Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 spottan çok ucuza buldum, gelecek ay alacaktım normalde bu fiyatı görünce kaçırmak istemedim. Şimdi bunu alırsam PSN'den falan normalmış gibi faydalanabilecek miyim ? Garantisinin olmaması dışında bir eksiği var mı ? Yarın alacam cevaplarınıza göre :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 herhangi bi eksiği yok. HDD nekadar ? sorun değil zaten değiştirebiliyorsun çok kolay. Türkiye de yaşıyorsan PSN e bi UK PSN den birde USA PSN den account aç. hani avrupadan oyun alırsan promosyon code lar UK üzerinden aktive etmen gerekecek. Başka bir sorunu yok. Kredi kartı kabul ettiremiyorsun kolay kolay. ama onun yerine netten PSN kredisi satın alabilirsin store u kullanmak istersen. Garantisi dışında sorun etmen gereken birşey yok kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 120gb 550 TL'ye buldum. Gelecek ay Mediamarkt'tan normal kol+oyunla almayı düşünüyordum bu ilaç gibi geldi. O zaman yarın gidip alıyorum :D edit: ha birde mesela çıkabilecek olası sorunlar ne ? daha önce spot alan bir arkadaşım slim kasalarda çok nadir sorun çıkar korkmaya gerek yok fazla demişti. Gerek var mıdır korkmaya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 bende slim kasalarda çok sorun çıkıyor diye biliyorum.çabuk ısınıp bozuluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 aksine slim'lerde daha az ısınma sorunu oluyor diye biliyorum ben, enerji tüketimi 320w'den 250w'ye düşürülmüş Slim'lerde ve buna paralel zaten az ısınan alet hiç ısınmaz hale getirilmiş diye okumuştum. Ne bilim hayatımda ikinci defa birşeyi garantisiz sahip olacam, birinci de 11 sene kadar önce PS1 almıştı babam odur yine :D Pek içimden gelmiyor ama yarı yarıya bir fiyata görünce kaçırmak istemiyorum. Garanti sorunu da halen kafamı kurcalıyor, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 valla şans işi. öyle ortalıkta toplatılmış slimler yok. sonuçta alacağın yer yada kişi vurup kırıp düşürüp kakalamaya çalışmıyorsa birşey çıkmaz herhalde. ayrıca bilgisayar gibi günlerce açık bırakmayacaksan, saatlerce açık bırakmayacaksan ve koyacağın yer gayet ferah, hava alan ve aleti ısıtacak biyer değilse al gitsin garantisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 aldım gitti o zaman yarın, hayırlı olsun hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Valla sakın alma spottan derim ama. Kararını vermişsin. İlk çıktığı zamandan beri ps3 sahibiyim, İlk parti slimlerden Çok fazla arıza çıkıyor. Ps3 kumar oynanıcak bi alet değil. Buzdolabı falan gibi birşey değil, Bir anda bozuluyor ve garantisi yoksa hiçbirşey yapamazsın. İnternetten arat ps3 slim bozulma diye bir çok sitede görürsün ilk parti slimlerin Çok fazla bozulduğunu. Hatta millet seri numarasına göre alışveriş yapıyordu. 200 ytl için falan tavsiye etmiyorum. Bence spottan alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 arızalara bakındım ama bulduğum postların tamamı 2009 Kasım öncesine ait, ilk parti hataları dedikleri sanırım. Hmm 11 gibi gidecem almaya da duruma göre bakayım, biraz daha inceleyeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 evet arkadaşlarımında tavsiyesiyle 150 milyon fazla verip garantili olarak 120gb slim aldım. Şimdilik tek sorunum, Fifa 10'u 578P olarak açıyor, bunu nasıl 720 seviyesine çekebilirim ? settingsleri kurcaladım biraz pek anlamadım da birde önemli ayarları nerden nasıl çekerim, daha doğrusu başta yapmam gereken ayarlar var mıdır tavsiye edebileceğiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 display settings'te olması lazım. psn'den fizboz'u ekle bulamazsan anlatiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ps yi açarken joyistikten değilde konsoldan aç.düğmeye bikaç saniye basılı tut düzeliyor cozunurluk olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 nasıl ya anlamadım onu :D hangi düğme açma kapama mı diyecem de hehe birde psn'e üye olacam da amerika'dan ol demişti herkes, adresi sallıyorum kabul etmiyor, kaldigim adresten kelimeler yaziyorum tam yazmayayım diye kabul etmiyor. Adres satırına ne yazayım ? Birde seni ekleyecem fizban şu iş bitsin :D birinin bana Fifa öğretmesi de gerekiyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bir oyunun kac cozunurlukte oynandıgını nerden goruyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 tamamdır çözdüm :D posta kodunu rastgele girmemek gerekiyormuş hehe bizim tv'de sol üstte yazıyor HDMI'dan giriş yapılan herhangi birşeyde, IPTV'de de mesela kanalın çözünürlüğünü gösteriyor vs. tüm tvlerde vardı o özellikte sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 işte dokunmatik yokmu o açma düğmesini diyorum.ilk ps yi açtıgımda bana olmuştu gugıla amerika adresi yazarsan cıkıyor.sallama adres kabul etmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 yok ya sallama adres yazdım, posta kodunu google'dan new york posta kodunu aratıp girdim kabul etti :D ayarları da kurcaladım bir türlü olmayınca restore ettim, sonrasında kendi gördü 1080'i, Fifa'yı da 720p açtı zaten hehe garip güzel ya, hafta içi 2-3 oyun daha alırım yeter bir süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 40gb lık eski ps3 lerden var bende. fan çılgın atıyor bende deliriyorum. çok kötü kafa ütülüyor ya. yok mu bunun bi çözümü. sağda solda soğutma üniteleri var ps3 için ama çok dandik geliyor gözüme. alıcam sonunda mini buzdolabı koyucam içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 şu 350 mb lik xvid leri açamıorum bi türlü ps3 ile. devamlı unsupported file diyip duruoyr. convert falanda ediorum ama işe yaramadı... varmı önerisi olan=??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mekoff Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Bluray alip takaslayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 http://www.engadget.com/2010/02/28/playstation-network-down-so-are-lots-of-ps3s/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 kfg said: http://www.engadget.com/2010/02/28/playstation-network-down-so-are-lots-of-ps3s/ ya bi oynumda crashler oluyor aceba diyorum bundan mi hep ayni yerde yoksa yane blue ray mi bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 haa benimkide garip bi şekilde psn e girmeden daha yok attık seni diye mesaj veriyordu :D garip lik bende değilmiş demek. tırt alet zaten atıcam yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bende uncharted 2 oynuyordum demin hepten kitlendi makina. allahtan checkpoint i yeni geçmiştim. ağlardım valla en başa atsa chapter'ın falan : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 yarin mi duzelcekmis deneriz bi yarin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar