Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kadıkoy'de bi mağza var bilen varmı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
crazy sanırım adı bahariyeden rexx'in oraya inerken gördüm, sağda çok güzel ayakkabılar fln var. ama fiyatlar 100-150 arası. Orjinal olduğundan emin olmak istiyorum. Daha önce ordan alışveriş yapan varmı acaba? güvenilir bi yermi?
Mesaj tarihi:
rexx sokağının bahariye girişinde hemen sağda..evet gayet güvenilirdi benim arkadaşıda orda çalışıyodu yazın crazy4us dı eskiden 4us ve crazy ayrıldılar ayrı 2 dükkan oldular ayakkabıları iyidir
Mesaj tarihi:
nikeların yanında duruyordu, nike olabilir ama emin değilim bi çok ayakkabıya baktım hatırlayamıyorum :) ama nikelerın arasında durduğunu hatırlıyorum nike olabilir...
Mesaj tarihi:
ordaki ayakkabıların hepsi orjinaldir.markasıda büyük ihtimalle etnies olmalı. eskiden çok giyerdim ama şuan bütün hipapçıların ayagındalar sıradan oldular. es yada emerica tercih ederim onun yerine
Mesaj tarihi:
yeni topak açmayayım kadıköyde böyle garip ama uçuk olmayan berelerden almak istiyorum nerede bulabilirim daha önce boynerde fln vardı ama geçen gittiğimde göremedim ondan kadıköye bakcam ama nereye bakcam yani kulakları da kapatan güzel bereler oluyor ya hani görmüşsünüzdür kulakları kapatan değişik değişik bereler
Mesaj tarihi:
benim bildiğim crazy tshirt yapıyor sadece, su eglenceli tshirtlerden.
ayakkabı falan üretiyolar mı bilmem ama nike falan satıyolarsa gidip almam, gider nike magazasından alırım.

bu arada site süpermiş be.
vans'ın checkerboard modelini istiyorum ama numara bulamadım.
  • Yeni Oluştur...