Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chuck (2007) - NBC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Old Spice Guy çoook iyi, mutlaka regular olmalı.

Sezon dandik olacak gibi. Anası babası diyince anlican zaten, yazacak birşey bulamamışlar... Hiç mi Prison Break izlememişler :P

Bu arada muhtemelen Chuck'ın son sezonu. Artık Subway değil Burger King bile kurtaramaz :P
Mesaj tarihi:
valla aylardır hatta belki yıl olmuştur en çok güldüğüm sahneyi chuck 4x02de lester'ın lafıyla yaşadım. resmen tepine tepine dakikalarca güldüm. Memnunum yani :)

İngiliz dizilerine katılıyorum da onlar da uzadıkça sapıtıyor. Jeffrey'i diziden çıkartan coupling gördük sonuçta.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

valla aylardır hatta belki yıl olmuştur en çok güldüğüm sahneyi chuck 4x02de lester'ın lafıyla yaşadım. resmen tepine tepine dakikalarca güldüm. Memnunum yani :)

İngiliz dizilerine katılıyorum da onlar da uzadıkça sapıtıyor. Jeffrey'i diziden çıkartan coupling gördük sonuçta.
jeff kendi cikti abi bir karakterle ozdeslesmek istemiyorum diye
Mesaj tarihi:
aquila said:

bu bolum 2 kere dudagimi gerdim sadece, bitsin artik tarzi seyler soyleyen birinin agzini kirmak, parmaklarini koparmak istiyorum.

adam haklı beyler düşüncelerime tercüman olmuş akila.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

arabanin altinda bi cihaz var
insallah awesome+chuckun kardesi yeni intersect olur, seksi olur.
dram da olur ama nolsun artik chuck dramsiz chuck olmaz!

ya da araba KNIGHT RIDER'DEN KITT CIKARMIS ASDFASGASDFGF

Mesaj tarihi:
aquila said:

bu bolum 2 kere dudagimi gerdim sadece, bitsin artik tarzi seyler soyleyen birinin agzini kirmak, parmaklarini koparmak istiyorum.
budur olay yuru be akila
  • Yeni Oluştur...