Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Parkta bira içene ölüm vuruşu

pwnbot

Öne çıkan mesajlar

polisin anlattığı gibiyse olay -itişme kakışma arbede olmuş, polis arada tekme atmış- bence de polisin suçu yok pek, sonuçta aşırı tartaklama sonucu olmamış ölüm, çok bahtsız, çok acı bir biçimde bok yoluna gitmiş adam tek darbeyle. soruşturma açılır, sonunda ölüm olduğu için en fazla görevden alınır polis, onun bile olacağını sanmıyorum

yok adamın arkadaşının anlattığı gibiyse olay, polis hayvanlık etmiş, üniformasının içine saklanıp gereksiz yere güç kullandığı ve bunun sonucunda ölüme yol açtığı için asılsa yeridir bence, o derece nefret ederim üniforma giyince kendini fasulyeden sayan zevzeklerden

polis terörünün varlığına katılıyorum tabii, ancak bu olay göstergesi değil bence eğer polisin anlattığı gibi gerçekleştiyse, yalnız bu bir gösterge olabilir konuyla ilgili
Sosyal ağlarda paylaş

ombakkombak said:
Bu polisten bütün mahalle korkuyormuş zaten hep eziyet ediyormuş gençlere özellikle. Yerde yatan adama tekme atmanın neresi haklı görülebilir bilemiyorum.

tekrar altını çizeyim ben kendi mesajımın, alıntı bana yönelik olmasa da yanlış anlaşılma olmaması açısından; "polisin anlattığı gibi ise olay" ciddi bir hata veya ihlali yok memurun diye düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

yanlız çok güzel. bi üst topikte polisi aklayanlar bu topiktede aynı zihniyette devam.

kesin bişey yapmıştır olm. bize niye bişey olmuyo? zaten manisalı gençler de teröristti. 12 eylülde işkencede hapislerde öldürülenler de vatan haini idi(hem sağ hem sol dan bahsediyorm). kafasına sıkılan 20 yaşındaki gençte alkollü trafik canavarıydı olm. zaten geçen karakolda öldürülen siyah insan(festus okey) da eee şey....siyah dı bişey di lan işte, lan devlete karşı mı geliyonuz DAILIN LAN müdahale ederim bak..
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:
Adamın ne kadar dayak yediğinin ölçütü o adli tıp raporu. Eğer anlatıldığı gibi bir darbede öldüyse polisin hiçbir suçu yok.

tam kalbe gelen yumruk karşıdakini öldürebilir.

ne yani, polisin suçu olması için illa "bir darbe" kuralı mı olması gerekiyor?
iyi o zaman şah damarımıza tek bir darbeyle bıçak sallasın, kessin.
sonra da "eğer anlatıldığı gibi bir darbede öldüyse polisin hiçbir suçu yok" olsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

Estel_Anorien said:
ucu alınamayan şehirsel kasabalaşmanın düzeltilebilmesi, polisin yetkilerinin artırılması maksadıyla polis vazife ve salahiyet kanununda yapılan değişikliğin polisleri kasabanın şerifine çevirdiğinin kanıtı bir olay bu. kaldı ki hiçbir medeni ülkede vatandaş kusurlu olsa dahi polis tarafından tartaklanmayı dahi haketmezken bir tekme sonucu hayatını yitirmesi akıl almaz derecede şaşırtıcı. polisin yetkilerini arttırmak isterken dürtülerini azaltmanın becerilememesi sonucu bu tarz olaylarla gelecekte de karşılaşılması mümkün bence.

yavaş yavaş amerikalılaşma yolunda gidiyoruz.
orda da polislerin şak diye çıkartıp tazerla ateş etmesi serbest.
bizde en azından tekme vuruyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...