Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ad3m said: knoxville said: spirit wolf görünce hep hayallerimin yıkıldığını hatırlıyorum ya. şaman kasarken dedim bir gün spirit wolf summonlıycam ama warcraft IIIde kaldı o günler. Kesinlikle shamana gelecek bir özellik olacak eminim bu konuda =) wotlk ı bekleyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 wotlk de warriorlara avatar gelicekmiş!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 petin resminin linki var mı ? Var da ben mi göremiyorum herkes çok güzel fln yazmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Sfk daki wolfler varya böyle şeffaf mavi onlardan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 dEaThMooN said: petin resminin linki var mı ? Var da ben mi göremiyorum herkes çok güzel fln yazmış :) ilk postta ki thumbnail tıklarsan büyük halini görebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 abi sfk nın içinde köpeklerle aynı bu? onu tameleyemiyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 onların undead olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Evet onlar undead yoksa adam amelemi o kadar kassın spell haste vs :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Buyse said: abi sfk nın içinde köpeklerle aynı bu? onu tameleyemiyor musunuz? yok heyecan olsun diye kastı eleman bunların hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 New York Times :"Adam inanmış ve kasmış" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 [italik/] plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Aluriel said: Buyse said: abi sfk nın içinde köpeklerle aynı bu? onu tameleyemiyor musunuz? yok heyecan olsun diye kastı eleman bunların hepsini adam bilmiyo sormuş .. neden bu kadar üsteliyosunuz ki .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 O değilde dün biraz araştırdım hesap kitap falan yaptım, sonuç şu. O pet 70 olamaz :D. Yani o kadar uzun süre petsiz farm yapmak lazımki, o peti tameleme için gösterilen gayret onu 70 yapmanın yanında devede kulak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ıııh sorun değil ben razorfen downsmıydı..ordan bi domuzu 70lemiştim 1 ayda fln şimdi petlerin xp alma hızı coaldı,yapılır yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Ben de şöyle bi şey sorayım, noobum henüz de. 52. level adam 43. level petine nasıl level kastırabilir? 50. level mobları kesmek aşırı zor oluyo, pet yok çünkü nerdeyse hiç. Bi de, petler oyuncunun aldığı experience kadar experience almıyo mu? Öyleyse 70'e gelince nasıl kasabiliyo petini; exp almadan hiç? Yeni konu açmayayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Petin sahibi o level için gereken expin %25i kadar exp kazandığında pet 1 level atlıyacak kadar exp kazanmış olur. Ama bu expe questlerden gelen dahil değildir. Yani sadece farm yaparak 1 level atlıyan hunterın peti o sürede 4 level atlar. Ama hiç mob öldürmeden 1 level atlıyan hunterın peti hiç exp kazanamaz.(bu imkansız tabide maksat örnek olsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 sana yesil olanlardan exp alibiliyor olmasi lazim sen 70 olsan bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Aynı şeyden hahsediyoruz. Sen bugün level 71 açık olsa ve sana yeşil görünen level 62 moblardan atıyorum 2000 tane öldürerek level atlıyabiliyorsan. O pet sen level 70 iken öldürğün her 500 adet level 62 mobda bir level atlar. Edit: Tabi DoGMeaT'ın dediği gibi bu exp ihtiyacı düşürülecek, o zaman daha az mobla level atlıyabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Anladım teşekkürler. Talentları dps pete göre ayarladım madem, şimdiden başlayayım onu kasmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Bence düşük level peti kasarken BM olmak pet mantıklı değil. Çünkü o peti kullanamayacaksın. Kendini petsiz varsay ve mob sana gelmeden hangi talentle en hızlı kesiyorsan o taleti kullan. Pet hem pasifte olacak gibi hayal et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Aa, doğru o benim aklıma gelmemişti. Onun için de ayrıca teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Aluriel said: Buyse said: abi sfk nın içinde köpeklerle aynı bu? onu tameleyemiyor musunuz? yok heyecan olsun diye kastı eleman bunların hepsini "asdfasd özürlüler halbuki sfk nın içinde tameleniyor o kopekler asfas çok malmış bu adam" demedim dikkat edersen, soru sordum. artisliğin sökmez burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 asdasd forum sacmaladı 2 tane msj attım gibi gösteriodu temin simdi 1 neyse sadece ss te memati die bi adam var die msj atmıstım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 buyse sakin. öyle agresif bir forum değildir paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 normalde agresif değilimdir ancak bu uslup çok sinirimi bozdu kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar