Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 uk versyonu cok farklidir, espiriler, bakis acisi falan, hersey.. Ricky Gervais bir numara, o ayri sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 5x22 süper HAHAHA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 bu sezonun en iyi girişiydi herhalde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Penthesilea said: UK den mi US'ten mi bahsediyonuz bu arada burda? US ise cok kotu (izlemeyi biraktigim nadir dizilerdendir -secret life of an american teenager'i bile izliyorum-) hic gulemiyorum o herife ben. UK asiri basariliymis ama, zaten patron rolunde favori adamim Ricky Gervais varmis, ilk firsatta baslicam. US çok kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 US gayet güzel ya, seyret bi. burda bahsedilen US. zaten UK bitti yanlış bilmiyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 UK ve US cok farkli. Ilk bolum disinda benzeyen bir yanlari yok ikisi de guzel dizi gayet. Ama bu sene biraz baydi beni office, son bi kac bolumu ikina sikina izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Xaenin said: Penthesilea said: UK den mi US'ten mi bahsediyonuz bu arada burda? US ise cok kotu (izlemeyi biraktigim nadir dizilerdendir -secret life of an american teenager'i bile izliyorum-) hic gulemiyorum o herife ben. UK asiri basariliymis ama, zaten patron rolunde favori adamim Ricky Gervais varmis, ilk firsatta baslicam. US çok kötü?abi ben gulemiyorum o adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 TARZ meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 ikisi de birbirinden güzel ama UK benim içinde öndedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 hahah süperdi :D 5x23Jim'in öpücüğü AHAHAHAHA Hi muhabbeti, muhasebeci, Koreliler, Dwight ve arılar ahahaha :) Michael said: - I don't care if Ryan murdered his entire family. He is like a son for me said: -I have no shortage of company names -Michael -That's one of them! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ilk defa us i ukden komik bi dizi yapildi abi yane 5 srzondur eksisiz izliyorum 40 dakka oldugu donemlerde cok basariliydi keske ole kalaydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Penthesilea said: Xaenin said: Penthesilea said: UK den mi US'ten mi bahsediyonuz bu arada burda? US ise cok kotu (izlemeyi biraktigim nadir dizilerdendir -secret life of an american teenager'i bile izliyorum-) hic gulemiyorum o herife ben. UK asiri basariliymis ama, zaten patron rolunde favori adamim Ricky Gervais varmis, ilk firsatta baslicam. US çok kötü?abi ben gulemiyorum o adama Senin adamı beğenmemen ayrı, diziye çok kötü demen ayrı ama kuzum. Çünkü US ÇOK ÇOK ÇOK iyi yani. Muhtemelen de 3-5 bölüm izlemişsindir, herkese aynısı olur Steve Carell konusunda, birazcık ısınırsan adamın tarzına anıra anıra gülmeye başlıyorsun. Bi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 said: "You miss 100% of the shots you don’t take. - Wayne Gretzky" - Michael Scott :) inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 youtube'dan Jim vs. Dwight veya Michael scott diye aratın, "best of" yazanları izleyin, ondan sonra karar verin. İlk sezondan birkaç bölüm izlenip yargılanabilecek bir dizi değil çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 ya bir sahne vardı google eziği silmiş uploadumu micheal cinsel istismara uğradım filan diyordu, genel merkez de geçiyordu, toby en son yorum yapıyor filan imdbden bakcam da bi buldurun be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 arcane said: youtube'dan Jim vs. Dwight veya Michael scott diye aratın gorunce aklima geldi, gittim tekrar izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 HAHAHAHA HAHJAHAHA hHAHEHA 30. izleyiş falan ama hala komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=gGLS9s_LbRY& The Office başka dizilerdeki komik olmayan "that's what she said" cümlelerine bile gülmenize neden olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 yukardaki vidyolar ingiliz mi amerikan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 amerikan. michael scott <3<3<3<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 forgiver said: ya bir sahne vardı google eziği silmiş uploadumu micheal cinsel istismara uğradım filan diyordu, genel merkez de geçiyordu, toby en son yorum yapıyor filan imdbden bakcam da bi buldurun be hangi bölümdü hatırlaya var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 cinsel istismara uğradım mı diyo yoksa cinsel istismar konusunda toplantımı yapıyor? şu erkeğe benzetilen kızıl kadının ucuza kağıt vermesinin karşılığında bedava et alma olayı fln vardı hatta o bölümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 jan i şikayet ediyor işte, toplantı masasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 ilk sezonu indirdim bugün 4e kadar seyrettim de, öyle abartı fazla yardıran bir dizi değil yaf, veya bana pek hitap etmedi. Çok güldüğüm yerler vardı ama bi two and a half men gibi masadan düşüremedi daha beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 http://www.facebook.com/video/video.php?v=148795580459 buldum 3x19 da bi de 4x08 var o da bu temada tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar