Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 hunter007 yi kullanıodum 2004ten beri üye alımı saolsun nickimi değiştirdim mutluyum not: eski üyeliği de iptal etsek güzel olur ama ölye bi seçenek gözükmüyor ayarlarda Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 tekrardan hoşgeldin eskilerin hunter'ı...sayın hunter neden bıraktınız avlanmayı diye bi espiri yapiyim 2004te burda olsam yapardım yani =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 gençtik toyduk(yıl 2000) cs oynicaz bi nick yaz dediler bi daha silmek mümkün olmadı heryere aynı nickle üye olduk sora:) az avlamadım ama awple güzel günlerdi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 hastayım bu niklere, oper_22_m_adana :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 rummate dedik bagrimiza bastik adam tartismalarda arka cikmiyor Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 oper said: hastayım bu niklere, oper_22_m_adana :D opere_depar_25m :D hoşgeldin :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 **knife_whit_blood** Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 benimde sniper_seyit vardı 7. sınıfın başlarında..2. döneme doğru bıraktım güzel oldu. hoşgeldin bide Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Penthesilea said: rummate dedik bagrimiza bastik adam tartismalarda arka cikmiyor forumu karıştırdınız ne arka çıkcam be:) az mı uyandım çılgın kahkahalarına bu arada hoşbulduk tabi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Hoş geldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 hayırlı olsun diyelim yeni nickin :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 o zaman hoşgelmişsin =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 hsogedlin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 penthin gizli platoniği cem sen misin? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 hoşbulduk toptan @cons yok abi öle bişi yalan kandırmışlar seni yeni tanıtcaz kendimizi foruma böle bilgilerle gelmeyin plsB) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gckprenses Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ahh penthten sora ikinci hasta olduum adam :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 aa cnm gelmiş çok sevioruz seni odacak gözümüz yollarda kaldı bi uğra kahvemizi iç:)-D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gckprenses Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 pazar akşamı gelcem sanıorm ki =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ptesi gel ya pazar akşamı ödev akşamı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ben bosum cnm gel sen gel ben ilgilenirim birimizde balon, digerimizde 3 tane madalya var hangimizi seccegin belli yani Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 sanal dünya değil bizim oda arkadaşım madalya sökmez odada Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashauntion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Hojjealdin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 lol hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Bende değişicem bu nicki de cesaret edemiorum. Azmodai "teridon" diyo :D The Rıd One (e ingilizce destekli cogu forum ı koyamadık zamanında =)) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.