proggorp Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 2.5 saat sonra sınav var dershanede.uykusuzum.akşamdan kalmayım.başım zonkluyo.karnım aç vs... gitmesem ailem aranır mesaj atılır falan.gidip sınava girip 30 dakika sonra çıksam da olur mu acaba? şimdi gitmişken devam etmek lazım sınava.öff yardım edin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 aga ben gitme diyorum. zaten akşam da dediydim. olm dediydim, içiyoruz dediydim, madem sınavın var niye içiyosun, madem içiyosun sınava niye gidiyosun. bi halt ettin gitme yani sınava bu saatten sonra bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 git 2dk dur msj gelmesin ailene sonra kendimi kötü hissediyorumde geldim de olsun bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bi git takıl bi sonra gelirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 deneme sınavıysa gitti dandik sinavsa gitme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juba Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 gitme bence bana gel otururuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 git hocana de hödöhödö çıkcam gir çık yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ya ben dershaneyi arıycam.rehberlikçiylen kankayız zaten.acuk konuşur hallederim herhalde. az önce gaza gelmiştim tam odadan çıkıyodum annanem elinde kahvaltı tepsisiyle girdi.şaka gibi ya.gitmiyorum abi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 git yavrucum git bak öss'yi kazanamıyacaksın sonra gelceksin burda öss ile ilgili topicler acıcaksın sisteme hayır falan diyeceksin git çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Juba said: gitme bence bana gel otururuz. her işe besmele ile başlamalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ben gitçektim ama gözümü bi açtım saat 11.22 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 15 dakika sonra sınav başlıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ne oldu sınav aga? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bnce yalan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar