razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 yalnız social augları kesin alın çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 fizban said: yahu daha fema'yı ilk gördüğümüz bölümdeyim, ama oyun çok kısaymış hissi yaratıyo, yeni nesil oyunlardan dolayı. kıyamıyorum oynamaya. kıyiyim mi ? eğer her şeyi okursan falan tek oyun 40-50 saat arası diyordu IGN'de. Bir de tabi tekrar oynama şansın yüksek oyunu. Kıy yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Ahah polis istasyonunda kısılı kaldım(hikayeyle alakalı bir şey değil). Baktım herkesi bayıltabiliyoruz falan. Etrafı karıştırmak için girdim. Sonra bayılttığım adamlardan birini bulup alarm verdiler. 3 kat gizlene gizlene kaçmak zorunda kaldım. Gerilim filmi gibi oldu. Hatta bir ara özel kayıt açıp polisle mayın döşeyip dövüşe dövüşe çıkmayı denedim. Acayip zevkli oldu. Bu kadar özgür olduğumuz oyunlar nerdeyse hiç çıkmıyor. Oblivionda bile köylerdeki adamların yarısı "ölümsüz" tiplerdi.Fable desen görevden alakasız milleti kesmenin bir kazancı yok. Serbest kaldığımız mekanlarda buram buram Bloodlines tadı aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 kırık ayna ile alakalı lol mail kadının pcyi hackledim şu çıktı ahah http://cloud.steampowered.com/ugc/541777522645722952/D62944F3AE8C6C16721AEF5414B8BF790C0C77FC/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=5DqZOAWdNjs caponca oynıycam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 motoko çıkıcak her an diye bekledim trailerda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 şangay mükemmel olmuş. gezmekten oyunu oynayamıyorum (: hive hack side questinde takıldım. sanırım main questi yapıp hack update etmem gerekecek. oyun çok çok iyi. mutlaka oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 oyunun uzun olmasına sevindim. yine de yavaş oynuyorum ama =) bayram tatili sonrasına oyun kalsın hehe o ayna niye kırık, ilk oyundan falan bir geyik mi ? bu arada bi yerde robocop geyiği yapan npc'ler var lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Oyunun sadece introsunu geçtim de forever alone orada değildi di mi? Yoska baştan oynayacağım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 şu an çindeyim ama oyun bitince tekrar başlıcam söz... oyunun başından merak ettiğim nokta: ilk fabrika baskınına ben biraz geç gittim. ofisi dolaştım... hack mack falan oynadım bir saat sarifde... sonra helikoptere bindim gittik. bi baktım swat bana laf saydırıo... erken gelseydin bööle olmıcaktı siz sarifler sadece kendi eşyanızı düşünürsünüz gibi şeyler... alla alla dedim girdim içeri. gizli gizli gidiorum bi baktım bütün rehineler ölmüş... laaaaan... acep erkenden gitseydim kurtarma şansım var mıydı? ööleyse bi daha oynıcam ben bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Checkpoint sistemine ayar oldm ben ya. Apartmanin 3. katinda basliyorum, bir suru adam indire indire tam sona geliyorum orda yakalaninca gene 3. kattan baslatiyo. Cok sinir bozucu. Bi de boyle olunca aklima gelen "lan soyle yapsam nolur" gibi seyleri yapamiorm. Meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 e kendin save at edit: eregorn2 said: acep erkenden gitseydim kurtarma şansım var mıydı? ööleyse bi daha oynıcam ben bu oyunu evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 bana da cevap verin yea :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 aga esc basınca save çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Abi manual save alamayan yeni nesile aşina değiliz, esc ye basın save var, had, F5 i bulamadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 oyun türkiyede var mı simdi? nerden aldınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 jack sparrowların bi kısımnda çıkmıyor sanırım o save şeysi, ondan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Forever alone'un olduğu yerde Demolition Man filmine gönderme var sanırım, eğer yanılmıyorsam :p 3 tane shell duruyor tuvalette, tuvalet kağıdı yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Eğer öyleyse daha kötü, hem içkisine hap at hem de neden uyuyo ya bu de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 d&r da flan var mı cıldırcam ne zaman cıktı oyun :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Norak said: jack sparrowların bi kısımnda çıkmıyor sanırım o save şeysi, ondan :D Ben bakmistim yoktu ya. Cidden bakmistim. Neyse cok bir sey kalmadi galiba da en azindan bundan sonrasinda save yapabilcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 oyunu nerden aldınız beh! =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 shopto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 türkiyede raflarda daha satışa çıkmadı mı? çıksam simdi evden bulamaz mıyım hiç bi yerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 police station ya station dan çıkınca direk bütün polisler düşman oluyor. station ın içinde herkes normal. yanda derelict te görünce fail oldu filan diyor (hani şu fahişe kılığına girmiş polisin questi) nedir bu bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar