PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Adamın biri beni eklemiş, kendimden geçtim adeta yerden zor kalktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 said: Adamın biri beni eklemiş o ben değilim yanlış anlaşılma olmasın... edit:graveyard ne ya ahahhahaha o ne yaa hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 xzuaahahhaha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 beni eklemiyor böle tipler ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 belki adam caız arkadaş olmak istiyo sadece :) bi sorsaydın derdi neymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ivy said: beni eklemiyor böle tipler ehe ben ekledim ya ZORBA HÜSEYİN benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Redogski said: belki adam caız arkadaş olmak istiyo sadece :) bi sorsaydın derdi neymiş :D abi sorarken katakulliye getirip tecavüz eder bu adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 o sana etmeden sen ona etcen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ahahaha isme gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 bu ne yahu, tövbe tövbe allahın gücüne gitmesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ahahah adam efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 dota +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 benide bi amca eklemiş bide msj yollamış.. "henüz tanışmıyoruz ama bu tanışmayacağımız anlamına gelmiyor değil mi? :)" yazan bi mesaj.. tipte: pc basında gözlüklü şapkalı 60 belki 65 yasındaki amca modeli.., direk ignore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 puma shirt eminönü kokuyo ayrıca sdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 o diilde ışıl vampire invitation atmış abi kabul etmicenmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 çocuk o kadar "özenle" karalamış ne ortaya çıkarıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 orjinal bi isimmiş dorusu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Sintisyzer said: o diilde ışıl vampire invitation atmış abi kabul etmicenmi ilkokul aşkım sdfkhj vampires invitationu ya ne kabul etcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Pippen tipi var ama daha bi tecavüzcü seri katil kırması gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ivy said: beni eklemiyor böle tipler ehe senin listedeki kotan dolu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ahhaha iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 oha O.o sakın ekleme harbi tecabüz eder filan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 adamınbiri said: said: Adamın biri beni eklemiş o ben değilim yanlış anlaşılma olmasın... LŞGJKADLŞTOHKTİSFPĞJKHJLJŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar