KahnX Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Olaylar iyice gerizekalılığa dönmeye başladı. Ibret olsun diye koyuyorum. Msn'den biri said: Ya kusura bakma yollamak zorundayım 10 kişiye yollamazsan çarpıl ilk söyleyişte inanmayabilirsin emin ol doğru ankara da bir kişi bu duaya inanmadı evi ve kendisi yandı İstanbul’da bir Öğretmen bu duaya inanmadığı için trafik kazası geçirdi bana gönderme(dua diye yolluorum) ستغفر الله استغفر الله العظيم الكريم اللذي لا الاه الاهو الحي القيوم واتوباليكتوبة عبد طالم لنفسه لا يمل ل فسه موت Ilk cümle olayı yarmamışmı ? (pwned X() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 yolladım aga eyws benim arkadaşım çarpıldı geçen yollamamıştı o ستغفر الله استغفر الله العظيم الكريم اللذي لا الاه الاهو الحي القيوم واتوباليكتوبة عبد طالم لنفسه لا يمل ل فسه موت Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 O arapça yazan kısımda ne diyo acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Forgive ask forgiveness of God Almighty God Karim rendered not Lallah Alaho neighborhood Atobalictoppe Abdul Gayoom and Talm himself not dictated told Vsh death google translaterın yalancısıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 bu topice 10 kişi cevap atmazsa yamuluyosun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 post kasın burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 çarpımı nasıl olur ki yollamazsak süpersonik saçmabişey zaten buna inanmak hadi çarptı diyelim emeseni mi kitlenicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Ya kusura bakma yollamak zorundayım 10 kişiye yollamazsan çarpıldzzzzzzzt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 halka gibi bu..kasede bakınca başkasına izletmezsen sana patlıyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Aklıma Neverhood geldi ne oyundu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Yollamak lazım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 bana bunu yollayanıda ben çarparım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 töbe haşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 kafirun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 abi bana allah bu maili 10 kisiye yollamani istio die bisi geldi ya.. allah teknolojiyi takip edio.. intel kutsal chipset v.10 1 milyar rab tobe tobe. allah mail yollamami istemis yoksa carpcakmis. peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 yok islam çağdaş bi din bu kesin ama mail yollamam neden çarğılmama neden olsun yani anlamıyorum niye çarpılayımki neden bunun gibi şeylere inanıyolar sonra osmanlıca sözlüğün içine silah sokup uçak kaçıran adamlara kızıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ve tanrı elini sanal aleme uzattı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 topikin gidişatı kötü. hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ahah ben de sonradan farkettim misyoner sanacaklar beni de sdfsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jamstime Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ya listemdeki kişi sayısı 10'u bile geçmeyecek kadar asosyalsem ?X( Geçenlerdede youtube'dan : Bunu sakın okuma ! 1544'de bir çocuk öldürüldü.Bunu bilenleride her dolunayda öldürdü.Senide öldürücek zart zurt ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 şimdi dua ettiğimizde teknik olarak Allah a yollamış olmuyomuyuz? ee herkes bu duayı edip 10 kişiye de ettirirse Allah her dua eden kişi için 10 kişiye yollamak zorunda kalıcak ki bu da mail başına 10 tane peygamber görevlendirmesi demek wuhu self ownage! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 eskiden posta kutularından çıkardı böyle şeyler şimdi msnler :D hayat yaa nası gelişiyor hızlacana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ShadowFury said: şimdi dua ettiğimizde teknik olarak Allah a yollamış olmuyomuyuz? ee herkes bu duayı edip 10 kişiye de ettirirse Allah her dua eden kişi için 10 kişiye yollamak zorunda kalıcak ki bu da mail başına 10 tane peygamber görevlendirmesi demek wuhu self ownage! oahhahahaahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ben inandım arkadaslar az once yollamamaya karar vermistim ki masanın üstündeki cakmak bana göz kırptı.20 kisiye gonderdım birinize armagan edebilirim tek hakkımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ShadowFury said: şimdi dua ettiğimizde teknik olarak Allah a yollamış olmuyomuyuz? ee herkes bu duayı edip 10 kişiye de ettirirse Allah her dua eden kişi için 10 kişiye yollamak zorunda kalıcak ki bu da mail başına 10 tane peygamber görevlendirmesi demek wuhu self ownage! Muhaaahahaa X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar