Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 tutarlı bir yanıt yokki. sözlükte tesadüf gördüm vallahi:) http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=hemoroid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Asteroth said: Homofobiliğin altında, bastırılmış homoseksüel duyguların da etkisi var diye biliyorum ben, yanlış mıyım? niye ki? ben homoları sevmiyorum mesela. en azından toplum içinde öpüşenleri. midem kaldırmıyor. ben de mi top oluyorum bu durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Ben de zevk almıyorum arkadaşım öpüşen iki erkeği izlemekten. Meraktan soru soruyorum, hemen alınıyosunuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ya alınmak değil. ne biliyim öyle olamaz gibi geldi ondan örnek verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 rahatsiz olam ksevmemek baska ASALIM KESELIM SAPIK BUNLAR YASAMAYA HAKLARI YOK!!!!! demek baska homofobi 2. sine deniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Ben kadınların erkeklerle öpüşmesinden de rahatsızım mesela, kadın kadına olursa süper oluyor. Erkekler hiç öpüşmesin. Bayramda el öpme dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Viktor said: rahatsiz olam ksevmemek baska ASALIM KESELIM SAPIK BUNLAR YASAMAYA HAKLARI YOK!!!!! demek baska homofobi 2. sine deniyor yuh be brader. asalım keselim tarzı birşey söylemişmiyim. 2 mesaj önce yazdım. tutarlı mesajınız yok. hemen kavga dövüş laf çarpıtma. gay ler bence tedavi edilip erkek-erkek yada kadın -kadına ilişkiden vazgeçmelidirler. en basitinden insan vucuduna zararlı+ toplumdan dışlanma olayı var. yaşamaya hakkı yok demişim dimi, yada benzeri cümle kurmuşum. bu arada lezbiyen olayında şaka yapmıştım.anlamışsınızdır umarım mesajımdan. yada çarpıtalım biraz. saygılı olucaksınız, harbi spastikmiş diyenleri şikayet edicem. varsa fikriniz konuşun, tartışalım. burası forum. illaki birilerinin doğruları olucak diye birşey yok. kimilerine göre hastalık, kimilerine göre değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ikisi arasinda cok bi dusucne farki yok gay gayliginden memnun sanami kaliyor normal anormal demek zorla tedavi ettirmek aids cisnel iliskiyle bulasiyor senin mantiginda insanlik oalrak oral seks haric sevismeyi yasakliyalim hastalik bualsmasin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 su yazindaki sadece gay ler bence tedavi edilip erkek-erkek yada kadın -kadına ilişkiden vazgeçmelidirler. cumlesini amerikada soyleseydin gotundeki donu bile alir sokakda dimdizlak birakirdi seni amerikan mahkemeleri sen kimsin ki bi insanin tercihlerine tedavi edilmeli bi hastalk diyosun ya Spastik_Serce said: Viktor said: rahatsiz olam ksevmemek baska ASALIM KESELIM SAPIK BUNLAR YASAMAYA HAKLARI YOK!!!!! demek baska homofobi 2. sine deniyor yuh be brader. asalım keselim tarzı birşey söylemişmiyim. 2 mesaj önce yazdım. tutarlı mesajınız yok. hemen kavga dövüş laf çarpıtma. gay ler bence tedavi edilip erkek-erkek yada kadın -kadına ilişkiden vazgeçmelidirler. en basitinden insan vucuduna zararlı+ toplumdan dışlanma olayı var. yaşamaya hakkı yok demişim dimi, yada benzeri cümle kurmuşum. bu arada lezbiyen olayında şaka yapmıştım.anlamışsınızdır umarım mesajımdan. yada çarpıtalım biraz. saygılı olucaksınız, harbi spastikmiş diyenleri şikayet edicem. varsa fikriniz konuşun, tartışalım. burası forum. illaki birilerinin doğruları olucak diye birşey yok. kimilerine göre hastalık, kimilerine göre değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 kimine göre hastalık kimine göre diil olayı yok. açıklanmış şeyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 amerikada söyleseymişim. burası türkiye. burasıda forum. tutarlı cevabınız yok. 3 tür bunu doğruluyorsunuz. kapatalım konuyu artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Peki ulan , sayfalar dolusu konusa konusa benimde ilgimi cektiniz Osmanli padisahlarinin cinsel hayatina. E hadi anlatin bakalim kim kimi yaliyormus sarayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 nasil tutarli cevabimiz yok be ? ne istiyosun kanit mi getirelim neidr anamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 cevap almak veya talep etmek icin once soru sorulmasi gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 amerika nerden çıktı hacı o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bu serçe harbiden spastikmiş demek suç değilki niye şikayet ediyorsun beni. Sen adını spastik serçe koymuşsun bende doğrudur diyorum o kadar. Ayrıca net te bir gay lar gördüm. Adları ayılarmış. Herifler kıl ormanı insan azmanı şeyler. Bu adamlara daha ne hormon vereceksin? Demekki hormonla olmuyormuş bu işler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 anatolian bears eauhuheauhea entresan bisi oda evet polis akademisindeki gayler gibiler motorucu hayvan sakalli killi fean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 kiyaslama olarak cikti amerikada dusunce ve ifade ozgurlugu var ve escinsellere hastalikli demek direk ayrimcilik oluyor isnan haklarini baz alirsak senin dedigin siyahlar neden siyah michael jackson gibi tedavi olup beyaz olsunlar a benziyor dupeduz adami kisisel tercihelrinden dolayi sapkin ve hasta ilan ediyor hepsinin tedavi edilmesini soyluyorsun gerek amerikan yasalarinda gerek AB ulkelerinde hatta gelismis ifade ozgurlugunun korundugu ulkelerde yaptigin irkcilikla ayni duzeyde bir suctur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 nickname = takma ad, lakap 2 yukarıdaki arkadaşada ruhsuz, kansız diyelim o zaman? senin düşüncene göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 BonePART said: pati forumlarindan spastik serce bannanmazsa bundan sonra islama hakaret var diyenin anasina kufredicem ban buraya yaziyorum spastik serce bldiginiz gay bashing yapiyor gaylik hastaliktir tedavi edilmelidir diyo madem pati forumlari terihlere ve insannarin o ince noktalarina saygili spastik sece ya bannanmalidir yada ozur dilemelidir bu arada saka felan yapmiyorum gayet ciddiyim gorelim bakalim simdi islamin askerleri islam kelimesi gecince hakaret hakaret diye kosuyolardi bu topike destek olcaklar mi -------------------------------------------------------------------------------- YILDIZ STALLIONS // #93 DEFENSIVE END "My field, my ball..." bi kere bone gayet haklısın.2. serce gayet yalnış ve lakabında yazdğı gibi konuşmuş.insanların tercihleri hakında yaptığı yorumlar direk ayrımcılığa girer ve gay lık bi hastalık ya da sapkınlık değil hem hormonal hemde duygusal bi olaydır.o yüzden olmayan bi hastalığa çare bulamassın tedavi ettiremessin.gay bir insanı senin dediğin şekilde psikoloğa falan götürürsen o insanın ruhsal dengesini bozarsın ve depresyon ve daha ileri bi ruhsal bozukluğa itersin.bu da o insanın kendi canına kıyması ile bile sonuçlanabilir.bu tekrar söylüyorum bone bence dediklerinde %1000000 haklıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 aklıma şu hikaye geldi nedense; eskilerden bir zamanda, kadının biri kocasına gitmiş, sormuş: "bey, mısır'da bir kadın varmış, kızını gölde boğmak istemiş, ama yer yarılmış, bir cin çıkmış buna bir deve hediye etmiş, kadın da kızı yerine deveyi boğmuş, kızı kurtulmuş. bu hikaye nedir, manası ne?" kocası bir iç geçirmiş, demiş ki: "hanım ben senin nereni tashih edeyim, bir kere yer mısır değil filistin. kadın değil, adam, hazreti ibrahim. kızı değil, oğlu. gölde boğmuyor, keserek kurban etmek istiyor. yer yarılmıyor gökten iniyor. cin değil, melek, cebrail. deve değil koç. ben senin neyini, nereni tashih edeyim?" bu konuda hafiften öyle olmuş vallahi.. bi kere konu osmanlı padişahları, gaylik hastalık mıdır değil. gaylik hastalık değil bir tercihtir, eğri ya da doğru. birinin nicki üzerinden hakaret etmeniz hoş karşılanmaz, "nicki böle ama" diye çocukça bir savunma yapsanız dahi. birilerine sırf gay olduğu için hakaret edemezsiniz, bu da hoş karşlılanmaz; siz gayleri hoş karşılayın ya da karşılamayın bu beni bağlamaz. gidip sağa sola hakaret etmeniz hiçbir zaman doğru olmaz. sileyim dedim bir ikisini de hangisini sileyim! gençler, ben bu başlığın neresini düzelteyim! bu sefer yörünge dışına çıkan yok (zati siz 2güne kalmaz benzer bi konu açarsınız) o zaman bol bol çıkartırız hava değişimine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar