stars Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Bu kadın hakkında neler düşünüyosunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 türkiyede benim en gözde bayan şarkıcım.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 hoşgeldin stars ;)[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Eski sevgilisi içine girdiği küçük ve kaygan deliği yeni ve büyük bir dünya sanmış.. Onu biliorum ben =P[hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!? Phann - Exca/Hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bigshow Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 türkiyenin en iyi rockçı kadını.[hline]en baba site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 abi bu teoman falan rock yaptığını zannedio en azından ben öyle düşünüyorum rock değil bunların yaptıkları =)[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bigshow Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 evet teoman tam olarak rock yapmıyor zaten.adamın ben sadece nefes nefese şarkısını seviyorum.[hline]en baba site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 onu kendime çok yakın buluyorum, özellikle Artık Kısa Cümleler Kuruyorum'daki bazı şarkılarını dinlediğimde 'hah işte ben de bunu diyodum!' gibi tepkiler vermiştim :) son albümünde de Mayın Tarlası harika. ayrıca şarkılarında böyle bi toplumda kadın olmanın getirdiği zorlukların insanın iç dünyasına yaptığı yansımalardan da üstü çok kapalı olarak bahseder,bunu da seviyorum.[hline]secret shadows behind the veil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 said: Erutan, 10 January 2004 11:18 tarihinde demiş ki: abi bu teoman falan rock yaptığını zannedio en azından ben öyle düşünüyorum rock değil bunların yaptıkları =)[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu onalr pop rock yapıyo....yani tam bi rock diil... said: şbneme gelince bence sil baştan sevmek gerk yanii....[hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Şebnem kızımız göğüs dekoltesi konusunda uzman :)[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 abi uçankuş diil burası ya..paticik...[hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 şebnem benim türkiyedeki bayan vokal favorim.. tabi özge fışkın albümünü çıkarana kadar....[hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 hastasıyım[hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 tam bır kadın[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 delisiyim (değişik olsun diğer mesajlardan eheh)[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 mükemmel bi sesi var besteleri harika 19 ekim konserindeydim bostancı gösteride mükemmel di kadın ayrıca çoook güzel kadın tek kelimeyle MÜKEMMEL[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 en iyi albümü Kadın'dı.[signature][hline]bigün bi imzamz da olur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 türkiyede dinlenilecek sayılı insanlardan biri. belkide en önemlisi...[signature][hline]The lady in red is dancing with me cheek to cheek There's nobody here, it's just you and me, It's where I wanna be But I hardly know this beauty by my side I'll never for get, the way you look tonight The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 bi tane kötü yorum çıkmadı çok mutluyum!!![signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 severiz sayarız cidden güzel şarkılar yapar canlı performansı da iyidir müziğine saygı duyulası bi insandır türkiye ortamında. yannız son albümü biraz sözler/konu olarak eleştiriye açık olmuş.. böyle terk edildim terk edildim ayarında olmuş biraz onu takdir etmedim ama müzik olarak yine güzel olmuş. özetle: seviniz! hatta hastası bile olunuz![signature][hline]Kendercik, bi aralar demiş ki: ....bu sayede hem hint, hem türkiye hem de hollanda vatandaşı olacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stars Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Yazdıklarınız için tşk ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 bişi diil...[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuonela Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 şebnem ferah türkiyenin en iyi bayan vokali zaten kendi sıralamamı yapsam ilk 5te olur ama ilk 2mi yaziyim sadece diğerlerine şu an karar veremedim 1. AMY LEE 2. Vanessa Carlton[signature][hline]emmortal love - eternal curse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 iyidir hoştur tr deki müziğin gelişimine önayak olmuştur amaaa ilk albümlerinde bağımsız kadın kendi ayakları üzerinde duran kadın ayaklarındaydı şimdi ise eski sevgilisi bun terketti diye depresyonlara falan giriyo bu ne perhiz bu ne lahana turşusu[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Aşkım,bitanem.[signature][hline]these wounds won't seem to heal this pain is just too real there's just too much that time cannot erase when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar