Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Osmanlı Padişahlarının Cinsel Tercihleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hastalık olmayan bir şey tedavi edilemez abi nesini tedavi edeceksin? ha diyosan ki eternal sunshine of the spotless mind filmindeki gibi teknoloji var onunla tedavi ediyoruz biz, o zaman olur işte.

edit: o zaman bile olmaz, hormonal işte modaya uyup hemcinslerinden hoşlanmıyor insanlar.
Mesaj tarihi:
Hayır serçe hastalık değil. Yanlış biliyorsun. Genetik bir özellik, belki üremeye aykırı bir durum olduğu için genetik bir anomali diyebilirsin ama hastalık değil. Tersten düşün, homo-egemen bir toplumda seni zorla eşcinsel yapmaya çalışsalar olur muydun?
Mesaj tarihi:
Hayır bide niye cinsellik ve niye makattan ilişki? Eşcinsellik diyince senin aklına sadece bu mu geliyor? Sen nasıl bi kıza aşık olduysan adam da aynı şekilde bir erkeğe aşık oluyor.
Mesaj tarihi:
Asteroth said:
Selamlar.

Şimdi biliyorum enteresan bir konu başlığı oldu, "Ulan olm cins misin, ne yapıcaksın adamların cinsel tercihlerini" diye de sorabilirsiniz ama bilgili arkadaşların bu konuda beni aydınlatmasını istiyorum.

Birkaç farklı internet sitesinde, eşcinselliğin Osmanlı padişahları arasında fazlaca yaygın olduğunu okudum. Akademik bir konuda kaynak olarak verilebilecek kadar güvenilir değil tabii kaynaklar (mesela bir tanesi ek$i) ama yine de fazlaca karşıma çıkınca merak içinde kaldım.

Bu konuda güvenilir kaynaklar var mıdır, veyahut somut kanıtlarla (eheh nasıl olacaksa o da) bu durumun gerçekliğini veya gerçek dışılığını kanıtlayabilecek olan?

Dipnot : Kesinlikle geyik amaçlı bir konu değil, lütfen cıvıtmayın.
abi harem kur kendine farklı fentaziler dene o zaman nirvana ya ve istediğin bilgiye kavusacaksın :D:D
Mesaj tarihi:
ulen bu köprülülerden çektiğim nedir benim, geçmişte aynı hatayı gene yapmıştım bir kere.

neyse bir bilene sordum 240 sadrazam varmış toplam, bunların 77'si Türkmüş.
Mesaj tarihi:
pati forumlarindan spastik serce bannanmazsa
bundan sonra islama hakaret var diyenin anasina kufredicem
ban buraya yaziyorum
spastik serce bldiginiz gay bashing yapiyor
gaylik hastaliktir tedavi edilmelidir diyo
madem pati forumlari terihlere ve insannarin o ince noktalarina saygili
spastik sece ya bannanmalidir yada ozur dilemelidir

bu arada saka felan yapmiyorum gayet ciddiyim
gorelim bakalim simdi islamin askerleri
islam kelimesi gecince hakaret hakaret diye kosuyolardi
bu topike destek olcaklar mi
Mesaj tarihi:
BonePART said:
pati forumlarindan spastik serce bannanmazsa
bundan sonra islama hakaret var diyenin anasina kufredicem
ban buraya yaziyorum
spastik serce bldiginiz gay bashing yapiyor
gaylik hastaliktir tedavi edilmelidir diyo
madem pati forumlari terihlere ve insannarin o ince noktalarina saygili
spastik sece ya bannanmalidir yada ozur dilemelidir

bu arada saka felan yapmiyorum gayet ciddiyim
gorelim bakalim simdi islamin askerleri
islam kelimesi gecince hakaret hakaret diye kosuyolardi
bu topike destek olcaklar mi

Evet bencede. Bazı patiler daha eşit olmamalı.
Mesaj tarihi:
Wikipedia said:

Fear of being identified as gay

Theorists including Calvin Thomas and Judith Butler have suggested that homophobia can be rooted in an individual's fear of being identified as gay.

They have argued that a person who expresses homophobic thoughts and feelings does so not only to communicate their beliefs about the class of gay people, but also to distance themself from this class and its social status. Thus, by distancing themself from gay people, they are reaffirming their role as a heterosexual in a heteronormative culture, thereby attempting to prevent themself from being labelled and treated as a gay person.

This interpretation alludes to the idea that a person may posit violent opposition to "the Other" as a means of establishing their own identity as part of the majority and thus gaining social validation. This concept is also recurrent in interpretations of racism and xenophobia.

Nancy J. Chodorow states that homophobia can be viewed as a method of protection of male masculinity.

Various psychoanalytic theories explain homophobia as a threat to an individual's own same-sex impulses, whether those impulses are imminent or merely hypothetical. This threat causes repression, denial or reaction formation.

http://en.wikipedia.org/wiki/Homophobia

hiç eşcinsel biriyle konuşmamış, nasıl farkettiğini, neler yaşadığını bilmezseniz, hastalık hebelek fln dersiniz. italyada yakın zamanda bi kampanya başladı hatta bu konuda. bi bebek var. hastanelerde bebek bileklikleri olur ya, bu bebeğin bileğinde 'homosexual' yazıyor. yani diyorlar ki homoseksüellik doğuştan gelen bişeydir. ağır psikolojik travmalardan sonra da insanlarda böyle bi yönelim olabiliyomuş, evet onu tedavi edersin. ama doğuştan geleni edemezsin. baştaki makale de hediyem olsun.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...