Joker Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 crazy sanırım adı bahariyeden rexx'in oraya inerken gördüm, sağda çok güzel ayakkabılar fln var. ama fiyatlar 100-150 arası. Orjinal olduğundan emin olmak istiyorum. Daha önce ordan alışveriş yapan varmı acaba? güvenilir bi yermi?
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 rexx sokağının bahariye girişinde hemen sağda..evet gayet güvenilirdi benim arkadaşıda orda çalışıyodu yazın crazy4us dı eskiden 4us ve crazy ayrıldılar ayrı 2 dükkan oldular ayakkabıları iyidir
Joker Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 iyi o zmn heralde bu gün yarın alıcam o ayakkabıyı çok goşuma gitti :) sahte fln çıkarsa şimdi tadım kaçar 8-)
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ne marka orjinal ki? yane asil soru o neyin orjinali mi sahtesi mi
Joker Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 nikeların yanında duruyordu, nike olabilir ama emin değilim bi çok ayakkabıya baktım hatırlayamıyorum :) ama nikelerın arasında durduğunu hatırlıyorum nike olabilir...
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ordaki ayakkabıların hepsi orjinaldir.markasıda büyük ihtimalle etnies olmalı. eskiden çok giyerdim ama şuan bütün hipapçıların ayagındalar sıradan oldular. es yada emerica tercih ederim onun yerine
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 crazy iyidir taksimde vardı kapandı kadıköydeki de aynı elemanların sanırım orjinal olması lazım tereddütün olmasın
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 rexx in yanındaki sokakta redrum die bi yer daha var orasıda iyidir.
Burax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 yeni topak açmayayım kadıköyde böyle garip ama uçuk olmayan berelerden almak istiyorum nerede bulabilirim daha önce boynerde fln vardı ama geçen gittiğimde göremedim ondan kadıköye bakcam ama nereye bakcam yani kulakları da kapatan güzel bereler oluyor ya hani görmüşsünüzdür kulakları kapatan değişik değişik bereler
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 çeşidi azda olsa crayz nin hemen yukarısında böle siyah beyaz renklerinde bi magaza var köstebek galiba ismi orda vardı
Joker Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 DC imiş markası, bu gün aldım. Ahanda bu model...
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Beğenilmicek gibi de değil ha. Güzel seçim yapmışsın.
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 benim bildiğim crazy tshirt yapıyor sadece, su eglenceli tshirtlerden. ayakkabı falan üretiyolar mı bilmem ama nike falan satıyolarsa gidip almam, gider nike magazasından alırım. bu arada site süpermiş be. vans'ın checkerboard modelini istiyorum ama numara bulamadım.
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 neden? O kadar fazla fiyat oynamaz ki.
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 kendi magazasından almak varken neden crazy'den alayım yani, bilmiyorum öyle işte benim tercihim. hiç bulunmayan bir modelse ve cok istersem alırım tabi.
Joker Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 valla DC Shoes 'ın mağzası nerdedir bilmem hiçte aramaya uğraşamam :D
Öne çıkan mesajlar