Norak Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 http://img.gawkerassets.com/img/17h35r20cq7kfjpg/original.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 bugün deus ex serisi ve fallout serisi steam'de indirimdeymiş. halen almayan varsa alsın mutlaka. özellikle deus ex'i kaçırmayın. sonra "ay ben duymamıştım, ay ben etmemiştim" demeyin. mis gibi oyunlar valla, kaçmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=WhbBYLB90U0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 mother of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/562442_352387251481296_119442141442476_865222_1617914225_n.jpg said: Fan art from Simon Gastin, marketing artist from Eidos-Montreal. (Yes, we like our own game so much we create fan art for it.) epic win? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 hahaha iyi güldüm. fanmod da çıkarsalar madem öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 missing link'i bitirdim şimdi, bariz özlemişim. normal oyuna da baştan başlayacaktım ama hiç girişmiyorum d3 çıkıyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 missing linki ben de daha şimdi bitirdim, ana oyunu çıktığı hafta süpürmüştüm özlemişim deus exi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 KHaRoN said: said: Fan art from Simon Gastin, marketing artist from Eidos-Montreal. (Yes, we like our own game so much we create fan art for it.) epic win? ahaha efsane cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Bende yeni fırsat bulabildim, oynuyorum oyunu. Stealth takılıyordum şu ana kadar. Bugün ilk kez guardların koruduğu yerden gizlenerek geçemedim ve tespit ettiler beni. O noktada aksiyon oyunlarında çok nadir yaşadığım mükemmel bir çatı kovalamacası yaşadım. Çatıdan çatıya atladım, kurşunlar etrafımdan sekti, duman bulutlarının arasında izimi kaybettirdim vs. Bu olaydan sonra anladım ki bu oyun tek seferde bitirerek bitecek bir şey değilmiş. Bu oyunum bitsin, birde aksiyonun dibine vuracak gibi oynamayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 aksiyonlu hali stealth halinin 1/4 ü kadar falan sürüyor oyun süresi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 aksiyonlu hali stealth halinden çok daha zor. sürekli save load yapmak gerekiyor. ilk başta aksiyon karakteri gitmek istemiştim ama sonra stealth'e dönmeye mecbur kaldım. o şekilde bitirdim, rahat oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 give me deus ex zorluk seviyesinde shotgunlı npcler tek atıyo o zorluğu var bi actionın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Arkadaşlar zaten aksiyonlu oynayayım derken robocop gibi oynamayı düşünmemiştim :/ Adamda öldürcem, sıkışırsam kaçıcam falan öyle yani :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 zor falan değil zaten ya bonec yetememiş sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 zamaninda da tutoriali easyde oynayip bu oyun olmamis demisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 oyunda action gameplay easy mode on da, stealth hakkiyla oynaninca omur torpusu. muazzam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 nası zor aksiyon? 8 adam +1 kocaman robotu 2dk da bam güm öldürüp eeh böyle olmaz diyip aynı yeri 120dk stealth kasarak geçmiştim dfgs ki bütün oyunu stealth oynadım zaten, 150+ saat lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Mesela polis istasyonuna konuşarak girmek kesinlikle gizlilikle girip herkesi bayıltarak ilerlemek kadar zevkli değil ._. Bölümden bölüme değişiyor sanırım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Norak said: nası zor aksiyon? 8 adam +1 kocaman robotu 2dk da bam güm öldürüp eeh böyle olmaz diyip aynı yeri 120dk stealth kasarak geçmiştim dfgs ki bütün oyunu stealth oynadım zaten, 150+ saat lol aksiyon oynarsan kurşun yetmiyor. ayrıca vücudunu biraz fazla çıkartırsan direk mefta oluyorsun. regen olmak için sürekli vur kaç yapman gerekiyor, düşmanlarla sıcak çatışmaya girdiğinde etrafında 5-6 düşman oluyor, vur kaç yapmak da kolay değil. düşmanın arkasına geçip instakill butonunu kullandığın zaman hem damage almamış oluyorsun, hem de kurşun bitti-bitmedi derdiyle uğraşmamış oluyorsun. "robot?" diye soruyorsan, onun da cevabı basit. stealth karakterler için özel skiller var, insanların arasında laylaylom dolaşıyorsun, kimsenin ruhu bile duymuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Silphatos said: zor falan değil zaten ya bonec yetememiş sdfgh bir düşmandan kaç kurşun çıktığını, bir de aynı anda 5 düşmanın önüne atladığında nasıl sağ kaldığını söylersen tamam diyim stealth kasmaya bile gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 give me a challenge da oynadım ben, cephane içinde yüzdüm oyun boyunca hatta attım artık o derece çok çıktı :p son save de 8000 lazer, 180 plasma cephanem var. o süper görünmezliği de hiç kullanmadım oyun boyunca lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Redeagle said: Arkadaşlar zaten aksiyonlu oynayayım derken robocop gibi oynamayı düşünmemiştim :/ Adamda öldürcem, sıkışırsam kaçıcam falan öyle yani :/ öyle olur anca zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Norak said: son save de 8000 lazer, 180 plasma cephanem var. lazer mermisi çok çıkıyor zaten çok da harcıyordu sanırım ama hiç kullanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 5 kişinin önüne niye atlıyosun abi hepsinin waypointi var teker çifter indirecen işte + cover gibi konsolcular için üretilmiş hack gibi bi özellik de var ha ama karakolda falan bazı yerlerde en az 10 kere load ettim o ayrı haue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar