Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En güzel 10 kampus

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hürriyet'in "uzman" jurileri en güzel 10 kampüsü seçmişler.
1. ODTÜ / ANKARA
2. Boğaziçi / İSTANBUL
3. Anadolu / ESKİŞEHİR
4. Bilkent / ANKARA
5. Koç / İSTANBUL
6. Çukurova / ADANA
7. Sabancı / İSTANBUL
8. Uludağ / BURSA
9. İnönü / MALATYA
10. KTÜ / TRABZON

olmuş. Kampüs olarak bilmem de manzarası bakımından Sakarya'da iyiydi ya.
FotoAnaliz
Haber
Mesaj tarihi:
Uzmanklar mı değiller mi bilmem ama gerçektende doğru bir sıralama bence sadece KTÜ yü biraz aşağılarda gördüm onun harici normal.

ku>su hehe
Mesaj tarihi:
geçicen, her binanın kendi bil. lab ı ve kantini var ondan ortak kantine çok gelen olmuyo 1. makinada tanışamıyoruz maslakta öyle bi problem yok bu da 2 =(
sizin de dorm dan başka yer war sanki.
Mesaj tarihi:
anlamadigim hane ok deniz manzarasi tarihi binalar felan yildizin artisi ama ufagiz okayde
olimpik havuzuyla essek kadar amerikan futbolu futbol sahasiyla
park sikintisi olmamasiyla altinda gecen metrosuyla atiyla essegile itu nasil yok lan burda
hurriyetin 2 muhabeiri uzman denince uzmanmi oluyo harbiden
Mesaj tarihi:
harbiden saçmalamış hazırlayan adam ya. bilkent'in içindeki çiçek ağaçları sayıyor ya. Ulan boğaziçinin içinde orman var be. hele o tepedeki havuzun boğaz manzarası tey tey......
Mesaj tarihi:
Ktü denize sıfır yapa yapa 10. mu yapmışlar? Ulaşımda çok rahat.

Olimpik havuz desene var, tenis kortu desen var, futbol sahası desen var, ağaç desen teheyy derim tonla, squash için saha bile var be. 10'uncuymuş PEAH!
Mesaj tarihi:
Sakarya unv de okuyorum, o listedekilerin cogundan iyi kampüsümüz, nehirn ynnda, paso cayırda otluyoz =D mangal fln zevklı oluyor cok büyük gerçi, arabayla falan gidip geliyoruz kampüs arasnda ehaha. yurtlar falanda aynı alan içinde.
Mesaj tarihi:
ne nehiri ya biz 5 yıldır göl diye bakıyoruz ona :P o mangal yerindede yüksek gerilim hatları olmasa iyi olurdu.

ama evet iyidir sakarya.yani diğerlerinden bi kaç tanesini gördüm.koç a filan yaklaşamaz biliyorum da...bu kadar "daha iyi" kampüs varsa aferin memleketime :P
  • Yeni Oluştur...