Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 3

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

Prepare yourself for complete and utter devastation — presenting a Dashhacks exclusive, from our very own talented Dashhacker — PS3 Remote Play: successfully reverse engineered, authentication system broken, and a portable API on the way.

What does this mean? Well for starters you’ll soon be accessing your PS3 from just about anywhere — your PC, your iPhone, your whatchamacallit, and whatever other Internet-enabled device.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
vidzone geliyor sonunda

VidZone brings thousands of streaming music videos to your PS3™.

When you download the VidZone music video application for PLAYSTATION®3, you’re getting thousands of music videos to watch whenever you like, absolutely free.

The videos are streamed to your PS3, so there’s no time wasted waiting for downloads, plus they look great on your TV. You can even create playlists for your next party or have all of your favourites in the same place – there is no limit to how many videos you can add or how many playlists you can create.

The VidZone music video application places thousands of videos at your fingertips, so download it for free when it comes to PlayStation®Store soon.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
ya evet vidzone u bende indirdim kasıp UK den. ip block a uyuz oldum. your-freedom kullanıyorum ben wow için falan esasında onun üzerinden openVPN ayarlanabiliyor ama hiç kasasım yok değer mi değmez mi bilmiyorum. Şu kısıtlamalar ve her teknolojik gelişmeyi yıllar geriden takip etmekten sıkıldım yaw : amerikaya mı taşınsam pılımı pırtımı toplayıp ne yapsam :P
Sosyal ağlarda paylaş

bi kaç sorum var ps3 le ilgili. yakın zamanda almayı dusunuormda.

1. hd ready tv var bende. illaki full hd lazım mıdır yoksa hd readylede iyi bi sonuc alabilir miyim?
2. fiyatlara falan tam bakmadım ama 1k tl civarı sanırım. kaç gblik almak lazım? sonucta aralarında fiyat farkları oluo. 60gb falan yeter mi? yoksa fazla mı olur?
3. oyun işini nası hallediosunuz? sonucta bildiğim kadarıyla çip tarzı bişi yok daha ps3 için oyunlarda cok pahalı. ben max 3 4 tane oyun alabilirm en basta. daha sonra takas falan işleri rahat yapılabilio mu?
4. internet nası oluo? kablosuz falan mı var yoksa kabloyu mu takıorz kıçına aletin? bide online oynarken rahat lagsız oynayabilio musunuz?
5. internet online oyun dısında neler için kullanılabilio?
6. ps3store tarzı bişi var sanırım? buraya uyelik için yada bedava içerikleri turkiyeden indirebiliomuyuz yoksa amerika adresi falan tarzı cinlikler yapmak gerekio mu? ayrıca kullanışlı şeyler var mı bu store da?
7. ps3ün içinden hdmi kablo çıkıo mu?

bunları cevaplayabilirseniz cok sevinirim :D
Sosyal ağlarda paylaş

1-1080p destekli oyun çok fazla yok (ha olanlar da mgs, gt falan o ayrı konu) o nedenle sorun olmaz (ya da sırf bunları oynicam dersen 1080p almazsan yazık olur)

2-40gb lık alıp 300lük hard disk takma taraftarıyım ben

3-sendit.com shopto.net gibi sitelerde oyunlar gayet makul fiyatta. özellikle şu an yeni playstation alan biri için bi dolu fiyatı ucuzlamış oyun var. takas yapmıyorum ben bilen biri cevaplayabilir o konuyu.

4-kablosuz, fakat istersen kablo takarak da kullanabiliyorsun, online ne oynadıysam (street fighter 4, fifa 2008-2009, condemned falan) lag sorunu karşıdaki insana bağlı oluyo, ki street fighterda mesela latency yüksek olmayan biriyle oynarsan hiç sorun olmuyor. fifada da çok nadir oldu.

5-store var, ps home falan var

6-türkiye kabul etmiyo, cinlik yapmak lazım, ki kredi kartını kabul ettirebilmek bile çok uğraştırıyo, ben beceremedim o kadar sabırlı değilim fakat başaran bi dolu insan var.

7-hdmi çıkmadı benden, başka paketlerden de çıkmıyo sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

oyununa göre değişir ama sıfır makineleri spot olarak 600 e bulabilirsin içlerinde 1 tane pad oluyor ama oyun olmuyor. Mavibilgisayarda 2x pad kutuda 150 ye satılıyor ki tanesini 50 60 a bulabilirsin başka yerlerde ararsan. Oyunlarda yurtdışından getirtirsen 9 pound ile 35 pound arasında değişiyor oyununa göre
Sosyal ağlarda paylaş

ps3ümü sonunda aldım. şimdi bi kaç sorum daha olucak.
1. PSN e nasıl uye olmak lazım. ben ordan bişi satın alıcağımı sanmıorm ama videoları falan izlemek için direk turkiye olarak uye olsam bi sorun olur mu yoksa amerika adresi falan verip mi uye olmak lazım?
2. oyunları online oynamak için psn e uye olmak gerekio sanırım. online oyun için nası uye olmak lazım ?
Sosyal ağlarda paylaş

türkiye PSN Store'a giremiyosun, o yüzden salla türkiyeyi. bişi izlemek demo indirmek için PSN Store'a girmek lazım. Ben de US PSN'i var, eğer acc US açacaksan vergisiz eyaletlerden açmanı öneririm. Mesela Florida Orlando (Postal Code: 32834)

PSN'e bi kez üye olduktan sonra önce PS3 sistem updatelerini yapıyosun, sonra oyunun en son patchlerini indiriyosun. Online oynamak oyundan oyuna değişiyor, mesela PES 2009'u online oynamak için Konami ID hesabı alıyosun ama Little Big Planet'te direkt PSN hesabınla oynayabiliyosun. Bunun dışında kendi friend listindekilerle de oyun başlatabiliyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...