Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kimsemi hatırlamadı (öğretmenler gününü)?

kermit

Öne çıkan mesajlar

axedice said:
Ombak özel okulda falan mı okudun? Aldıkları para verdikleri emeğe değmiyor kesinlikle. Ama yine de kendini yırtan çok hoca var.
Yok hep devlette okudum ben. Aldıkları paranın emeğe deymediği doğruda acaba kiminki deyiyor? Hepimiz hakkımızı aldık çok zenginiz de bir onlar mı fakir kaldı? Ayrıca bazıları özel ders vb. baya bir malı götürüyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

bizim unide hoca 4 milyar maa$ aliyomu$,gecinemiyomu$ bide 25 ki$ilik sinifla ugra$iodu bi tek o sinifi vardi haftada 3 gun giriodu 2 gun 5 ders 1 gun 2 ders ingilizce hocasi vazifesi yaptigi quizleri okumak veya ogrenciye yazdirdigi duz yazilari okumak.Bu i$i dunyanin en zor i$i olarak lanse ediyodu.Ha ama Ni$anta$inda oturuyor,bi cantaya bir ton para verebiliyor.Bu $artlarda gecinemek bi hayli zor ..
Sosyal ağlarda paylaş

3 yada 5 yildir bizim okulda cali$iyor ( Ozel Uni ) ne kadar emek harcarsa harcasin 4 milyarla gecinemiyorum diyip,yaptigi i$i dunyanin en zor i$i gibi lanse etmicek.Bugun Telekom Grevindeki insanlarin maa$larini gorduk 20 yillik devlet memuru brut 1200 YTL aliyor bu 4 milyarla gecinemiyorum bir suru i$ yapiyorum diye talkshow yapiyo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...