smash Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 offf hemen bi sonraki bölüm çıksın çok heyecanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Baggio said: Mithat said: sarah istanbula gonderilip sonra donusta russia demesi mükemmeldi, amerika is not stupid by youtube. Aradan 31 gün geçiyor Sarah İstanbul'a diye gidip de Chuck'a testler yapılırken, bir sürü yere gidip en son Rusya'dan dönmüş oluyor Sarah sonra. aptal olan ben çıktım, ne yuzume vuruyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Pickles said: İstanbul dediler dizide çok heycanlandım bi an Aluriel said: getirin karikatürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 FUCK YEAH SARAH! bi de istanbul dodo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 istanbul diyince bende heyecanlandım, keşke topluca bi istanbula gelselerdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 bi durum yedirseydik sarah yengemize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 iyi subway reklami yaptilar yani. bu arada "ben de" yazilir, gunluk trollumu yapayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Gretanın subway sandviçi neydi öyle ya dgdgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 sen sandwich e mi bakiyordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Summer Glau resimleri zaten hafızada var bol bol Terminator sayesinde :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 güzel bölümdü la :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Sage said: Summer Glau resimleri zaten hafızada var bol bol Terminator sayesinde :). Summer Glau = River Tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 sarah fanboileri için süper bölümdü bence :) subwaysiz hayat çok zor :( capitolde vardı ne güzel gidip yiyoduk :( hep batıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 dikkat ettim de sarah da göğüs yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 çarpılırsın sarah'a laf etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 gerçeklerden kaçılmaz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Sarah'a laf atınca mayına basıp beni harekete geçirdin. Senin için çektim resmi bundan fazlasına gerek yok. http://i52.tinypic.com/oiady0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 DESTEKLİ SÜTYEN küçük göğüslü kadınların kurtarıcısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 big bangdeki penny de öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 en küçük houseda cameronunkilerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 summer glau gelince, "sarah kim?" moduna girmişim bi anda.. who her? http://www.youtube.com/watch?v=pmodu_Bq59Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 benimkiler daha kucuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Eğer Ellie intersect olacaksa izlemeyi burada bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Bilmiyorum burda yazıldı mı ama( bir sayfa olduğunu yeni farkettim), E2'de yakaladığımda izlediğim bir diziyken, yada gece yarısı izleme tutkunuyken, baştan sona seyrettiğimde gerçekten sevdiğim bir dizi halini almıştır. Marketten Johnnie walker black aldırmıştır, soundtracklerini çektirmiştir, albüm yaptırmışır. http://www.chuckonline.net/p/music-season-1.html http://www.chuckonline.net/p/music-season-2.html http://www.chuckonline.net/p/music-season-3.html şarkıların isimlerine burdan ulaşabilirsiniz. Favorim : The Antlers - Kettering http://fizy.com/#s/1lyisv Edit : Spoiler Orion'dur, candır, canandır, o nasıl bir karakterdir öyle, Dönüyor di mi, son sezonda, evet evet, dönüyor, inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 the antlers 2009'un tüm best of listelerinde vardı.. hatta benim gördüğüm tüm listelerde olan bi the antlers bi de bat for lashes vardı sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar