Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 3

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

herhangi bi eksiği yok. HDD nekadar ? sorun değil zaten değiştirebiliyorsun çok kolay. Türkiye de yaşıyorsan PSN e bi UK PSN den birde USA PSN den account aç. hani avrupadan oyun alırsan promosyon code lar UK üzerinden aktive etmen gerekecek. Başka bir sorunu yok. Kredi kartı kabul ettiremiyorsun kolay kolay. ama onun yerine netten PSN kredisi satın alabilirsin store u kullanmak istersen.

Garantisi dışında sorun etmen gereken birşey yok kısacası.
Sosyal ağlarda paylaş

120gb 550 TL'ye buldum.

Gelecek ay Mediamarkt'tan normal kol+oyunla almayı düşünüyordum bu ilaç gibi geldi. O zaman yarın gidip alıyorum :D

edit: ha birde mesela çıkabilecek olası sorunlar ne ? daha önce spot alan bir arkadaşım slim kasalarda çok nadir sorun çıkar korkmaya gerek yok fazla demişti. Gerek var mıdır korkmaya ?
Sosyal ağlarda paylaş

aksine slim'lerde daha az ısınma sorunu oluyor diye biliyorum ben, enerji tüketimi 320w'den 250w'ye düşürülmüş Slim'lerde ve buna paralel zaten az ısınan alet hiç ısınmaz hale getirilmiş diye okumuştum.

Ne bilim hayatımda ikinci defa birşeyi garantisiz sahip olacam, birinci de 11 sene kadar önce PS1 almıştı babam odur yine :D

Pek içimden gelmiyor ama yarı yarıya bir fiyata görünce kaçırmak istemiyorum. Garanti sorunu da halen kafamı kurcalıyor,
Sosyal ağlarda paylaş

valla şans işi. öyle ortalıkta toplatılmış slimler yok. sonuçta alacağın yer yada kişi vurup kırıp düşürüp kakalamaya çalışmıyorsa birşey çıkmaz herhalde. ayrıca bilgisayar gibi günlerce açık bırakmayacaksan, saatlerce açık bırakmayacaksan ve koyacağın yer gayet ferah, hava alan ve aleti ısıtacak biyer değilse al gitsin garantisiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla sakın alma spottan derim ama. Kararını vermişsin. İlk çıktığı zamandan beri ps3 sahibiyim, İlk parti slimlerden Çok fazla arıza çıkıyor. Ps3 kumar oynanıcak bi alet değil. Buzdolabı falan gibi birşey değil, Bir anda bozuluyor ve garantisi yoksa hiçbirşey yapamazsın. İnternetten arat ps3 slim bozulma diye bir çok sitede görürsün ilk parti slimlerin Çok fazla bozulduğunu. Hatta millet seri numarasına göre alışveriş yapıyordu. 200 ytl için falan tavsiye etmiyorum. Bence spottan alma.
Sosyal ağlarda paylaş

evet arkadaşlarımında tavsiyesiyle 150 milyon fazla verip garantili olarak 120gb slim aldım.

Şimdilik tek sorunum, Fifa 10'u 578P olarak açıyor, bunu nasıl 720 seviyesine çekebilirim ? settingsleri kurcaladım biraz pek anlamadım da

birde önemli ayarları nerden nasıl çekerim, daha doğrusu başta yapmam gereken ayarlar var mıdır tavsiye edebileceğiniz ?
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl ya anlamadım onu :D hangi düğme açma kapama mı diyecem de hehe

birde psn'e üye olacam da amerika'dan ol demişti herkes, adresi sallıyorum kabul etmiyor, kaldigim adresten kelimeler yaziyorum tam yazmayayım diye kabul etmiyor.

Adres satırına ne yazayım ?

Birde seni ekleyecem fizban şu iş bitsin :D birinin bana Fifa öğretmesi de gerekiyor zaten
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya sallama adres yazdım, posta kodunu google'dan new york posta kodunu aratıp girdim kabul etti :D

ayarları da kurcaladım bir türlü olmayınca restore ettim, sonrasında kendi gördü 1080'i, Fifa'yı da 720p açtı zaten hehe garip

güzel ya, hafta içi 2-3 oyun daha alırım yeter bir süre
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...