Baluu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 he he :D Bizim yarin mezunlar toplaşmasi var, mezunlar ve hocalar takilicaz valla, bakalim neler olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 axedice said: Ombak özel okulda falan mı okudun? Aldıkları para verdikleri emeğe değmiyor kesinlikle. Ama yine de kendini yırtan çok hoca var. Yok hep devlette okudum ben. Aldıkları paranın emeğe deymediği doğruda acaba kiminki deyiyor? Hepimiz hakkımızı aldık çok zenginiz de bir onlar mı fakir kaldı? Ayrıca bazıları özel ders vb. baya bir malı götürüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 iyi bir kız olup okulumu ziyaret ettim köfte yedim döndüm.. ebeveynciklerimin öğretmenler gününü kutlamayı unuttum.. olmadı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 bizim unide hoca 4 milyar maa$ aliyomu$,gecinemiyomu$ bide 25 ki$ilik sinifla ugra$iodu bi tek o sinifi vardi haftada 3 gun giriodu 2 gun 5 ders 1 gun 2 ders ingilizce hocasi vazifesi yaptigi quizleri okumak veya ogrenciye yazdirdigi duz yazilari okumak.Bu i$i dunyanin en zor i$i olarak lanse ediyodu.Ha ama Ni$anta$inda oturuyor,bi cantaya bir ton para verebiliyor.Bu $artlarda gecinemek bi hayli zor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ünide o konuma gelebilmek yeterince uğraşan hocalarımız, proflarımız var. onun içni direk öle kesip atma. yıllarını veriyorlar oraya gelmek için. en özel üni bile olsa birşeylerde çok başarılı olmayanı almaz. kaç tane öle geçinen öğretmen var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 3 yada 5 yildir bizim okulda cali$iyor ( Ozel Uni ) ne kadar emek harcarsa harcasin 4 milyarla gecinemiyorum diyip,yaptigi i$i dunyanin en zor i$i gibi lanse etmicek.Bugun Telekom Grevindeki insanlarin maa$larini gorduk 20 yillik devlet memuru brut 1200 YTL aliyor bu 4 milyarla gecinemiyorum bir suru i$ yapiyorum diye talkshow yapiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Dün heralde benim için gelen geçen engüzel öğretmenler günüydü. Topladım 6-7 tane ilkokul arkadaşımı.13 senedir göremediğimiz öğretmenimizin evine gittik :) adamcağız sevinçten havalara uçtu.Negüzeldi valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 @valeron adamın kişisel terbiyesizliği olduğunu farkedemedim. o ayrı bir nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Geleceğin öğretmeni olarak önce kendimin ( =P ) sonra da tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 lütfen, mi ekini, ayrı yazın. lütfen. rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar