Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Work&Travel!!!?

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

fede said:
para için gidiyosan saçma w&t. iddaa da daha çok para var. hem de emperyalizme hizmet ediyosun.

dil için gidiyosan amerikan ingilizcesi kapcaana newcastla git desmond brodan kap bişeyler

tamamiyle para için gitmiyorum ama amerika ucuz yani kazandığım para bana yeticek ve türkiyeye döndüğümde de cebimde para olcak emperyalizme hizmet ederim sorun değil benim için. ingiliz ingilizcesini hiç ama hiç sevmiyorum ki ingiltere çok pahalı bi yer hatta haddinden pahalı bi yer o yuzden en iyi yer amerika.USA çılgınlığı hat safha!:D
Sosyal ağlarda paylaş

mADmaXimus said:
blackchaos asil sorun orda zaten
yemek yemek converse almaktan pahali dfs

acim lan

yalan

Gayet ucuz yemek yemek, hatta soyle bir olay vardı Burger Kinglerde. Mesela menu alacaksınız, buyuk kucuk secim olayı. Yanında bos bardak veriyorlar, bu ne lan diosun adam ilerideki kola makinesini gosteriyor. Abi kola bildiginiz tek bardak fiyatına sınırsız. Ama cozemedim, millet sınırsız olmasına ragmen buyuk secim istiyordu kolayı. Tembellik?
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
SbNN said:
Dil olarak biraz temelin varsa paşalar gibi geliştirirsin . Zorundasın konuşacaksın 1-2 ay boyunca doğal olarak gelişir yani .

1-3 Ay boyunca sadece ayni cumleleri kuracak ve de o cumleler uzerine yikilan amele i$ geregi sarfetmesi mecburi olan standard cumleler olacak.

Misal, bisiklet pedali cevirip turist gezdiriyorsan, gunaydin, tunaydin, nereye gidiyorsunuz, nasilsiniz, ucretim bu kadar vs ;)

Tabi bu bisiklet pedali ceviriyosa dedik; ceviriyor ise sansli yani, tabiri yerinde ise iyi bir i$ , hic deilse spor olur. Birde abuk subuk warehouse lara dusme durumunu dusunemiyorum bile.

Burada bir ogrenci arkadasi o tip bir ise vermisler. Bizdeki karsiligi tam amelelik, mal tasiyor kamyondan warehouse'a , uc kurus paraya. Cocuk girisken bir cocuk, nerden buldu ettiyse bizi buldu ve kontak kurdu abi uc kurus biriktirir azicik da dil ogrenerim diye geldim, biriktirdigimden de oldum maffettiler beni elim ayagim tutmuyo ameliyim seklinde.

Ben ugrasamadim ama benim ortak ugrasti.Cocugu alip uc kurus para kazanacagi baska low level bir ise soktu ( bir restaurant'da arkaci elemani oldu - domates patetes dograyip, yer paspalayan kisi), birde yatip kalkabilecegi bir ev ayarladi da cocuk uc kurus kenara koyup iki kelime katabildi daracigina fazladan.

Arti ekonomi belli USA'de, darbogaz ekonomi, dolar yerlerde surunuyor, kazanacagin uc kurusu burada insan gibi memleketinde kazan bir dil kursuna git daha iyi derim.
Sosyal ağlarda paylaş

bizzat yaşayan arkadaşlarım var, tecrübelerinden anlıyorum ki work&travel'ın travel kısmını unutun bir kere.

ha mcdonalds'da yerleri silmek için o kadar uzaklara gitmek istiyorsanız o sizin kendi mazoşistliğiniz, sonuçta buralarda da gayet bu tip işler bulunabiliyor.

edit: para kazanamaz olayları da doğru, work&travel için harcadığın uçaktı vizeydi vergiydi daha bunları amorti bile edemiyormuşsun orada kazandığın parayla. sonuçta karlı çıkan amerika tabi, sonuçta kendi kendilerine övdükleri bir sistemden ne beklenir ki?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...