Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Kullandıklarınızın isimlerini yazarsanız sevinirim , iyi bir program bulamadım bir türlü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ImTOO Mpeg Encoder diye bişey kullanıyorum, güzel bişey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 SUPER tavsiye ederim, elinden her iş geliyor, cidden süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 total vıdeo convertor ıstedıgın formatları desteklıyor gercı ben sadece herhangı bır formatı 3gp ye cevırdıgım ıcın (yada tersı) ıstedıgın cevırının kalıtesı hakkında bır yorum yapamayacagım ama desteklıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ImTOO Mpeg Encoder in Free Trial ini indirdim max 5dk çeviriyo videoları , Full Versionu olan bir program varmı acaba.. Teşekkürler bu arada herkese.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Total vıdeo converter tavsiye ederim bende. Download.com'dan free converter mp4 to mpeg dersen belki bişeyler bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Korax said: Total vıdeo converter tavsiye ederim bende. ++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 FromTheHell said: ImTOO Mpeg Encoder diye bişey kullanıyorum, güzel bişey.. denedim, mp4'leri ne avi'ye ne mpg'ye çevirebiliyo.. failed yazıyo.. anlamadım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 SUPER for the win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 total video converter gayet güzel bi program, herkese tavsiye ederim, tabii sadece full sürüm bulmayı bilene 10 numara :D bi de bunun total audio converter'ı var, onda dosyaların tamamını kısıtsız şekilde dönüştürüyor. Yalnız register olmazsan conversion sırasında 5 dkda bir işlemi pause edip sana register etmek istiyo musun dio, hayır desen dahi devam edio. Shareware program... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar