Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Lopeth said: dvd ler için region sorunu yoktu sanırım, ama blueray ler de region sınırlaması var (filmlerde) oyunlarda region sorunu yok, nerden alırsan al çalıştırır Yok dvdler de çalışmıyor. Region 1 olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ya bende sokaktan aldığım dandik dvd leri bile çalıştırıyor, ne taksam çalışıyor (belki region free felandır onlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 HDMI çıkışlı bir laptopa Ps3 ü nasıl bağlarım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 adı üstünde, çıkış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 giriş çıkış aynı şey değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 fastreloader said: sence? şekilleri aynı. OF KAÇAMAK CEVAP VERMEYİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 kısaca bağlanmıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 HDMI cikis adi sutunde disariya goruntu vermek icin, laptop u HDMI dan TV ye fila nbaglayip sunum yapmak film izlemek falan filan icin televizyonlardakiler ise HDMI giristir, sekil olarak ayni olmasi birsey ifade etmez eheh ps3 u HDMI dan laptop a baglayip laptop un ekrandan goruntu alamassin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 acemi geldi bende sonunda ps3 kervanina katildim.Magazada gayet temiz gorunen ama eve getirdigimde hertarfi kirik dokuk ama okumasinda ve diger islevlerinde sorun gorunmeyen bir ps3 um var benimde artik.Birkac sorum olacak ; Psn hesabimi actim ve crash bandicoot serisini gordum indirilebilir durumda login oldum satin aldim ama kredi kartimi kabul etmedi.bu sorunu nasil cozebilirim 2 kartla denedim 1.si wow ucretini odedigim kart 2.si paypala kayitli olan kart yani 2 side yurt disi kullanimina acik.nasil kullanabilecegim hakkinda yardimci olursaniz cok sevinirim. saygilar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 sadece us psn türkiyeden kredi kartı kabul ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 tesekkurler basladim indirmeye peki popcornhour gibi standbyda iken indirmeye devam edermi? bu arada popcornu direk agda gordu tanidi ve tum hdd sine kullanabildim popcornun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 eder ahmet abi eder =) indirrr hatırladınmı beni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 standby da indirmez yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 psn den demi banlandim yoksa yaw:) ps3 te acmis oldugum ve demo indirdigim bir user vardi onla bugun psn e baglanamadim 80023017 diye hata veriyor.Yeni user actigimda da ayni hatayi aliyorum.Daha once US diye acip psn den kredi karti ile oyun indidrdigim user ise psn storea girmek isteyince senin ulkene uygun hizmet yok diyor.bi agiz tadi ile konsol kullandirtmayacaklar bana yardimci olabilecek arkadaslara simdiden cok tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 bendede bugun aynı sorun var :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 geçen mw2 çıktığında da aynısı olmuştu. Büyük ihtimal bakım falan vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 bosuna mi sildim savelerimi yaw :) uncharted oynuyordum yeni user acayim diye sildim saveleri chapter 15 de idim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ben de ps3 aldım sonunda, ilk olarak oynanması gereken oyunlar nelerdir? kesin oynayacağım şeyler var da belki gözümden kaçanlar olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 _ILuVaTaR_ said: ben de ps3 aldım sonunda, ilk olarak oynanması gereken oyunlar nelerdir? kesin oynayacağım şeyler var da belki gözümden kaçanlar olmuştur. Exclusiveler tabiki. Beğendiğin genrelara yönel ilk olarak. Fps seviyorsan killzone 2 yi şiddetle öneririm. Uncharted 2 de beklentilerimin çok üstünde çıktı. Bi de top tepmece şart (Fifa 10). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 batman: arkham asylum. ilk alıncan ve oynancak oyunlarından olsun. son zamanlarda oynadığım en iyi oyunlardan biridir acık ara. multisi yok gerçi ama cok uzun ztn oyun suresi oyunu. verilen parayı hakedio yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 sadece exclusiveleri söyliycem sinematik genç indiana jones için uncharted 1+2 mgs4 başyapıt heavenly sword direk gow-lite gow collection eğer ps2 de oynamadıysan resistance 1 hem coop feci zevkli fps itmezse konsolda ve killzone2 arkadaşla vakit geçirmek için lbp tps olarak infamous baya zevkli rpg olarak demons souls feci zor ve zevkli aynı zamanda coop turnbased strateji/rpg/tps olarak valkyria chronicles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 PS3 ün HDD sini değiştirecem. yeni hdd i taktığımda format atıyor kendilğinden sonra OS i kendisi kuruyor di mi ? yoksa benim externaldan software in son sürümünü falan mı yüklemem gerek ? backup alıcam zatende backup software i kapsıyor mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 sonra os'yi kendisi kurması gerekiyor normalde, nette okudugum tum tutorial'larda oyleydi, ama bende kuramadı ezik, son surumu bi flash'a atıp takın ps3'e diyip durdu, gittim onu cektim ps3 acıkken eheh, hazırda bulundurmakta fayda var onun icin... bu arada 80gb ps3'se hdd cıkartmak da farklı biraz, ben icini ilk actıgımda sasırmıstım ehueh, sekli farklı bi tek daha dogrusu, bir de o bulundugu case'den kaydırmak yerine direk ustten cıkartmak daha iyi bu versiyonda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 bu sırada yeni bir psn geliyormuş paralı şu anda kullandığımız bütün herşey aynen kalıyor, demolar, multiplayer, tv, radyolar vs herşey hala beleş olucak normal psn de. premiuma ne koyucaklar çok merak ediyorum. beta oyunlar falan herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar