Pyro Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ikisinide yerim ama patlıcan ıyk. ilkokuldan beri ağzıma koymadım, koymamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Kimse bamya dememiş, herkes seviyo heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 lahana,karnabahar,pırasa,bamya yemem, yiyenden de haz etmem, evime komam. ıspanak patates patlıcan domates yeter sebze olarak, huzur etde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Bamya isimden kaybediyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 enginar yiyin direk intihar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 askerde bu karnıbaharı kimse yemezdi o zamanlar işte ben doyardım. kuzu yemeği benim için bol kıymalı olcak bide uff super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Ablacım sen kötü bamya resmi koymuşsun, onu kimse beğenmez tabi. Bak şu etliye, kesin salyalar akıyordur çenenden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Bamyayi cok severim ama sadece etini ve suyunu yiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 bamya,brokoi,kereviz,brüksel hödösü,sadece brüksel diyil tüm o hödölerden yemen,yenmez.. ama mantar patlıcan yemeyen aklınıza pisliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 bornova bamyası yiceksiniz : ) yicekseniz, küçükük olcak böyle az sumuklu hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Kapuska dan bahsedilmemesi beni ziyadesiyle üzdü . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Bamya yersen çenenden salya akar, bazen zorunlu olarak yiyorum arada sebze olsun diye, ama o salyası çok fena oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 adamınbiri said: karnıbaharı üstüne beşemel sos ve kaşarla,içine kıyma ile fırında yapılınca seviyorum abi bu şekilde benim boxer ımı pişirsen o bile lezzetli olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Bakliyat dışında o iş olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 enginarı yapması zordur, seçmesi daha zordur, ama kılçıksız yapılırsa baymadan 2 tanesi yenilebilir. kapuska son derece saçmadır yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 veletken kerevizi patates diye kakalamışlardı 15 seneden beri yemiyorum nefret ediyorum! Karnıbaharı severdim eskiden sonra pişerken evde bulundum bi kere o ne kokudur böğk edit: patated değil patates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ıyy hiç sevmem. hele lahana-ne lahanası olursa olsun brüksel mürüksel-hayatta yemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Bamya iğrenç bir şey yahu..Dayanamam tuvalete giderim ben doğruca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 bamya sevilmezmi yahu. kıymalı olucak birde mis gibi. ekmeği banıp banıp yiyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 o sebze yıvranç, öbürü sümüklü diye diye kabız olacaksınız hepiniz. o karnabaharın hepsi bitecek!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ben brokoliyi çok seviyorum. karnıbaharı da yerim ama yeşil minyatür marul gibi olan şeyi pek yemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 karnım acıktı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ben severim hepsini bana yollayın.. karnıbahar/brokoli/brüksel lahanası kombosunu buharda haşladıktan sonra acı pul biberli, ekşili süper bir salata olur. (gaz yapar o ayrı) bu arada ii fikir pırasa yapiim yarına burax çıldırsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 kilo vermen lazım onun için seviyorsun :P +ben de severim yap yemeyen top olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 brokoli superdir sevilmezmi :P lemanda timsahın salatasında sırf brokoli var diye dilde yemek zorunda kalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar