nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 ahaha :D tatsızmış ama olsun o da ayrı bir challenge, gönüllerin achiever'ı olursun öyle bitirirsen ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 m&b warband gibi ileride yeni achievement da ekleyebilirler belki, ben oyuna girince havadan achi gelmişti direkt. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 allah aşkına söyleyin, rpg oyunlarını achievement kasmak için kullanan var mı gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 shit just got real!: dikkat göz var!! yada yok!!1!! http://www.youtube.com/watch?v=MTlFgtjLLCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 grenade atınca patlıyor oyun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 demian said: allah aşkına söyleyin, rpg oyunlarını achievement kasmak için kullanan var mı gerçekten? yok ben biriktiriyorum taso gibi töbe yarabbim, FOR GOD'S SAKE FFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 demian said: achievement kasmak hiçbir oyunda achievement şeysiyle işim olmaz :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 ilk chapter ı oynadım, farketmeden achi almışım. çoggüzel oldu çok da iyi güzel oldu dedim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 güzel olmuş oyun ilk izlenim grafikler bayağı iyi olmuş, optimizasyon da muhteşem loadingler de 10 saniye tutmuyor patchleyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 ABİ AJAJSFLAKSJFŞALSKDJASD http://www.youtube.com/watch?v=whtNHRYJnrU Direk oyun aldırır adama bu video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 foxiest of the hounds achivement i mgs göndermesi değil de nedir. daha once yazan oldu mu bilmiyorum ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 bi de o karının mail var, sonunda alla alla ayna nasıl kırıldı acaba yav acıklar mısınız dediği sfgsdf. iyi yapmış videoyu çeken conversation log yok di mi oyunda? sadece mailler ve ebooklar var konusma logları olsa iyiydi ilk oyun gibi, bazen kacırıyorum konusmaları yakalanmamaya kasarken son olarak benim 3 çekirdekli athlon II yetmiyor oyuna .( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 son video lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 ayrıntılara bakmaktan oyun oynanmıyor yanlız lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Forever alone'un oldugu yerde bastim kahkahayi. Ayrintila cok guzel ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 ಠ_ಠ gördünüz mü arkadaşı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 direk ilk coverda var o ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Arkadaşlar oyun hoşuma gitti ancak hikayeyi anlamak için ilk oyunu oynamak şartmıdır? bekliyor oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 ilk oyunun grafiklere dayanamazsın, wikiden falan oku yeter işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 niye ya ben daha 2 gün önce 32435. kez bitirdim. grafiklerin dandikliği hatta daha da güzel oluyor nedense. gerçi şimdi HR'den sonra herhalde bir daha bitirmem ama ileride neler olacağını, FEMA, NSF, UNATCO, J. Manderley falan bunların kim olduğunu detaylı bilmek daha çok zevk aldırır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 grafik problem değil aslında fazla sabırsızım hehe wiki bakalım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 bitti, oyun sonu spoiler who the fuck is bob? güzeldi, oyun çıkmadan önce /v/'de falan tartışma konusu olan augmentation olsun mu olmasın mı sorusunu sormuşlar oyunun sonunda. iki seçim de aynı kapıya çıkıyo ama, devam oyunu için sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 yahu daha fema'yı ilk gördüğümüz bölümdeyim, ama oyun çok kısaymış hissi yaratıyo, yeni nesil oyunlardan dolayı. kıyamıyorum oynamaya. kıyiyim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 oyun kısa değil. detaylara takılırsan, yan görevleri yapmaya kasarsan ve bazı bölümleri farklı yolla bitireyim dersen ana senaryo gayet uzun bi süre oyalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 spoilerımsı. 2. hubı bitirmeyen bakmasın =P. mailin kime yollandığını görünce ehehehe dedim http://cloud.steampowered.com/ugc/541777522639600822/E034C5E4364D88D54A22B2A36375C793EF3E53AB/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar