-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 öldürmesini gerektirmezdi hiç bir şey sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 polisin anlattığı gibiyse olay -itişme kakışma arbede olmuş, polis arada tekme atmış- bence de polisin suçu yok pek, sonuçta aşırı tartaklama sonucu olmamış ölüm, çok bahtsız, çok acı bir biçimde bok yoluna gitmiş adam tek darbeyle. soruşturma açılır, sonunda ölüm olduğu için en fazla görevden alınır polis, onun bile olacağını sanmıyorum yok adamın arkadaşının anlattığı gibiyse olay, polis hayvanlık etmiş, üniformasının içine saklanıp gereksiz yere güç kullandığı ve bunun sonucunda ölüme yol açtığı için asılsa yeridir bence, o derece nefret ederim üniforma giyince kendini fasulyeden sayan zevzeklerden polis terörünün varlığına katılıyorum tabii, ancak bu olay göstergesi değil bence eğer polisin anlattığı gibi gerçekleştiyse, yalnız bu bir gösterge olabilir konuyla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 İkisi de değil... Biri dediğin gibi bok yolu, sokakta yürürken kaldırım taşına takılıp ölmek gibi. diğerinde de kaza kurşunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Bu polisten bütün mahalle korkuyormuş zaten hep eziyet ediyormuş gençlere özellikle. Yerde yatan adama tekme atmanın neresi haklı görülebilir bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 MrMarvelous said: İkisi de değil... Biri dediğin gibi bok yolu, sokakta yürürken kaldırım taşına takılıp ölmek gibi. diğerinde de kaza kurşunu... herşey tesadüf abi zaten... yerçekimi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ombakkombak said: Bu polisten bütün mahalle korkuyormuş zaten hep eziyet ediyormuş gençlere özellikle. Yerde yatan adama tekme atmanın neresi haklı görülebilir bilemiyorum. tekrar altını çizeyim ben kendi mesajımın, alıntı bana yönelik olmasa da yanlış anlaşılma olmaması açısından; "polisin anlattığı gibi ise olay" ciddi bir hata veya ihlali yok memurun diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 polisin anlattığı gibiyse mevzu,bende yanlış yapılmış birşey görmüyorum olayda. ama polisin analtmadığı gibi olduğunu düşünmemi sağlayan o kadar şey varki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 yanlız çok güzel. bi üst topikte polisi aklayanlar bu topiktede aynı zihniyette devam. kesin bişey yapmıştır olm. bize niye bişey olmuyo? zaten manisalı gençler de teröristti. 12 eylülde işkencede hapislerde öldürülenler de vatan haini idi(hem sağ hem sol dan bahsediyorm). kafasına sıkılan 20 yaşındaki gençte alkollü trafik canavarıydı olm. zaten geçen karakolda öldürülen siyah insan(festus okey) da eee şey....siyah dı bişey di lan işte, lan devlete karşı mı geliyonuz DAILIN LAN müdahale ederim bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Sly-One said: MrMarvelous said: İkisi de değil... Biri dediğin gibi bok yolu, sokakta yürürken kaldırım taşına takılıp ölmek gibi. diğerinde de kaza kurşunu... herşey tesadüf abi zaten... yerçekimi falan. takdiri ilahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 arcane said: Adamın ne kadar dayak yediğinin ölçütü o adli tıp raporu. Eğer anlatıldığı gibi bir darbede öldüyse polisin hiçbir suçu yok. tam kalbe gelen yumruk karşıdakini öldürebilir. ne yani, polisin suçu olması için illa "bir darbe" kuralı mı olması gerekiyor? iyi o zaman şah damarımıza tek bir darbeyle bıçak sallasın, kessin. sonra da "eğer anlatıldığı gibi bir darbede öldüyse polisin hiçbir suçu yok" olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Estel_Anorien said: ucu alınamayan şehirsel kasabalaşmanın düzeltilebilmesi, polisin yetkilerinin artırılması maksadıyla polis vazife ve salahiyet kanununda yapılan değişikliğin polisleri kasabanın şerifine çevirdiğinin kanıtı bir olay bu. kaldı ki hiçbir medeni ülkede vatandaş kusurlu olsa dahi polis tarafından tartaklanmayı dahi haketmezken bir tekme sonucu hayatını yitirmesi akıl almaz derecede şaşırtıcı. polisin yetkilerini arttırmak isterken dürtülerini azaltmanın becerilememesi sonucu bu tarz olaylarla gelecekte de karşılaşılması mümkün bence. yavaş yavaş amerikalılaşma yolunda gidiyoruz. orda da polislerin şak diye çıkartıp tazerla ateş etmesi serbest. bizde en azından tekme vuruyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 pwnbot said: high kick Spinning kick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 bu arada kalp durduran olum vurusunun ayni sekilde tekrar yapilmasi lazim kurbanin tekrar hayata donmesi icin. bu esnada kaburgalari kirilip akcigerine girip adami cok daha kotu bir sekilde oldurebilirmis polis denese yoksun oldugu teknik ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar