fede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 para için gidiyosan saçma w&t. iddaa da daha çok para var. hem de emperyalizme hizmet ediyosun. dil için gidiyosan amerikan ingilizcesi kapcaana newcastla git desmond brodan kap bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 iddia günah ya abi ondan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 fede said: para için gidiyosan saçma w&t. iddaa da daha çok para var. hem de emperyalizme hizmet ediyosun. dil için gidiyosan amerikan ingilizcesi kapcaana newcastla git desmond brodan kap bişeyler tamamiyle para için gitmiyorum ama amerika ucuz yani kazandığım para bana yeticek ve türkiyeye döndüğümde de cebimde para olcak emperyalizme hizmet ederim sorun değil benim için. ingiliz ingilizcesini hiç ama hiç sevmiyorum ki ingiltere çok pahalı bi yer hatta haddinden pahalı bi yer o yuzden en iyi yer amerika.USA çılgınlığı hat safha!:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 adamınbiri said: ama amerika ucuz yani HAHAHAHAHAEOUBOHUHUHUHUHU:( ha ucuz tabi:P ucuz dfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 BİLDİKLERİNİN HEPSİNİ ANLAT!:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 converse 10dolar ucuz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 blackchaos asil sorun orda zaten yemek yemek converse almaktan pahali dfs acim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 OHA! benim amerika hakkında ilk öğrendiğim şey ordaki en ucuz şey yemek yemektir di sen nasıl başarıyosun aç kalmayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 dışarıda yemek yemek ile evde yemek yapmak aynı ücrete geliyor aslına bakarsanız. o bakımdan dışarıda yemek yemek daha ucuz oluyor. hergün mcdonalds yerim derseniz ucuz ucuz geçinip gidebilirsiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 T-bone yiyecem ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 mADmaXimus said: blackchaos asil sorun orda zaten yemek yemek converse almaktan pahali dfs acim lan yalan Gayet ucuz yemek yemek, hatta soyle bir olay vardı Burger Kinglerde. Mesela menu alacaksınız, buyuk kucuk secim olayı. Yanında bos bardak veriyorlar, bu ne lan diosun adam ilerideki kola makinesini gosteriyor. Abi kola bildiginiz tek bardak fiyatına sınırsız. Ama cozemedim, millet sınırsız olmasına ragmen buyuk secim istiyordu kolayı. Tembellik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 fastfood ucuz saglıklı beslenmek cok ama cok pahalı hatta duzgun vucut olculerıne sahıp olanlara zengın gozuyle bakıyolar bı cok eyalette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 greeny eger her gun burger kingden yersen oyle tabi, ama mcdonalds burger king taco bell gibi abuk subuk fastfoodlar disinda pahali yemek. bir de o buyuk secimi insanlar arabada icmek icin aliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Ankara'da kaliteli bir work&travel şirketi biliyomusunuz arkadaşlar? birde bugun başvurcaz geçmi kaldık biraz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARÝF SUSAM Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Dünyayı Amerika yönetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 senide ben yöneticem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARÝF SUSAM Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Ohoo siz daha uyuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Work and Travel->@USA; Kisaca kolelik. Dil felan hic bir sey ogrenemessin. Hic bulasma. Dil ogrenmek istiyorsan yazil bir kursa, calis derslerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Dil olarak biraz temelin varsa paşalar gibi geliştirirsin . Zorundasın konuşacaksın 1-2 ay boyunca doğal olarak gelişir yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 SbNN said: Dil olarak biraz temelin varsa paşalar gibi geliştirirsin . Zorundasın konuşacaksın 1-2 ay boyunca doğal olarak gelişir yani . 1-3 Ay boyunca sadece ayni cumleleri kuracak ve de o cumleler uzerine yikilan amele i$ geregi sarfetmesi mecburi olan standard cumleler olacak. Misal, bisiklet pedali cevirip turist gezdiriyorsan, gunaydin, tunaydin, nereye gidiyorsunuz, nasilsiniz, ucretim bu kadar vs ;) Tabi bu bisiklet pedali ceviriyosa dedik; ceviriyor ise sansli yani, tabiri yerinde ise iyi bir i$ , hic deilse spor olur. Birde abuk subuk warehouse lara dusme durumunu dusunemiyorum bile. Burada bir ogrenci arkadasi o tip bir ise vermisler. Bizdeki karsiligi tam amelelik, mal tasiyor kamyondan warehouse'a , uc kurus paraya. Cocuk girisken bir cocuk, nerden buldu ettiyse bizi buldu ve kontak kurdu abi uc kurus biriktirir azicik da dil ogrenerim diye geldim, biriktirdigimden de oldum maffettiler beni elim ayagim tutmuyo ameliyim seklinde. Ben ugrasamadim ama benim ortak ugrasti.Cocugu alip uc kurus para kazanacagi baska low level bir ise soktu ( bir restaurant'da arkaci elemani oldu - domates patetes dograyip, yer paspalayan kisi), birde yatip kalkabilecegi bir ev ayarladi da cocuk uc kurus kenara koyup iki kelime katabildi daracigina fazladan. Arti ekonomi belli USA'de, darbogaz ekonomi, dolar yerlerde surunuyor, kazanacagin uc kurusu burada insan gibi memleketinde kazan bir dil kursuna git daha iyi derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Ben newyork six flagsde çalışcam =) yani para kazanamaz olaylarını falan geçelim aehfueha:D ayriyeten ingilizcesi gelişmez nasıl bi mantık adamlarla nece konuşcam ben türkçemi öğretcem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 marmara üniden 2 cocuk gitmiş 1. ayın sonunda araba kiralamışlar 3 gün sonra cocugun birini ezmişler hapse yollamışlar bunları hergün zenciler düdüyomuş bunları güzel şehir efsanesi. güldüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 afuhaeufah güzelmiş harbi:D ama ben arabayla falan uğraşmam zaten queensde çeteler arasında geçicek hayatım hemen bi türk çetesi bulmam lazım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 adamınbiri said: zaten queensde çeteler arasında geçicek hayatım hemen bi türk çetesi bulmam lazım:D ahahah sabah sabah güldürdün beni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 bizzat yaşayan arkadaşlarım var, tecrübelerinden anlıyorum ki work&travel'ın travel kısmını unutun bir kere. ha mcdonalds'da yerleri silmek için o kadar uzaklara gitmek istiyorsanız o sizin kendi mazoşistliğiniz, sonuçta buralarda da gayet bu tip işler bulunabiliyor. edit: para kazanamaz olayları da doğru, work&travel için harcadığın uçaktı vizeydi vergiydi daha bunları amorti bile edemiyormuşsun orada kazandığın parayla. sonuçta karlı çıkan amerika tabi, sonuçta kendi kendilerine övdükleri bir sistemden ne beklenir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar