın zoruyla tbc ye başlamış adamım, niye inandırıcı bulmuyosunuz ki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 o pala bıyıklı kesin dwarf oynuyordur (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Benim 2. ve asıl accountumu satmam itibariyle tek elimde olan accountla bir kız arkadaşım oynuyor bone, gayet de eli ağzı düzgün sağlam bir kız, değişiyor abi kişiye göre. Aylık parayı almak için görüşüyorum bazen vs. Darkportal'a bir ara göz gezdirdiğimde gayet de hoş kızlar vardı yani, tanışayım da arayı yapıp uçakla kalkıp gideyim denilecek türden. Bayağı yaygınlaştı ya, hem hepsi de hardcore gamer olmuyor yani, bildiğin level 30-40'a kadar kasıp yeni char açıp casual oynayanlar da var. :) Palabıyıklı amcaya da saygılar diyorum bu arada eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bassist Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Anlatım süper gerçekten hissettik yani o anki duygularını okurken lol >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 bahcesehirde ikon cafe nerde ya? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 mavi çarşı 3. kat eğer bu taraflardaysan git osman abi diye sahibi vardır iyidir habire kemikleşmiş bir tayafası vardır wow cu iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ha tamam tbc getiriyo diye gitmistik oraya sonra yalan olmustu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Asteroth said: Alakası yok BoneC, sen çok film izliyorsun. asıl filmlerde olur senin dediklerin :) güzel kızlar geek'tir, wow oynar, quake oynar, vs.. ha isveç olsa eyvallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar