Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 KingOfLoss said: Polisin öyle bir durumda havaya ateş atma hakkı var, headshot değil. Ayrıca çocuğun ihtarı farketmiş olduğundan bile emin değiliz. Abi BARİKAT kurmuş adam, selektör felan değil.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 arkadaşalr sallıyorsunuz bilmiyorsunuz yok öle dur ihtarına uymayana ateş etme serbestliği diye birşey yok yani. bidaha var diyen olursa kafasına bir öpücük kondracağım türk kanunlarında,öle birşey yok polis burda kanunsuz usulsüz birşey yaptı kanun dışı birşey yaptı 1994-2002 arasında 383 kişi, 'dur ihtarı'na uymadığı ya da rastgele ateş açılması öldürülmüş bu ülkede bu ölümlerin 247 adetinin kanun dışı olduğu bu ülkenin mahkemelerince kararlaştırılmış. geri kalan davaların 79unda emniyet güçleri aklanmış geri kalanalrıda zaman aşımına uğramış veya hala devam eden yargılamar. 247..bakın bir daha diyorum..247...247 insan bunun gibi durumlarda boşu boşuna ölmüş..vicdanınız acımıyormu yahu. bu 5 yıldada o 247ye katılan niceleri olmuştur..en son örneği bugün yaşanmış.
riglous Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Pesinde polis arabasi olacak, barikat atlayacaksin uyaridan haberin olmayacak. Iyi gunler size...
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 sırf uyardığı için sana ateş etme yetkisini kazanmıyor riggi bana kızma,yasalara kız. siz ne kadar istenizde,insanlar medeni bir şekidle yaşamak istiyor ve kanunlar bazı ilkeler çercevesinde yazılıyor,ne yazikki bazılarmız koyun değil yaşama hakkı isteyen bireyleriz. ve ne mutlu bize,bunu göz onunde bulunduran yasalarımız var,bide uygulamaya geçilse tabi sesçıkarmayanlar,hatta koyun gibi davranılmaya,polisin yasalara aykırı davranıpta üstüne ateş etmesini destekleyenler oldukça,koyun gibi yaşamaya yaklaşacaız.
MuDo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Polisler çok abarttılar son dönemlerde parkta bırak bira içmeyi sigara dahi içemeyeceğiz neredeyse.. Hemen damlıyorlar yanımıza yok üstünüzü arayacağız yok nereden geliyorsunuz burda mı oturuyorsunuz.. Yahu kardeşim suçlu olsak ulu orta yerde işimiz ne.. Hadi suçluyuz diyelim surat ifademiz zanlı gibi mi duruyor ki geliyorsun yanımıza.. Allah sonumuzu hayır etsin..
huun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 birisi peşinde ekip arabaları, barikatı delip geçerse bu iş tabancayla halledilmez. f-16 kaldıracaksın bir tane, çakacak füzeyi. ha adam sarhoşmuş, macera peşinde delikanlıymış artık o da kendi sorunu.
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Arkadaslar iyi guzel bakin, cok haklisiniz insan haklari acisindan. Lakin, burasi Isvec falan degil. Polisi savunmak icin soylemiyorum, ama gulluk gulistan, insan haklari vs durumunun da maxlenecegi bir ulkede yasamiyoruz teror olaylari sebebiyle. Adamlar barikat kurmuslar, uzerine orayi terk edip kovalamislarsa o adam verilen esgale uyuyordur, oyle arabasiyla heycan arayan sarhos degildir, yapmayin yani. Adam sanki yolda yuruyen adammis da polis gelmis kafasina sikmis gibi konusuyorsunuz. Olay yanlis, ama yapildigi baski durumu da ayri birsey yani. Izmir'de daha 1 ay once cok merkezi bir yerde bomba patladi, bir aile dostumuzu kaybettik biz. Izmir ya, Turkiye'nin en medeni, terorun yasandigi yerin cografi olarak da en uzak yerinde bomba patliyorsa, bu ozellikle emniyet guclerini paranoyaklasmaya itebilir. O adama potansiyel terorist diye ihbar gelmis, bunun uzerine polis de asiri tepki vermis olabilir. Ha bu olayi hakli kilmaz, ama bu kadar da acimasiz girisilmesini onler nitelikte bir durum bence. Parka icenlere olum vurusu basligiyla bunun arasinda daglar kadar fark var yani.
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Ya ateş edeceksen , lastiklere nişan alırsın , lastiklere nişan alıp adamı kafasından nasıl vurabilirsin ? Kolunuzu o hizaya getirin bari öyle bakın . Arka cama gelicek şekilde ateş etmeden adamı nasıl kafasından vurabilir ki ? Lastiğe ateş edeyim derken araba tümseğe mi girmiş de kafasına tutturmuş ?
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 şu konuda evet polis iyi yapmış iyiki vurmuş diye düşünüp bunu inatla savunanlar olması gerçekten çok garip çocuk polisten kaçmakla suçludur polis yakalamaya çalışır ha silah kullanır tmm ama bu uyarıcı olmalıdır lastiğe ateş edersin vs uyarı ateşini kafaya atan polisi savunmak nedir ya polis yargılayamaz arkadaşlar yargıya teslim eder yargılayan polis sonuna kadar suçludur karşı tarafı görmüşse elinde bomba kaçarken vursun yok sadece polisten kaçtı diye kafasına kurşun sıkçaksa ve birileri bu hareketi haklı bulcaksa daha çooook yolu var bu ülkenin
JsH Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Polis dur diyorsa duracaksın. Polisten kaçan bedelini öder. Adam rutin bir kontrol yapıcak, madem ehliyetin yok nie sokağa çıkıyorsun, hadi sokağa çıktın nie arabayı kendin kullanıyorsun arabada 3 kişiymişsiniz, hadi kendin kullandın, polis dur deyince dur, neyse hakettiğin uygulansın. Tamam polisin headshot yapması gerekmezdi ama polis kasıtlı olarak kimseye headshot yapmaz, sonuçta kovalamaca sırasında vurulduğu yazıyor. Allah rahmet etsin, akraba-arkadaşlarına sabır versin.
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Barikatı aşanı ense kökünden mi vurmazk lazımmış ben anlamadım? Bence direkt öldürmek için ateş edilmiş. Arka cama sıkarsan mutlaka ölümcül bir yerine gelir. Buna da yargısız infaz denir. Judge Dredd misin birader?
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Xaenin said: Ya ateş edeceksen , lastiklere nişan alırsın , lastiklere nişan alıp adamı kafasından nasıl vurabilirsin ? Kolunuzu o hizaya getirin bari öyle bakın . Arka cama gelicek şekilde ateş etmeden adamı nasıl kafasından vurabilir ki ? Lastiğe ateş edeyim derken araba tümseğe mi girmiş de kafasına tutturmuş ? Alt tab yapınca crosshair kaybolmuştur.
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Ortada tek suçlu yok ki, niye birbirinize yüklenip duruyorsunuz. "Dur!" ihtarına uymayan çocuk da hatalı, ölümcül şekilde ateş eden polis de hatalı.
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Polisin kasıtlı olarak kafaya ateş ettiğini sanmıyorum ki hareketli bir araçtan hareketli bir hedefe yapılan bir atış tam kafayı bulsun.Çok inanılmaz bir şekilde kafaya denk gelmiştir atış, diye düşünüyorum.Kabul, tekerleklere ateş etmesi lazım ama arka camı indirip içindekileri ürküterek durdurmak istemiş olabilir.Bu dediklerim gitmiş olan bir canı getirmeyecek ya da polisin masum olduğunu garanti etmeyecek ama direk "polis suçludur!1" ya da "gebersin gitsin çocuk!1" demeden önce bir düşünün
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Polisin ateş etmeye hakkı yok yahu. Dogmeat kaç kere daha anlatacak. Kanunu ihlal ediyor polis, gelip bir de savunuyorsunuz. Ayrıca "yaa tekerleğe ateş etseydi" muhabbetleri de yalan, ona da hakkı yok polisin. Silah kullanmak YASSAK (hangi şartlarda kullanabileceği için Dogmeat'in yazdıklarına bizahmet bakınız yahu yeter).
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 O saçma bence. İçinde 3 kişi bulunan aracın arka camına ateş ediyorsan, biraz da kafan çalışıyorsa sonucunun bu tarz bi olay olacağını düşünebilmen lazım.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 polis suçludur. düşünerek diyorum silah kullanmak için kanunda belirtilmiş şartlar yok cunku ortada. polis suçludur. bidaha diyim polis suçludur. ayrıca 2 poisten biri tutuklanmış demekki neymiş suçluymuş size susmak düşer artık.
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Polis suçludur tabii ki de, çocuk da suçludur.
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Asteroth said: Ortada tek suçlu yok ki, niye birbirinize yüklenip duruyorsunuz. "Dur!" ihtarına uymayan çocuk da hatalı, ölümcül şekilde ateş eden polis de hatalı.oh anasini satayim sabahtan beri sunu anlatmaya calisiyorum. Beni sinir eden elemanin yolda yuruyen sucsuz yayayla bir tutulmasi bu olayda cunku. Yoksa polis hakli demedim silah olayini ogrenmeden onceki mesajlarim haric.
Mike Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 1-2 sene önceydi sanırım bu ateş etmeyle ilgili polise kanunlar verilecekti, onla ilgili değilmi bu ateş etme izni?
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Driver3 te türk polisleri m4a1 ile saydırıyordu onlardan dağıtalım polislere. edik: Çocuk suçsuz diyen yokta her suçun cezası idam değildir.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 cocuğa sucsuz demedim bunu ocnedende belirtmiştim o tip inalara kıl oldumu bile yazdım ama olgun ve doğru düzgün davranmasını beklediğim taraf polis suçlu olmamamsı gerekeen taraf polis çocuk suçlu...eee? nolcak...hiç bi anlamı yokki bunun... beni ilgilendiren kısmı polis.
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 polisi suçlu görüp çocuğun kafasına sıkmamalıydı diyen hiçkimse çocuğu bıraksalardı keşke, yoluna devam etseydi, suçsuzdu falan dememiş ki zaten
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Bir de şu son olaylardan sonra kimsenin polise sempatiyle yaklaşmasını beklememek lazım .
Öne çıkan mesajlar