arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Old Spice Guy çoook iyi, mutlaka regular olmalı. Sezon dandik olacak gibi. Anası babası diyince anlican zaten, yazacak birşey bulamamışlar... Hiç mi Prison Break izlememişler :P Bu arada muhtemelen Chuck'ın son sezonu. Artık Subway değil Burger King bile kurtaramaz :P
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 dizinin tüm olayı zaten cıvıklıkken cıvıtmakla suçlamayın bari
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ingiliz dizilerini adam gibi bir amerikan sezonu yapsalar da komedi dizisi seyretsek doya doya diyorum sadece
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 valla aylardır hatta belki yıl olmuştur en çok güldüğüm sahneyi chuck 4x02de lester'ın lafıyla yaşadım. resmen tepine tepine dakikalarca güldüm. Memnunum yani :) İngiliz dizilerine katılıyorum da onlar da uzadıkça sapıtıyor. Jeffrey'i diziden çıkartan coupling gördük sonuçta.
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 kaliteli cıvıtmıyolar artık. ilk sezonda gülmekten karnıma ağrı giriyodu. şidmi pıh pıh diye gülüyorum
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 bu bolum 2 kere dudagimi gerdim sadece, bitsin artik tarzi seyler soyleyen birinin agzini kirmak, parmaklarini koparmak istiyorum.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Rewendor said: valla aylardır hatta belki yıl olmuştur en çok güldüğüm sahneyi chuck 4x02de lester'ın lafıyla yaşadım. resmen tepine tepine dakikalarca güldüm. Memnunum yani :) İngiliz dizilerine katılıyorum da onlar da uzadıkça sapıtıyor. Jeffrey'i diziden çıkartan coupling gördük sonuçta.jeff kendi cikti abi bir karakterle ozdeslesmek istemiyorum diye
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ikna edersin, parayı bastırırsın kalır abicim, çıktı da noldu sanki ne yaptı coupling sonrasında?
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 aquila said: bu bolum 2 kere dudagimi gerdim sadece, bitsin artik tarzi seyler soyleyen birinin agzini kirmak, parmaklarini koparmak istiyorum. adam haklı beyler düşüncelerime tercüman olmuş akila.
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Son ölüm çok iyidi bence. Hele morganın kurtarış sahnesi.(tu)
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bence de güzeldi baya son bölüm. İzlediğim 2 dizi de güzel gidiyor bu aralar, pek bi keyifliyim :)
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 caseye bak hele koskoca batistayı tek boyundurukta bayılttı.
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 hahaha ona ben de güldüm :D adamın kafam kadar omzu var ama hiç bi tepki veremedi :D
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Teknik işte.
smash Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 sonundan bişey anlayan var mı? chuck intersect gitti napıcak şimdi yavrucak
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 arabanin altinda bi cihaz var insallah awesome+chuckun kardesi yeni intersect olur, seksi olur. dram da olur ama nolsun artik chuck dramsiz chuck olmaz! ya da araba KNIGHT RIDER'DEN KITT CIKARMIS ASDFASGASDFGF
screwy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 abiiiiii inanılmaz bi bolumdu inanılmaz.. of chuck boyle gitmeye dewam etsin sonsuza tek izlerim
screwy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 aquila said: bu bolum 2 kere dudagimi gerdim sadece, bitsin artik tarzi seyler soyleyen birinin agzini kirmak, parmaklarini koparmak istiyorum.budur olay yuru be akila
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=OaB3ZoJZlTY abi yine Ellie finaldeki gibi ve yine arabayi kullaniyordu yine olayi eline aliyordu. of of ya. cok iyi dizi OF bitmesin lutfen...
Öne çıkan mesajlar