Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 bir numarali karekterim casey. Hastasiyim, fireflyda da kusursuzdu, burda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 bi sonraki bölüm çok efsane olacak gibi. casey bi bayıldığında birde hırladığında süper oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Cuce said: 3. bölümde flasjh sırasıdan Hrant Dink geciyo.. http://haber.mynet.com/detay/magazin/dink-cinayeti-dunyaca-unlu-dizide/490059 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 casey <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 devon devon a ne yaptılar da sarah o kadar üzüldü acaba, bakalım ne çıkacak işin içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 çok merak ettim ben de tailerı izlemesem ölürdüm sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 olm efektlerden kısmışlar. para harcamamışlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 devon devon öldü bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 CusTodeM said: devon devon öldü bence dasaaa said: ehehehe http://www.youtube.com/watch?v=kSKmC1gJxiY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 görmemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ben dayanamadım wikipedia'dan bakmıştım sonraki bölümün özetine, bi cümleyle öğrenmek istediğim şeyi öğrendim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ben de direk baktim asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 HellHound said: kontratta varmis her sezon en az bir kere bilimum silahla seviserek giyinme sahnesi :P Casey'nin "CRY SOME MOAR!" surati da feci +havuz sahnesi de eklensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Dragonmax said: olm efektlerden kısmışlar. para harcamamışlar :( Minigun sahnesi neydi ya, efektini geçtim, yanda kalas gibi tek parça köşeli plastikten ve ateş edilirken kılı kıpırdamayan kurşun şeridi vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 o şeridin kaymaması benim de dikkatimi çekti. eh umarız reyting alır da daha fazla para harcarlar =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 seridi gecin. sanki 6 patlarmıscasına geliyodu mermiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 helikopter kaç para haberiniz var mı?? tüm parayı ona verdik işte! bi sürü de figurana para veriyoruz zaten.. ayıp ayıp suyla dönmüyor bu şirketler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 askerlerin angel de la muerte dedigi an bastım kahkahayı ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Bariz bir bütçe düşüşü var ama ben bu sezonun gidişattan epey memnunum, 3 bölümü de beğendim. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Baggio said: Dragonmax said: olm efektlerden kısmışlar. para harcamamışlar :( Minigun sahnesi neydi ya, efektini geçtim, yanda kalas gibi tek parça köşeli plastikten ve ateş edilirken kılı kıpırdamayan kurşun şeridi vardı :( evet o helikopterle kaçırma sahnesi iğrençti, bir an kendimi kurtlar vadisinde sandım. yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 SUPERMAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 superman süper oldu. ayrıca lester ın steven seagal taklidi ve chuck ın tekmesi süperdi ya hahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ben nefret ettim adamdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 fight club hoştu keşke morgan ın asyalı hatunu olsaydı milleti pataklardı ne güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 dizi yeni konseptiyle yurutemez, olmaz diyordum ama olmus. Daha guzel izliyorum artik. Aferim josh abiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar