Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Osmanlı Padişahlarının Cinsel Tercihleri

Asteroth

Öne çıkan mesajlar

Viktor said:
rahatsiz olam ksevmemek baska

ASALIM KESELIM SAPIK BUNLAR YASAMAYA HAKLARI YOK!!!!!

demek baska

homofobi 2. sine deniyor

yuh be brader.

asalım keselim tarzı birşey söylemişmiyim.

2 mesaj önce yazdım.

tutarlı mesajınız yok. hemen kavga dövüş laf çarpıtma.

gay ler bence tedavi edilip erkek-erkek yada kadın -kadına ilişkiden vazgeçmelidirler. en basitinden insan vucuduna zararlı+ toplumdan dışlanma olayı var.
yaşamaya hakkı yok demişim dimi, yada benzeri cümle kurmuşum.

bu arada lezbiyen olayında şaka yapmıştım.anlamışsınızdır umarım mesajımdan. yada çarpıtalım biraz.

saygılı olucaksınız, harbi spastikmiş diyenleri şikayet edicem.

varsa fikriniz konuşun, tartışalım. burası forum. illaki birilerinin doğruları olucak diye birşey yok. kimilerine göre hastalık, kimilerine göre değil.
Sosyal ağlarda paylaş

su yazindaki sadece
gay ler bence tedavi edilip erkek-erkek yada kadın -kadına ilişkiden vazgeçmelidirler.

cumlesini amerikada soyleseydin
gotundeki donu bile alir sokakda dimdizlak birakirdi seni amerikan mahkemeleri

sen kimsin ki bi insanin tercihlerine tedavi edilmeli bi hastalk diyosun ya

Spastik_Serce said:
Viktor said:
rahatsiz olam ksevmemek baska

ASALIM KESELIM SAPIK BUNLAR YASAMAYA HAKLARI YOK!!!!!

demek baska

homofobi 2. sine deniyor

yuh be brader.

asalım keselim tarzı birşey söylemişmiyim.

2 mesaj önce yazdım.

tutarlı mesajınız yok. hemen kavga dövüş laf çarpıtma.

gay ler bence tedavi edilip erkek-erkek yada kadın -kadına ilişkiden vazgeçmelidirler. en basitinden insan vucuduna zararlı+ toplumdan dışlanma olayı var.
yaşamaya hakkı yok demişim dimi, yada benzeri cümle kurmuşum.

bu arada lezbiyen olayında şaka yapmıştım.anlamışsınızdır umarım mesajımdan. yada çarpıtalım biraz.

saygılı olucaksınız, harbi spastikmiş diyenleri şikayet edicem.

varsa fikriniz konuşun, tartışalım. burası forum. illaki birilerinin doğruları olucak diye birşey yok. kimilerine göre hastalık, kimilerine göre değil.
Sosyal ağlarda paylaş

bu serçe harbiden spastikmiş demek suç değilki niye şikayet ediyorsun beni. Sen adını spastik serçe koymuşsun bende doğrudur diyorum o kadar. Ayrıca net te bir gay lar gördüm. Adları ayılarmış. Herifler kıl ormanı insan azmanı şeyler. Bu adamlara daha ne hormon vereceksin? Demekki hormonla olmuyormuş bu işler...
Sosyal ağlarda paylaş

kiyaslama olarak cikti
amerikada dusunce ve ifade ozgurlugu var ve escinsellere hastalikli demek direk ayrimcilik oluyor

isnan haklarini baz alirsak senin dedigin

siyahlar neden siyah michael jackson gibi tedavi olup beyaz olsunlar

a benziyor

dupeduz adami kisisel tercihelrinden dolayi sapkin ve hasta ilan ediyor hepsinin tedavi edilmesini soyluyorsun

gerek amerikan yasalarinda gerek AB ulkelerinde hatta gelismis ifade ozgurlugunun korundugu ulkelerde yaptigin irkcilikla ayni duzeyde bir suctur
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:
pati forumlarindan spastik serce bannanmazsa
bundan sonra islama hakaret var diyenin anasina kufredicem
ban buraya yaziyorum
spastik serce bldiginiz gay bashing yapiyor
gaylik hastaliktir tedavi edilmelidir diyo
madem pati forumlari terihlere ve insannarin o ince noktalarina saygili
spastik sece ya bannanmalidir yada ozur dilemelidir

bu arada saka felan yapmiyorum gayet ciddiyim
gorelim bakalim simdi islamin askerleri
islam kelimesi gecince hakaret hakaret diye kosuyolardi
bu topike destek olcaklar mi

--------------------------------------------------------------------------------
YILDIZ STALLIONS // #93
DEFENSIVE END
"My field, my ball..."
bi kere bone gayet haklısın.2. serce gayet yalnış ve lakabında yazdğı gibi konuşmuş.insanların tercihleri hakında yaptığı yorumlar direk ayrımcılığa girer ve gay lık bi hastalık ya da sapkınlık değil hem hormonal hemde duygusal bi olaydır.o yüzden olmayan bi hastalığa çare bulamassın tedavi ettiremessin.gay bir insanı senin dediğin şekilde psikoloğa falan götürürsen o insanın ruhsal dengesini bozarsın ve depresyon ve daha ileri bi ruhsal bozukluğa itersin.bu da o insanın kendi canına kıyması ile bile sonuçlanabilir.bu tekrar söylüyorum bone bence dediklerinde %1000000 haklıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

aklıma şu hikaye geldi nedense;

eskilerden bir zamanda, kadının biri kocasına gitmiş, sormuş:

"bey, mısır'da bir kadın varmış, kızını gölde boğmak istemiş, ama yer yarılmış, bir cin çıkmış buna bir deve hediye etmiş, kadın da kızı yerine deveyi boğmuş, kızı kurtulmuş. bu hikaye nedir, manası ne?"

kocası bir iç geçirmiş, demiş ki:

"hanım ben senin nereni tashih edeyim, bir kere yer mısır değil filistin. kadın değil, adam, hazreti ibrahim. kızı değil, oğlu. gölde boğmuyor, keserek kurban etmek istiyor. yer yarılmıyor gökten iniyor. cin değil, melek, cebrail. deve değil koç. ben senin neyini, nereni tashih edeyim?"

bu konuda hafiften öyle olmuş vallahi..

bi kere konu osmanlı padişahları, gaylik hastalık mıdır değil. gaylik hastalık değil bir tercihtir, eğri ya da doğru. birinin nicki üzerinden hakaret etmeniz hoş karşılanmaz, "nicki böle ama" diye çocukça bir savunma yapsanız dahi. birilerine sırf gay olduğu için hakaret edemezsiniz, bu da hoş karşlılanmaz; siz gayleri hoş karşılayın ya da karşılamayın bu beni bağlamaz. gidip sağa sola hakaret etmeniz hiçbir zaman doğru olmaz.

sileyim dedim bir ikisini de hangisini sileyim! gençler, ben bu başlığın neresini düzelteyim!

bu sefer yörünge dışına çıkan yok (zati siz 2güne kalmaz benzer bi konu açarsınız) o zaman bol bol çıkartırız hava değişimine..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...