forgiver Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 akp li olmamama rağmen, overlaikrated buluyorum bunu hatta laikliği çok sevmeme rağmen, ayrıca faşist_fetişisti olmamama rağmen de, söyleme özgürlüğü işte, ha ne diycektim geçen gün bende kirli sakalla laikçi dükkanına gittim bana laiklik satmadılar,hangi semtti unuttum. slat, bir bayan arkadaşının hikayesini bekir çoşkuna göndersene, adamın bir günlük tehlikenin farkında mısınız tarzı uyduruk köşe yazısı yazma ihtiyacını karşılamış olursun, yoruluyor yazık o da insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konyadan bir arkadaşın başına gelenler. sdf said: annemle afra alısveriş merkezine gitmiştik..tam alışveriş yaparken birden ısıklar söndü cuma vaktiymişş...bir anons geldi cuma namazı nedeniyle magaza ge tum reyonlar kapalıdır diye eger bi cok urun almasaydık inanın o an cıkıp giderdim ama annemde vardı kadıncagız tekrar yormayayım diye vazgeçtim bir guvenlik gorevlisine sorduk ne olacagını oda arabamızı bir koseye bırakmamızı ve fast foodda beklememizi soyledi..tabe ben lafı koydum cuma namazı kadınlaradamı farz oldu alla alla neden duymadık diye...sonra beklemeye koyulduk birer içecek aldık annemle karsıdan kulhanbeyi bir guvenlk gorevlisi daha geldi lutfen onu içmeyi bırakın ve dısarı cıkın dedi bizimli birlikte bekleyen bikaç aile daha vardı artniyetli olmıyayım diorum ama hepsininde bası acıktı ondanmıydı acaba bu tavırlar..sonra tabe ben hemen ayaga kalktım annemin en son oglum dur yapma dediğini hatırlıyıorum direk daldım adama en son bi guvenlik muduru geldi ozur falan diledi bu ayıbı kapatalım diyede herseyi alabilcegimizi bugun hesap istemediklerini soyleyerek aslında dah buyuk bir ayıp işledigi gafletine düştü...ama benimde su dikkatimi cekti madem cuma namazından butun erkekler gitti diye magaza kapalı neden o bana catan guvenlik cuma vakti oradaydı? Yani bunlar oluyor gayette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 konu kitlenmeden yazayım bari işte mesela cuma namazı sırasında işyerini kapatanlara yönelik şiddet girişimi said: annemin en son oglum dur yapma dediğini hatırlıyıorum direk daldım adama kaynak flame in konyadan bir arkadaşı, mail ftw güvenlik görevlisi niye cuma namazı kılmıyorun cevabı; patronu onun yerine kılıyodur belki, siz nasıl diyordunuz bonus& sevap filan tıpkı şey gibi içersinde milyar dolarlık makinanın, taşınmazın bulunduğu fabrikaları ayda 700-800 ytl ye çalışan 2-3 tane güvenlik görevlisinin koruması hesabı ezilen hep halk ben hala karakol da namaz hikayesini öneriyorum, o kamu hizmeti veren bir yer daha çok laiklik içeriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Freyja said: Aslında bu adama kızmamak lazım.Bir şekilde yolunu buluyor bu da.Sözde kemalistler bu tür yazıları okuyup bitmek bilmeyen rejim korkularını alevlendiriyorlar. Aşşağıya bir arkadaşımla yaptığım konuşmayı c/p ettim.Kendisi www.tayyipoglunuaskeregonder.com'un sahibi.Okuduktan sonra çok sinirleniceksiniz küfrediceksiniz belki ama bekir coşkun'un habertürk'ün v.s yaptığı bundan farklı değil. Can: lan bi sen kaldın bu herifin üzerinden prim yapmayan adsasd xxx: xxx: heradle olmm xxx: ben fırsatcıyım Can: vay ameka xxx: actım xxx: siteyi xxx: 2 şehit xxx: takk 306$ xxx: gugıl reklamlardn böyle hınzırlar tespit edilip cezalandırılsın. bak o zaman bir daha yapabiliyorlar mı. 15-16 yaşındadır bir de bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Viktor said: soyel caddede kadikoyde filan yasiyan birinin gozlerini baglayip bayiltsak fatih de carsambaya biraksak tepkisini merak ederdim zamanda gerimi gitti kderdi yoksa arabistanda benim ne isim varmi derdi hadi ben sakal uzatarak kurtulabiliyorum da, kadınlarımız ne yapacak merak ediyorum. edit: gerçi kadıköyle caddeyle alakam yok, onların