Suark Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Şimdi kara kara düşünmekteyim, Aslında Tiger dan memnun sayılırım,iyi güzel ama gün geçtikçe apple saçmalamaya başlıyor. Yeni çıkan leopard, virüsleriyle saçma sapan hatalarıyla kitlenmeleriyle vs. baya sorun çıkarıyormuş kalkıpta böyle bir yazılım yapan zihniyete daha fazla para veremem. Şimdi,Linux e geçmeyi düşündüm, ubuntu iyiymiş sanırım denemek istiyorum. Ancak, macbookumun klavyesel özelliklerini ve touchpadi tam verimiyle kullanabilecek miyim? ( touchpadim herşeyim ) sade temiz menüler olacak mı? Biraz bilgiye ihtiyacım var aslında, kullanan arkadaşlardan bir yorum alayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 şimdi gördüm touchpad falan double click kullanılıyormuş , - scrolldan emin değilim =) - Sitede tigerla nasıl beraber kullanılacağı yazıyor, ben istiyorum ki tamamen kaldırayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
it Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ubuntu 6'nin resmi destegi varmis mac makineler icin; http://lowendmac.com/crews/05/1214.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 https://help.ubuntu.com/community/MacBook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 pardus da bakabilirsin, proje başkanı kurmuştu kendi macbookuna pardus zamanında blogunda bakmıştım, kesin şimdi daha iyi desteeği vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Teşekkürler, peki denemeye geçmeye değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ubuntu'yu herkes bir kere denemeli bence, bu nedenle macmiş degilmiş farketmez, denemeye deger bir sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar