arcane Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Chuck topikinde Sarah'ı beğenmeyen adam var lan. Modlar göreve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ben sarah'ı çok beğenmiyorum mesela. neyse cezam çekmeye hazırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 bıraktınız mı yahu diziyi, bu ne hal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 bırakmadık da son villain çok zorlama oldu bu bölümde heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 bu 2-3 bölüm konuya giriş gibi birşey zaten. yine eğlenceli bölümlerdi ama sıradaki ana olayı merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 çok uzadı. patlicak bir yerinde işte. 2. wolkoff mu walkoff mu ne geldi işte. hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Patladı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 sarahın melek iç çamaşırı ve yapılan birkaç komiklik dışında boş bölümdü. fazla zorluyorlar konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 o kanatlar acilip surprise dediginde kitlendim ben, sonra noldu hatirlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 İzlenmez hale geliyor dizi artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Ben çok eğlendim izlerken. Dizinin amacı da eğlendirmek zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 biriktirmiştim bölümleri böyle olsun 7-8 arka arkaya izliyim diye. 15. bölümde carina geldi uuuu beybi beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 BabacumMostors said: abi bu bölümde sarahın ne kadar tahta olduğunu gördük.. sallayacak bir şeyi yok, neyine senin göbek dansı lan Hahaha ben de dün izledim bu bölümü. Tam olarak bunu söylemeye gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ilk defa yabanci bir dizide bir turke dogru bir turk ismi koymuslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 zaidral said: ilk defa yabanci bir dizide bir turke dogru bir turk ismi koymuslar. onu da nekati akar (necati acar) diye okumasalardı keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 yok ya ilk değildir ama BÖLÜMDE TÜRK DEDİ!! heyecanı bi ayrı tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 TURK DEDI MUSTAFA REYIS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 4.19 chuck ın kendisinden bi tane daha bulmaya çalışması güzeldi ajan x olayı ne acaba orion çocuklarının üstünde deney yapmış resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 son sahnede orion olayı olmasına rağmen neden volkoff müziği çaldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 smash said: son sahnede orion olayı olmasına rağmen neden volkoff müziği çaldı? e volkoffun kızı işte o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Cuce said: smash said: son sahnede orion olayı olmasına rağmen neden volkoff müziği çaldı? e volkoffun kızı işte o yüzden nası yani bildiğin ellie değil miydi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 yok muydu bu hafta yav, tam da subway sandvicimi alip oturduydum chuck izlicem diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 bok gibi lan 3. sezon nası izliyon hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 dizi seni çok etkilemiş şükrü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ahaha gecen haftada ayni sey oldu, tam yiyorum direk reklam yaptilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar