dory Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 o film süperdir benim baya bayildigim bi filmdir 2.si de guzel indirip yenden izliyim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 facebook tan bir video geldi bugün'aşk budur'diye elemanlar küçüklükten beri aşıklar birbirlerine falan videonun sonunda kızla çocuk kendilerini öpüşürken betona gömüyorlardı(isteyerek olmayabilir)bu bi filmden alıntı büyük olaslık. Name that movie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 jeux d'enfants love me if you dare cesaretin var mı aşka sen hangisini demeyi tercih edersen, ama ben JÖDANFAN demeyi en çok seviyorum. akabinde La Mome izlenmelidir ki Marion Cotillard'a hasta kalınsın. iyi seyirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 çok saol ya o beyaz yazı videonun da başında vardı ama okuyamadıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Ya bir film vardi, cook eskiden izlemistim. Boyle cocuklar PUL icine hapis oluyordu falan. Bir grup cocuk pulda bir baska cocugu farkediyor, onu kurtariyor falan, sonra baskasi hapis oluyordu filmin sonunda. Boyle bir cocuk filmi gibi biseydi, cok zor hatirliyorum yillaaaar onceydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 MrLevie said: arkadaşlar çocukken izlediğim bi film vardı. Türkçesi "kaptıkaçtı sevgili". showtvde yayınlanmıştı. adamın teki bir snickersla kızın tekini kaçırıyor, arabaya biniyolar, arkalarında polisler filan, bu sırada kız stokholm sendromu oluyo adama aşık oluyo direksiyonda sevişiyolar falan. filmi bilen var mı? http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=a+life+less+ordinary http://www.imdb.com/title/tt0119535/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 yok yok bu değil charlie sheen mi ne oynuyormuş filmde buldum ben onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 MrLevie said: yok yok bu değil charlie sheen mi ne oynuyormuş filmde buldum ben onu. ismi ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Jeon Ji-Hyun (My Only One) Youtube a yazinca cikiyor. Bu sadece reklam mi yoksa bir filme mi ait? Eger filme aitse hangi filme ait? Bir de muzik kimin? Tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 LathspeLL said: Ya bir film vardi, cook eskiden izlemistim. Boyle cocuklar PUL icine hapis oluyordu falan. Bir grup cocuk pulda bir baska cocugu farkediyor, onu kurtariyor falan, sonra baskasi hapis oluyordu filmin sonunda. Boyle bir cocuk filmi gibi biseydi, cok zor hatirliyorum yillaaaar onceydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 LathspeLL said: Ya bir film vardi, cook eskiden izlemistim. Boyle cocuklar PUL icine hapis oluyordu falan. Bir grup cocuk pulda bir baska cocugu farkediyor, onu kurtariyor falan, sonra baskasi hapis oluyordu filmin sonunda. Boyle bir cocuk filmi gibi biseydi, cok zor hatirliyorum yillaaaar onceydi. myst e benziyor konusu hemen hemen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Buldum sanirim ya ahah:Tommy Tricker and the Stamp Traveller (1988) http://www.imdb.com/title/tt0096282/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Sanırım 95 96 yılında izlemiştim korkup devamına bakamamıştım, Ailenin 2 erkek çocuğu var küçük çocuğunda heralde doğum günü , küçük dışarıya gidiyor ve yolun kenarında logardan çıkmış bir balon görüo almak için yaklaşıyor ve logarın içinde balonun ipini tutan paylaçoyu görüyor , paylaço yaklaşmasını söylüyor ve bebe yaklaşında çocuğu ... , ardından sahne abiye geliyor abi resim katalogundan kardeşinin resimlerine bakıyor kardeşinin resminden biranda kanlar gelmeye başlıyor... bu sahneyi görünce kapamıştım ama filmi çok merak ediyorum bilen varsa yazsın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 "It (O)" Stephen King e benziyor http://www.imdb.com/title/tt0099864/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Heralde bu sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Bir Türk filmi vardı, kadınlar hapishanesinde geçen, 3-5 yaşlarında erkek çocuğun hayatını anlatıyor, Kanal D de yayınlanan Asi dizisindeki, Asi nin Annesi rolunu oynayan ablacığımız oynuyordu, bilen eden varsa yazarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 uçurtmayı vurmasınlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Ya bi film vardı ufak bir çocuğa böyle mirasmı kalıyor bi yerden para geliyor.çocuk kendi evine bir sürü eğlenceli şeyler koyuyor.roller coasterlar arabalar.. luna parka çeviriyor evini.bilen varmı bu filmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 richi rich? yok yok değil galiba. bu arada richi riche kaygılarımı iletiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 acik cek (Blank Check) http://www.imdb.com/title/tt0109287 super filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Evet bu galiba sağolasın.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 fenris said: uçurtmayı vurmasınlar mı? evet buymuş saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenquit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 o bu degil, nickelodeon'da the adventures of pete & pete vardi. kucuklugumun dizisidir net bir sekilde, duydugum kadariyla sabanci uni. networkunde derinlerde bir yerde varmis, google video'da birkac bolum var. tavsiye ederim eski hayranlrina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 seymiydi o hani iki oranj kafali birader vardi. birinin kolunda hatun dovmesi vardi petunyamiydi neydi. guzeldi eger oysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Of evet pete&pete süperdi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar