Forseti Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Bugün İstanbul caddesinde büyük olaylar oldu ölüyorduk ya. Bir grup pkklı, bankalara molotof kokteyli fln attı biz bi dershaneye kaçtık arkadaşla hiçbir televizyonun haber olarak söylememsi ilgincime gitti kaçmasak gidiyoduk. Bir de ben sınavdan çıktım yine dükkanlara fln saldırmışlar bayağı kavga gürültü oldu.[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 çirkin[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Rezalet Allah korumuş geçmiş olsn[signature][hline]Icq UIN = 788808 Talren The Assasin Xaenin the retired d-r-a-c-o-n-i-a-c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Dağ başımı anlamadım ya böyle bi grup delirmiş millet şaşırmış ya[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 oha hangi bankalara atmışlar ölen yaralanan falan kaç kişi hiçmi haber-bilgi yok nası iş bu? ulan yuh be bizim orası yahu dünyadan haberimiz yok[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 gecmis olsun. adi herifler ya.neyseki kimseye bisey olmamis.[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki: Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe. Forumun cop kokmasina karsiyim. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 olmuş da olabilir ambulanslar fln geçti bayağı evi aradım böyle böyle diye haberimiz yok fln dediler hiç bir yer söylememiş[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Sınava girmeden önce başladı olaylar, sınavdan çıktın halen mi bi güvenlik gücü gelmedi oraya?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 2 kere olay oldu bi de 4 gibi oldu bi tane de 12 gibi oldu[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 hadi ya ne zaman oldu bende bugün bakırköydeydim 2-3 civarı bi ara robokop polislerden birini görmüştüm acele ediyo gibiydi sanki[signature][hline]En büyük ceza umuttur,sadece işkenceyi uzatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 said: -Mandrake-, 18 January 2004 19:12 tarihinde demiş ki: robokop polisler Hehehe... Çevik kuvvet =).[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 o elemanlara robokop terminatör gibin bişey diyolardı robokop olması lazım :>[signature][hline]En büyük ceza umuttur,sadece işkenceyi uzatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Artık bu duruma insanlar alıştı malesef Bombalardan biri okulumun karşısında patliip da cam cerceve kafama inince artık paranoyak oldum cidden[signature][hline]Icq UIN = 788808 Talren The Assasin Xaenin the retired d-r-a-c-o-n-i-a-c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 nası haber çıkmaz ya şu kötü görüntüleri millete gösterip kendimizi yenik durumuna düşürmeyelim davasından mı acep gerçi siz kaçabildiğinize göre bu arada geçmiş olsun fazla kötü bişey yoktu herhalde[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Allah kahretsin.[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Şerrefsizler.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Sırf bu itoğlu itler yüzünden askerliğimi özellikle doğuda yapıcam olmasa bile torpille aldırıcam tim olucam bişey olucamm ama sonuçta onlara yakın olucam 3-5 tane indirebilirsem ne mutlu bana.Bari boşu boşuna ölmeyelim şu hayatta bi işe yarayalım.[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Bakırköy ve Eminönü'nde terör örgütü PKK/KADEK ve elebaşı lehine yasadışı gösteri yapan bazı kişiler, caddelere patlayıcı maddeler atarak kaçtılar. Bakırköy İstanbul Caddesi üzerinde ortaya çıkan ve yüzlerini kaşkol ya da maskeyle gizlemeye çalışan bir grup, terör örgütü ve elebaşı lehine sloganlar attı. Caddeye molotofkokteyli de atan grup, polis olay yerine gelmeden ara sokaklara girerek uzaklaştılar. Göstericiler, geçtikleri sokaklara da molotofkokteyli attılar. Çevrede uygulama başlatan polis, izinsiz gösteriye katıldıkları gerekçesiyle 4 kişiyi gözaltına aldı. Bu arada, Eminönü'ndeki Yeni Camii önünde ortaya çıkan başka bir grup da, yine aynı terör örgütü ve elebaşı lehine tezahüratta bulunarak, caddeye molotofkokteyli attılar. Grup, polis olay yerine gelmeden önce ara sokaklara girerek dağıldı. kaynak: www.milliyet.com.tr [Bu mesaj Death tarafından 18 January 2004 21:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Allah topunun belasını versin..[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 çok !oktan bir şey ya şerefsizler[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 :hrr: *!eli kılıcının kabzasına gider* ah ulan bi tanesi burda olsa *!dişlerini gıcırdatır*[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 aklım almıyo yanlız bakırköyde beyazadam ın orda dergicinin dibinde polis otosu durur sürekli meydanda polis durur sürekli carousell civarında vardır ileride adliye var orada var bu adamlar istanbul caddesinin neresine attılar ve polis gelmeden nasıl uzaklaştılar heryeri karış karış bilirim bakırköy cok kapalı biryer oyle bi eylam yapıp kaçmak kolay degil bu herifler kafalarda kaşkollar böle elini kolunu salalyıp nasıl yürüyorlar orada[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Sokam alayına. Ne mutlu Türküm diyene..[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 ya bu adamlar beyaz adamın önünde toplandılar arkadan gürültüler geldi ben dedim fenerliler maça gidiyo fln sandım sona bi kadın benim arkam dönük istanbul caddesine fdd nin 1. şubesine bakacamtım öğleden sonra sınav vardı kadın yine azdı bunlar dedi ben gördüm kırmızı yeşil sarılı bayrağı direk girdim dershaneeye saklanmak için adamı oyalıyorum fln işte sınav mınav soruyorum o arada tel le konuşuyodu haberini aldı polisler doluştu fln işte bu herifler koştu hemen herpsi böyle maskeleri fln çıkar dı ara sokaklara dağıldılar hemen yerler fln da molotof kokteyli attılar[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Bütün türk basınını yayınlamadıkları için kınıyorum[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar