Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Office US

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

Penthesilea said:
UK den mi US'ten mi bahsediyonuz bu arada burda?
US ise cok kotu (izlemeyi biraktigim nadir dizilerdendir -secret life of an american teenager'i bile izliyorum-) hic gulemiyorum o herife ben.

UK asiri basariliymis ama, zaten patron rolunde favori adamim Ricky Gervais varmis, ilk firsatta baslicam.

US çok kötü?
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Penthesilea said:
US ise cok kotu (izlemeyi biraktigim nadir dizilerdendir -secret life of an american teenager'i bile izliyorum-) hic gulemiyorum o herife ben.

UK asiri basariliymis ama, zaten patron rolunde favori adamim Ricky Gervais varmis, ilk firsatta baslicam.

US çok kötü?
abi ben gulemiyorum o adama
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
Xaenin said:
Penthesilea said:

US çok kötü?
abi ben gulemiyorum o adama

Senin adamı beğenmemen ayrı, diziye çok kötü demen ayrı ama kuzum. Çünkü US ÇOK ÇOK ÇOK iyi yani. Muhtemelen de 3-5 bölüm izlemişsindir, herkese aynısı olur Steve Carell konusunda, birazcık ısınırsan adamın tarzına anıra anıra gülmeye başlıyorsun. Bi dene.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...