Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Office US

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Amerikan versiyonunun sanırım ilk 3-4 bölümünde UK versiyonunun özetini geçiyordu. İlk olarak UK izlediğimden mi bilmiyorum o bölümler çok kötü gelmişti bana. İlk olarak UK izleyip sonra o bölümleri atlayarak devam edebilirsin US'e.
  • 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ben Ricky Gervais'i çok sevmeme rağmen direkt US'ten başladım. Bi keresinde Youtube'da rastgele denk gelmiştim Office US'ten bi sahneye, onu izleyince suggestion'larda çıkmaya başladı, izledikçe suggestion'da daha sık çıkmaya başladı falan, o yüzden.

Tabii US böyleyse UK nasıldır acaba diye baktım Youtube'da ama US'teki kadar beğenmedim ilk bakışta. 7. sezondan sonrası çok iyi değilmiş US'in, bitirince UK'e geçerim kesin.

Yalnız harika abi aklımı alamıyorum ya, şu anki tüm ana karakterlere bayıldım Pam, Jim, Michael, Dwight harika hepsi. Pam <3
Mesaj tarihi:
geçen gün başladım izlemeye sıfırdan, 4. sezona geçtim işte dün
zaten iyi olduğunu biliyodum ama üşenip izlemiyodum sıradan, şimdi daha da iyi oldu böyle izleyince.
  • 4 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
gec de olsa bitirdim..

cok guzel bir final olmus be.. son sezon genel olarak zaten baya toparlamis dizi.. ara verdigime pisman oldum.. tam iyiye gidiyorken de bitirdiler =P..

boyleydim izlerken:

http://cdn.3news.co.nz/3news/AM/2012/8/22/266323/the-office-michael-crying.jpg?width=460
Mesaj tarihi:
8'i zar zor bitirenildim ben, Michael olmayınca tadı olmaz diye düşünenlerdenm. Nellie falan hiç sevmiyorum mesela, hatta 9'u da o geri geliyo diye izlemedim. Aradan çıkarsam mı son sezon diye, değer mi harcadığım vakte?
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
ben bunu bitirmemiştim ya
şimdi de 2. sezondan tekrar başladım, acayip özlemişim
bikaç günde 3. sezonun yarısına geldim
bu sefer sonuna kadar izleyip bitireyim diyorum
biraz gereksiz bi bump oldu ama napalım tıtıt
  • 9 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
paradoksalkedi said:

2016'da izlemiş olmaktan utanç duyuyorum. bir daha başka bir diziye bu kadar bağlanamamktan korkuyorum. başyapıt resmen.

BEN HİÇ başlamadım pardon caps oldu neyse sorum şu.

*Us mi daha güzel yoksa uk mi ?
Mesaj tarihi:
Masticore said:

paradoksalkedi said:

2016'da izlemiş olmaktan utanç duyuyorum. bir daha başka bir diziye bu kadar bağlanamamktan korkuyorum. başyapıt resmen.

BEN HİÇ başlamadım pardon caps oldu neyse sorum şu.

*Us mi daha güzel yoksa uk mi ?

ben 5.ye başladım yine boşluktan tabii ki US abi. çok iyi kadro.
  • Yeni Oluştur...