adına konuşmuş gibi olmuşum. televizyondan gördüğüm kişiler gibiyse, harakiri çekerlerdi direk sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 KahnX said: Dipnot: anafende okurken bu adamların bir amaca ulaşmaktan bahsettiklerini hatırlarım. Fikirlerini de analarını da alsın hepsi defolsun gitsin bunu da anlamıyorum işte. madem radikal islamcılara karşısın, ne diye gidip istanbul-anafen'de veya fem darsenelerinde felan okursun. tuhaf bir ikilem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 forgiver said: akp li olmamama rağmen, overlaikrated buluyorum bunu hatta laikliği çok sevmeme rağmen, ayrıca faşist_fetişisti olmamama rağmen de, söyleme özgürlüğü işte, ha ne diycektim geçen gün bende kirli sakalla laikçi dükkanına gittim bana laiklik satmadılar,hangi semtti unuttum. slat, bir bayan arkadaşının hikayesini bekir çoşkuna göndersene, adamın bir günlük tehlikenin farkında mısınız tarzı uyduruk köşe yazısı yazma ihtiyacını karşılamış olursun, yoruluyor yazık o da insan. ehehe forgiver bazen senin ahmet hakan olabileceğinden şüpheleniyorum :) öptüm seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 bone hepsini bi mesaja yazsaymışın olcakmış hani. Konuya olan yorumuma gelince,o siteyi açan arkadaşın cebine bi 300 dolar daha koyup günaydoğuya askere yollamak en iyisi olur düşüncesindeyim. Cuma günü dükkanları kapatan insanlara da dicek bir şey yok,onlar nasıl olsa 4 günde kendi bulundukları yerde daha çok müşteriye sahip olduklarından elbet paralarını çıkartıyorlardır,yaptıkları saçma olsa da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 İsteyen istediği gün çalışsın kendine yetiyorsa. Ayrıca Bone 30k ya doğru emin adım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Cuma günü dükkanını kapatmaktan kastınız ne? Kimse tam gün kapatmaz dükkanını sadece cuma namazı saatinde o da tüm çalısanlar namaza gidiyorsa kapatılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Geçen teknik resim sınavında önümdeki kız yeşil tanga giymiş pantol üstüne çıkarmış birde çizim yaparken ayağa kalkıp öne eğiliyordu. Konsantre olamadım sınava çizemedim doğru dürüst. Alayını çarşafa sokun şu kızların kurtulalım. Moral of the story : Verdiğiniz örneğe ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Cuma günleri tatil olursa kesinlikle Cumaya katılım düşer bence. %olarak az da olsa birçok kişi işyerince topluca gidiyor cumaya katılmamak olmaz diyip veya işten kaytarmak için gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Diablo said: yazı çok yalan gibi geldi.yaşanmış değilde,hani ya böyle birşey olursa tarzında uydurma bi hikaye motoruyla süratle giderken,erkeğin frenlerin tutmadıgını anlayıp kaskını sevgilisine vermesi ve kendi hayatını feda edip onunkini kurtarması hikayesi gibi efsane bence. belki bilmemnerde bi bakkal amca cuma dukkan açmıodur.ama yok tehditmiş zorlaymış falan.şehir efsanesi gibi ha yeşil sermayenin boyutlarını biliyoruz.ama yinede bu kadar oldugunu sanmıyorum.olmamıştır.olmamalı :) ramazanda bira getirmeyen bakkallarla basladi kadikoyde de, uskudarin ne halde oldugunu soylemeye gerek bile yok. 40-50 yil oncesinde uskudar kafa olarak, goruntu daha modern ama gene cagdas degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thestral Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Breedan said: cuma günü kapansa nolucak kapanmasa nolucak nedir yani.. nası bi çıkarı varki o "yobaz" kadının.. İdeolojik bir mücadele. buna hak vermek zararlı bir yaklaşım. Belli bir süre sonra tartışılan bir konu hakkında 'şerri hükümlere göre yasak' dediklerinde sen ne mücadele edebileceksin bununla, ne de herhangi bir söz söyleme hakkın olacak. bu yüzden aklımızı iyi korumamız gerek böyle şeylerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 valla bir esnafa gidip kimse böyle diyemez esnaf ekmek parası için adamı oyar icabında. bülent arınç + cuma tbmm tatil olayı dogrumu bu arada yeni bişeymi yoksa eskide benmi hatırlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 yeni adam rahat duramiyor illa ortaligi karistiricak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Laikliğimi de alıp gidiyorum ben yazın,çok teşekkürler AKP,her nerede ve ne yapıyor isen.. Edit: AKP her yerde,hayatımızın her yerine girmeye çalışıyor. Laik öğretmeni kovduğun için de teşekkürler AKP. Senden cidden çok şey öğrendik.Bir ülke nasıl satılır,şeriat yavaş yavaş nasıl getirilir gibi faydalı şeyler öğrettin bize. Salak bıyıklarınızın altından nasıl gülünür sizden öğrendik. Bu tür faideli eylem ve bilgilerinizden dolayı takdir ediyorum sizi. Devam edin,satın ülkeyi. Sizin göreviniz "ülkeyi pazarlamak" değil mi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Thestral said: Breedan said: cuma günü kapansa nolucak kapanmasa nolucak nedir yani.. nası bi çıkarı varki o "yobaz" kadının.. İdeolojik bir mücadele. buna hak vermek zararlı bir yaklaşım. Belli bir süre sonra tartışılan bir konu hakkında 'şerri hükümlere göre yasak' dediklerinde sen ne mücadele edebileceksin bununla, ne de herhangi bir söz söyleme hakkın olacak. bu yüzden aklımızı iyi korumamız gerek böyle şeylerden. tamam güzel ideolojik bir mücadele var. Ama bu olayda çok sıra dışı bir durum. örneğin kayseri konya veya daha muhafazakar dediğimiz şehirlerde varmı böyle bişey. Namaz (cuma etc) a giderken bile dükkanda kadın veya bir çocuk bulunur etc.. yani "yobaz" dediğin adam bile kesmez ticareti..hele başkasına tehditte bulunması akıl dışı bir olay bence. yani sonuç olarak "yobaz" olmak için "dinci" olmak gerekmez.. her "ideolojide" yobaz vardır bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 forgiver said: akp li olmamama rağmen, overlaikrated buluyorum bunu hatta laikliği çok sevmeme rağmen, ayrıca faşist_fetişisti olmamama rağmen de, söyleme özgürlüğü işte, ha ne diycektim geçen gün bende kirli sakalla laikçi dükkanına gittim bana laiklik satmadılar,hangi semtti unuttum. slat, bir bayan arkadaşının hikayesini bekir çoşkuna göndersene, adamın bir günlük tehlikenin farkında mısınız tarzı uyduruk köşe yazısı yazma ihtiyacını karşılamış olursun, yoruluyor yazık o da insan. mükemmel yazmışssın.Bu bekir coşkun adlı şahıs bıkmadı usanmadı ekmegini laiklikten kemalizmden çıkartıyor. hala militan görüşlü halktan ekmek yiyor. yahu hadi bu herif yalancının teki,ya siz bu bütün forumdakiler bu tehditleri nasıl ciddiye alırsınız? bu ülkenin polisi askeri yokmu? ben şimdi seni tehdit etsem şeriati getiricem diye ,bekir coşkuna mesaj mı atıcaksın. gaza gelmekte üstünüze yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 lütfen biraz seviye. bir söz vardı hatırlarsanız; küçük insanlar kişilerle, orta düzeyde insanlar olaylarla, büyük düşünenler sistemlerle... seviyesizlerin olmadığını varsayarak bütün patilerden orta seviyeye inmemesini isteyebilirmiyiz? lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ulkenin polisi askeri var ama gorevini yapmiyor bence ve tabiki cok bile gec kalindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 inandım okudum postları, bazılarınız harbi kasmış bunu söliyim yani, bide böle insanlara sürekli faşist damgası koymanın gereği yok. bu forumda oktay sinanoğlu tartışıldı, herkes profesör kesildi, adamı "takmış türkçeye dile peh" diye eleştirdiler, bekir coşkun yazı yazıo "böle şey olmaz, taktılar" diye eleştiri geliyor. bunları söylerken, milyonlara ulaşan bu insanları böyle tek kalemde kesip atmak ne kadar saçma, neyse en azından burda forum ortamında konuşulup kalıyo, gerçek hayatta biraz daha mantıklıdır umarım herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar