arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Old Spice Guy çoook iyi, mutlaka regular olmalı. Sezon dandik olacak gibi. Anası babası diyince anlican zaten, yazacak birşey bulamamışlar... Hiç mi Prison Break izlememişler :P Bu arada muhtemelen Chuck'ın son sezonu. Artık Subway değil Burger King bile kurtaramaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 bitsin zaten. cıvıttılar iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 dizinin tüm olayı zaten cıvıklıkken cıvıtmakla suçlamayın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ingiliz dizilerini adam gibi bir amerikan sezonu yapsalar da komedi dizisi seyretsek doya doya diyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 valla aylardır hatta belki yıl olmuştur en çok güldüğüm sahneyi chuck 4x02de lester'ın lafıyla yaşadım. resmen tepine tepine dakikalarca güldüm. Memnunum yani :) İngiliz dizilerine katılıyorum da onlar da uzadıkça sapıtıyor. Jeffrey'i diziden çıkartan coupling gördük sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 kaliteli cıvıtmıyolar artık. ilk sezonda gülmekten karnıma ağrı giriyodu. şidmi pıh pıh diye gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 bu bolum 2 kere dudagimi gerdim sadece, bitsin artik tarzi seyler soyleyen birinin agzini kirmak, parmaklarini koparmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Rewendor said: valla aylardır hatta belki yıl olmuştur en çok güldüğüm sahneyi chuck 4x02de lester'ın lafıyla yaşadım. resmen tepine tepine dakikalarca güldüm. Memnunum yani :) İngiliz dizilerine katılıyorum da onlar da uzadıkça sapıtıyor. Jeffrey'i diziden çıkartan coupling gördük sonuçta.jeff kendi cikti abi bir karakterle ozdeslesmek istemiyorum diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ikna edersin, parayı bastırırsın kalır abicim, çıktı da noldu sanki ne yaptı coupling sonrasında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 aquila said: bu bolum 2 kere dudagimi gerdim sadece, bitsin artik tarzi seyler soyleyen birinin agzini kirmak, parmaklarini koparmak istiyorum. adam haklı beyler düşüncelerime tercüman olmuş akila. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 chuck akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 sarah akti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Son ölüm çok iyidi bence. Hele morganın kurtarış sahnesi.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bence de güzeldi baya son bölüm. İzlediğim 2 dizi de güzel gidiyor bu aralar, pek bi keyifliyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 caseye bak hele koskoca batistayı tek boyundurukta bayılttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 hahaha ona ben de güldüm :D adamın kafam kadar omzu var ama hiç bi tepki veremedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Teknik işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 "here, catch" -stab- lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 sonundan bişey anlayan var mı? chuck intersect gitti napıcak şimdi yavrucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 arabanin altinda bi cihaz var insallah awesome+chuckun kardesi yeni intersect olur, seksi olur. dram da olur ama nolsun artik chuck dramsiz chuck olmaz! ya da araba KNIGHT RIDER'DEN KITT CIKARMIS ASDFASGASDFGF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 abiiiiii inanılmaz bi bolumdu inanılmaz.. of chuck boyle gitmeye dewam etsin sonsuza tek izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 baya iyi bölümdü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 aquila said: bu bolum 2 kere dudagimi gerdim sadece, bitsin artik tarzi seyler soyleyen birinin agzini kirmak, parmaklarini koparmak istiyorum.budur olay yuru be akila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=OaB3ZoJZlTY abi yine Ellie finaldeki gibi ve yine arabayi kullaniyordu yine olayi eline aliyordu. of of ya. cok iyi dizi OF bitmesin lutfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar