Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

herşeye aşırı ağlıyorum, gülüyorum..

zydar

Öne çıkan mesajlar

Evet. son 3 aydır sanırım, en ufak duygusal bir olayda gözlerimden yaşlar süzülüyor. Çatır çatır ağlıyorum hüzünlü bişiler olduğunda. Ne oluyo bana diye sormam lazım?

En b.ktan komedi filminin duygusal birkaç saniyesinde bile "ayhhh şeklinde bir erime yaşayıp duygulanıyorum" ya feci bir gay potansiyelim var. yada bilmeidğim başka bir şey. Daha önceden de ağlamaktan çekinmeyen bir insandımda şuanki hassasiyetimin 10 da 1i olurdu. Bu çok çok fazla.

Üstüne üstlük garip olan gülmeye başladığımda durduramıyorum çoğu zaman. saatlerce susup tekar güldüğüm oluyor birşeye. Ortalama bir espriiye sanki duyduğum en iyi şeymiş gibi günlerce hatırlayıp gülebiliyorum. 15 dakka mutlu olduysam o 15 dakka yüzünden 3-4 saat gülümsüyorum etrafa. Bunu istem dışı yapıyorum.

Sonradan aşırı duygusallığımıda düşününce, bununla birlikte bi sorun olduğunu fark ettim. Delimisin oğlum? diyen bikaç insanın ciddi olduğunu görünce korkmaya başladım.

Sinirlendiğimde çok sert tepki veriyorum. herşeye ağlıyorum. en boktan espirye saaatlerce gülüyorum. Üzücü bir olay bile bazen ters tepki yapıyor epey gülüyorum onada. Yada iş yaparken gözlerim yaşarıyo. Noluyo lan?
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bir arkadaşa olmuştu benzeri, herif hayatının ilk 20 yılında bir kere ağlamamıştı, sürekli içine atan sert mizaçlı bir adamdı.

Sonra bir gün, hatun olayları nedeniyle tutamamıştı kendini, o gün bugündür susmuyor adam, telefon açıp ağladığını biliyorum ehueh.

Senin durumun ne kadar benzer bilmiyorum tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...