Korax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Sly-One said: bennet vakası deriz biz buna tıpta. çok nadir görülen bir durumdur. asdsakhfakjf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ben hiç bi şekilde yapmıcam bağış zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 benim ciğerler zaten bitik,böbrekde taş var,kalp iyidir herhalde ona bişi demiyorum başka nereler bağışlanabiliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 göz olabiliyo, karaciğerde bağışlanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 benimkileri bilimsel araştırmalara bağışlasınlar içini açıp incelesinler bişeyler öğrensinler d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 sonra et parçalarını çöpte fareler yesin ardeth :) . haber özel'e çıkmıştı 2-3 yıl önce. Kesip biçmişler morg,ta düzgün soğutma sistemi olmadığı için çürümüş etleri milletin dsadsa En son yapıcağım şeydir o ya . Kendini tıbba feda etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Tip bana feda olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 dotaya +6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ok yapmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Ben TÜrkiye'de organ bağışı yapmam: Bizim kurumların kayıtları çok çabuk ele geçiyor. Sıra çabuk gelsin diye böbrek bekleyen birisi gelir vurur seni. Bir amarikan filminde görmüştüm zengin herif adamı kaçırtıp öldürtüyordu organ bağışı yapmış diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Slat said: said: Misafir 23.11.2007 14:28 organı alındıktan sonra ayılsaydı ne olacaktı. bence bu olay bir uyarı. olabilir.bize verilen emanet başkasına nasıl emanet verilir. bence ayetlerle tam bir açıklanma aypılmalı. Kesinlikle katılıyorum.. Ama eksik bir açıklama.. Ayetlerle çözüm olmaz, anayasada yasaklanması lazım organ bağışının.. Teşekkürler. danaya bak danaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Slat said: said: Misafir 23.11.2007 14:28 organı alındıktan sonra ayılsaydı ne olacaktı. bence bu olay bir uyarı. olabilir.bize verilen emanet başkasına nasıl emanet verilir. bence ayetlerle tam bir açıklanma aypılmalı. Kesinlikle katılıyorum.. Ama eksik bir açıklama.. Ayetlerle çözüm olmaz, anayasada yasaklanması lazım organ bağışının.. Teşekkürler.of : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 omg! claire bennet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar