Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 3

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

acemi geldi
bende sonunda ps3 kervanina katildim.Magazada gayet temiz gorunen ama eve getirdigimde hertarfi kirik dokuk ama okumasinda ve diger islevlerinde sorun gorunmeyen bir ps3 um var benimde artik.Birkac sorum olacak ;
Psn hesabimi actim ve crash bandicoot serisini gordum indirilebilir durumda login oldum satin aldim ama kredi kartimi kabul etmedi.bu sorunu nasil cozebilirim 2 kartla denedim 1.si wow ucretini odedigim kart 2.si paypala kayitli olan kart yani 2 side yurt disi kullanimina acik.nasil kullanabilecegim hakkinda yardimci olursaniz cok sevinirim.

saygilar...
Sosyal ağlarda paylaş

psn den demi banlandim yoksa yaw:)
ps3 te acmis oldugum ve demo indirdigim bir user vardi onla bugun psn e baglanamadim 80023017 diye hata veriyor.Yeni user actigimda da ayni hatayi aliyorum.Daha once US diye acip psn den kredi karti ile oyun indidrdigim user ise psn storea girmek isteyince senin ulkene uygun hizmet yok diyor.bi agiz tadi ile konsol kullandirtmayacaklar bana yardimci olabilecek arkadaslara simdiden cok tesekkurler.
Sosyal ağlarda paylaş

_ILuVaTaR_ said:

ben de ps3 aldım sonunda, ilk olarak oynanması gereken oyunlar nelerdir? kesin oynayacağım şeyler var da belki gözümden kaçanlar olmuştur.

Exclusiveler tabiki. Beğendiğin genrelara yönel ilk olarak. Fps seviyorsan killzone 2 yi şiddetle öneririm. Uncharted 2 de beklentilerimin çok üstünde çıktı. Bi de top tepmece şart (Fifa 10).
Sosyal ağlarda paylaş

sadece exclusiveleri söyliycem
sinematik genç indiana jones için uncharted 1+2
mgs4 başyapıt
heavenly sword direk gow-lite
gow collection eğer ps2 de oynamadıysan
resistance 1 hem coop feci zevkli fps itmezse konsolda ve killzone2
arkadaşla vakit geçirmek için lbp
tps olarak infamous baya zevkli
rpg olarak demons souls feci zor ve zevkli aynı zamanda coop
turnbased strateji/rpg/tps olarak valkyria chronicles
Sosyal ağlarda paylaş

sonra os'yi kendisi kurması gerekiyor normalde, nette okudugum tum tutorial'larda oyleydi, ama bende kuramadı ezik, son surumu bi flash'a atıp takın ps3'e diyip durdu, gittim onu cektim ps3 acıkken eheh, hazırda bulundurmakta fayda var onun icin... bu arada 80gb ps3'se hdd cıkartmak da farklı biraz, ben icini ilk actıgımda sasırmıstım ehueh, sekli farklı bi tek daha dogrusu, bir de o bulundugu case'den kaydırmak yerine direk ustten cıkartmak daha iyi bu versiyonda...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...