Slint Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Amerikan versiyonunun sanırım ilk 3-4 bölümünde UK versiyonunun özetini geçiyordu. İlk olarak UK izlediğimden mi bilmiyorum o bölümler çok kötü gelmişti bana. İlk olarak UK izleyip sonra o bölümleri atlayarak devam edebilirsin US'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 tenk ya, torrente koyayım ilk 2 bölümünü falan izlerken o da indirir, ben de bi şey kacırmamış olurum :p tekrar teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 daha komiği yok topiği okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 yeni bölüm çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/1667194_460s.jpg nerde eski ofisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Yeni başladkm izlemeye de mükemmelmiş ya. Tam en sevdiğim komedi tarzı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 normali bitti us mi başladı? izlediğim en komik dizidir ayrıca ötesi dunno yani sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 en iyi falan bu dizi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Ben Ricky Gervais'i çok sevmeme rağmen direkt US'ten başladım. Bi keresinde Youtube'da rastgele denk gelmiştim Office US'ten bi sahneye, onu izleyince suggestion'larda çıkmaya başladı, izledikçe suggestion'da daha sık çıkmaya başladı falan, o yüzden. Tabii US böyleyse UK nasıldır acaba diye baktım Youtube'da ama US'teki kadar beğenmedim ilk bakışta. 7. sezondan sonrası çok iyi değilmiş US'in, bitirince UK'e geçerim kesin. Yalnız harika abi aklımı alamıyorum ya, şu anki tüm ana karakterlere bayıldım Pam, Jim, Michael, Dwight harika hepsi. Pam <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 geçen gün başladım izlemeye sıfırdan, 4. sezona geçtim işte dün zaten iyi olduğunu biliyodum ama üşenip izlemiyodum sıradan, şimdi daha da iyi oldu böyle izleyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Ben de geçenlerde tekrar başladım izlemeye, tekrar tekrar hayran oluyorum diziye ya. 7. sezon iyiydi baya bence. 8. sezonu daha izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 tam tekrar izlenicek dizi ya Rerore said: http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/1667194_460s.jpg şu bölümü şimdi bitirdim çok iyi ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 lol son bölüm çok iyiydi dwight & jim BEST BUDS 4EVA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 dizi nasıl devam ediyoru? sanıyorum 3. veya 4. sezondan sonra bırakmıştım. şu garip sesler çıkaran adam sinirimi bozuyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 gec de olsa bitirdim.. cok guzel bir final olmus be.. son sezon genel olarak zaten baya toparlamis dizi.. ara verdigime pisman oldum.. tam iyiye gidiyorken de bitirdiler =P.. boyleydim izlerken: http://cdn.3news.co.nz/3news/AM/2012/8/22/266323/the-office-michael-crying.jpg?width=460 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 8'i zar zor bitirenildim ben, Michael olmayınca tadı olmaz diye düşünenlerdenm. Nellie falan hiç sevmiyorum mesela, hatta 9'u da o geri geliyo diye izlemedim. Aradan çıkarsam mı son sezon diye, değer mi harcadığım vakte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Spyro said: boyleydim izlerken: http://cdn.3news.co.nz/3news/AM/2012/8/22/266323/the-office-michael-crying.jpg?width=460 dis gözler doldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 ben bunu bitirmemiştim ya şimdi de 2. sezondan tekrar başladım, acayip özlemişim bikaç günde 3. sezonun yarısına geldim bu sefer sonuna kadar izleyip bitireyim diyorum biraz gereksiz bi bump oldu ama napalım tıtıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 2016'da izlemiş olmaktan utanç duyuyorum. bir daha başka bir diziye bu kadar bağlanamamktan korkuyorum. başyapıt resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 sanırım cringe kavramı bu diziden sonra ortaya atılmış. michaellı her sahnede içim eziliyor 9 sezon nasıl dayandınız buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 paradoksalkedi said: 2016'da izlemiş olmaktan utanç duyuyorum. bir daha başka bir diziye bu kadar bağlanamamktan korkuyorum. başyapıt resmen. BEN HİÇ başlamadım pardon caps oldu neyse sorum şu. *Us mi daha güzel yoksa uk mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 UK versiyonunun ufak skeçlerini izledim sadece ama şu haliyle kıyaslamam bile, US havada karada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Ahahaha nasi soru lan bu Tabii ki de us Ben bu sene de seyrettim toplamda ya 6 ya 7 oldu tum seriyi bastan sona seyredisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Masticore said: paradoksalkedi said: 2016'da izlemiş olmaktan utanç duyuyorum. bir daha başka bir diziye bu kadar bağlanamamktan korkuyorum. başyapıt resmen. BEN HİÇ başlamadım pardon caps oldu neyse sorum şu. *Us mi daha güzel yoksa uk mi ? ben 5.ye başladım yine boşluktan tabii ki US abi. çok iyi kadro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar