Pyro Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 gece gece can sıkıntısı ve vizeye hala çalışamanın verdiği sıkıntı ile asteroth pwned haha. Pyrø: kıymetlims orada mısın Pyrø: bomba bir haberim var Pyrø: cok sevineceksin Joscelin: söyle bakalım kuzum Joscelin: vizem var da =P Pyrø: aynen de Pyrø: abi Pyrø: sen kişisele başvurmuştun demi Joscelin: eet Joscelin: niye ki? Pyrø: alacaklar seni Joscelin: oha Joscelin: nerden biliyosun? Pyrø: dyna Joscelin: ne alaka peki? Joscelin: ayrıca sen nasıl öğrendin Pyrø: ben de basvurmustum konu dısı ve kişisele Pyrø: dedim belli olmadı mı hala Pyrø: diye Pyrø: şu an kişisel belli oldu Pyrø: astheroth kesin şimdilik sadece dedi Joscelin: hadi ya Joscelin: vay anasını Joscelin: süper lan Joscelin: ehuh Joscelin: niye seçmişler beni acaba Pyrø: konu dışı için desteklersin artık beni ^^ Pyrø: sormadım o kadar abi Joscelin: konu dışı'na ben de başvurdum da Joscelin: olm çok sakat konu dışı Pyrø: konu dışında sen sam e sataşıp duruyorsun ya Pyrø: br de horace topici Pyrø: o yuzden olmamıstır orası Joscelin: ya yok Joscelin: vazgeçtim zaten Pyrø: valla istiyorum ben Joscelin: konu dışı hakkaten çok zor abi Pyrø: cok despotumdur Pyrø: acımam Pyrø: sdf Joscelin: en zor bölümlerden biri diyebilirim Joscelin: konu dışı için Pyrø: ben zoru severim derim ben de Joscelin: futbol en zoru Joscelin: inşallah kıymetlims Joscelin: inşallah olursun Pyrø: şeymiş bir de Pyrø: bu modlar ve adminler bölümünde Pyrø: oylama yapıyorlarmış yani Pyrø: öyle seçilmişsin sanırım Pyrø: oylama bitmedi diyordu bana dyna Pyrø: konu dışı için Joscelin: anladım Pyrø: artık oyunu alırım =) Joscelin: dinan'ın parmağı vardır kesin Joscelin: benim olayda Pyrø: olabilür Pyrø: zaten cogu mod dota ekürisinden çıkacak Pyrø: görürsün Joscelin: ehah Joscelin: süper ya Pyrø: sevindin di mi Joscelin: dur geliyorum şimdi Pyrø: ben de sevindim senin adına Joscelin: valla sevindim ya Pyrø: kızma bana ama Pyrø: kursagında bırakıp söyledim dye direk Pyrø: benden duy istedim Joscelin: yok ya ne kızıcam =P Joscelin: çok sevindim olm Joscelin: çok sağol Pyrø: kızmadıysan birşey daha söyliyim o zaman Joscelin: söyle tabii Pyrø: madem sevinçli yakaladım Pyrø: KANKA PWNED. Pyrø: AHAHA. Joscelin: siktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Lan hepsini geçtim "kıymetlims" kısımlarını kaldırsaydın bari, gören nonoş sanıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 emre all kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 abi insanların saf ve temiz duygularıyla oynuyonuz.adam nası sevinmiş gözlerim doldu be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 said: Joscelin: dinan'ın parmağı vardır kesin Joscelin: benim olayda AHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 En zor bölüm garbage, şekil 1a. Sadece daha kimse moderasyonunu denemediğinden bilinmiyor ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Garbage'da yapılacak moderasyon sadece küfürlerle ilgili olur sanırım, zaten çöplük olduğu için kimsenin kalite beklediğini sanmıyorum. Konu Dışı, son günlerdeki olaylardan da anlaşılabileceği üzere inanılmaz bir objektiflik ve otorite istiyor. Futbol da malum zaten, fanatiklerle uğraşıyorsun. Son olarak da Pyro'ya, alıcam ben aklını, sen dur. Edit: thelegbra said: said: Joscelin: dinan'ın parmağı vardır kesin Joscelin: benim olayda AHAHAHAHAHAHA Bi de buna niye güldün o kadar bacak sütyeni arkadaşım? HoplayanManda'dan dolayı Dinan destek çıkmıştır diye düşünüverdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 süprüzünü bekliyorum kuzum, hazırlıklı olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 sen niye uyumadin benim bacak sütyeni kardesim? hiding from the mafia moduna gecip basindan mi atiyosun ! bak bak, zindik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Bookmarklıyorum bu topiği. Canım sıkkın oldukça gelir okurum. Pyro bi kova dolusu rep kazandın benden, güle güle harca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ahahaha punkd olmuş ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 When the world is mine, your death shall be quick and painless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 vay be baslik pwned olmasa ben de heycan yapcaktim aciklanmis mi diye lakin, kekek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 axedice said: Bookmarklıyorum bu topiği. Canım sıkkın oldukça gelir okurum. Pyro bi kova dolusu rep kazandın benden, güle güle harca. radyo yayınındayken "kendisine kel denildiği için kızan kel kim?" dediğin için repini istemiyorum bre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ahaha iyiymis. ben de lancelion'u yemistim kendi anlatsin pls fdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 "kendisine kel denildiği için kızan kel kim?" ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 güzelmiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 yazııııqq :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 oğuz basit işler bunlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Of o değil, geçen olivies msn de tarafımdan renamelendiğinden habersiz nickini zegna yapıp seni wc3 modu yapıcam ister misin tarzı bi geyik çevirmişti kendi çapında o çok komikti hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ne bileyim reanemledigini dsf. lanc fena yedi ama ahaha.lanc lobiden bekleniyosun pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Zeytinler sen rezil bi herifsin ya. Kalitesiz, leş. HAHAHAHAHAHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Oha emre ownd? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Periyodik olarak benimle uğraşıyor arkadaşlarım. Nedenini çözemedim henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Hasat mevsimindeyiz, ondandır. Malum ziraatçıyız hepimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar