Sam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 çocuk ayakkabısını bağlarken gits sac'de çocuk motoko'nun yeni bionik vücuduyla origami yapmaya çalışması geldi aklıma, tüylerim ürperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Deus Ex : Human Revolution PREBUILD READNFO-P2P oyunun erken bir betası düşmüş =) desteklediğimden değil yazmam bu arada, baya şaşırdım çalınmasına... (oyunu preorder ettim vs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Oynanabilir betasi dusmus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 pre-build beta, oyunun tamamı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ağustosta öıkacak oyun. yazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 'duyuru' yapmıyoruz arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 hala çıkmadımı bunun oynanabilir beta sürümü yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Sam said: 'duyuru' yapmıyoruz arkadaşlar. http://forum.paticik.com/read.php?35,4309353,page=7 ustten ilk iki post :) gercekten kafa karistirici bazen sanki gibi acaba.. birilerine serbest baskalarina degilmi ? buda silinecek ama soyliyim istedim. not : gormemiste olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 hepsine yasak ama omnipresence modülü çok kredi tuttuğundan öm ile bildirmeniz lazım gördükçe. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 bi postum silinsinde mazlumu oynayım dedim, onu da silmedin be sam :( aceleyle geçerken görmemişim. :p -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 oyun baya iyi ama fazla aksiyon: şu spy/soldier bişiler olduğun konami rpg'sine benzetmişler takedown ya da kill falan gibi, onun dışında fena değil... senaryo'da ilerledim ondan sonra da patladı, tamamı olmadığı için oyunun =) orta zorlukta oynadım, normal bir oyunun hard'ı gibiydi. gittiği yere kadar keyifliydi... 100% serbestlik yok, girilemeyen bir sürü yer var (skill vs.) main quest / side quest muhabbeti var. grafikler iyi ama daha önce burda cuce (sanırım) birileri yazmıştı: sarı renk paleti olmamış, yeşil daha iyi uyabilirdi. sanki gaz bombası atılmış gibi hava bile sarı nerdeyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 E3 Trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 beta düşmüş malum yerlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 nomak keşke yazmasaydın onu moderasyon çok rererö ne yazsak siliyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 kertenkel serbestlik yok derken hacking yoksa kapıyı açamamak mı yoksa görev lineer bi main quest var illa oraya mı gidiyosun. kafana göre şehirde gezip takılınmıyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 oyun sandbox değil ama görevleri 3 4 farklı şekilde bitirebiliyorsun serberstlik derecesi o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 yanlış bir şey yazdık herhalde mesaj silinmiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=pEWoVsF0MIo What a shame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 sağ gösterip sol vuran bir video olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 ahah ben de farklı bi vuruş bekliyordum hakkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 LethE said: kertenkel serbestlik yok derken hacking yoksa kapıyı açamamak mı yoksa görev lineer bi main quest var illa oraya mı gidiyosun. kafana göre şehirde gezip takılınmıyomu? kafana göre şehirde takılıyosun, mesela gördüğün her objenin üstüne zıplayıp karşıya geçebiliyosun çatıdan. klimalardan bile vs. ama beta'da açık shop bile yoktu. o yüzden, kapalı baya diyalog/mekan vardır diye düşünüyorum... yoksa questle sınırlandırdıkları alan yoktur, en fazla event ile trigger olan bölgeler vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=zYpuzHyEY8Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 of cyborg dövüşleri de ne keyifli oluyor, gits sac'daki dayak sahneleri geldi aklıma heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar