Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chuck (2007) - NBC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tunch said:
guys! i know kung fu!!!!

ahhaha komşu geldi bişey mi oldu diye soruyo.. baya bi tezahurat yapmışım herhalde :D

keşke soundtrackte son sahne için "shitdisco * i know kung fu" seçselermiş.

http://www.youtube.com/watch?v=JwPtWHNqJIo

şarkı çok komik (:P)
Mesaj tarihi:
"NBC chuck'ın heroes la pazartesi akşamları 7-9 arasını dolduran iyi bir ikili olduğunu ancak chuck'ın ratinglerinde yaşanan düşme nedeniyle chuck'ı çok sevmelerine rağmen gelecek sezon için ''eğer'' chuck yayında olmazsa fanlardan şimdiden özür dilediğini bildirmiştir.Ayrıca jey lenonun gelecek sezon NBC'de başlayacak ve pazartesi akşamları yayınlanacak yeni showu için yer açma düşüncesinin de NBC yöneticilerinin kafasında olduğu söylenmektedir.Her şeye rağmen chuck'ın yayınlanan son 2 bölümü chuck vs dream job ve chuck vs first kill ratinglerinde artış yaşanmıştır.Dizinin yapımcısı josh swartz abimiz 3.sezon için iyimser olduğunu ve sezonun geri kalan bölümlerideki performansın NBC'nin kararında belirleyici olacağını söylemiştir.Eğer sizde chuck'a saçma rating sistemi karşısında 3.sezon için destek vermek istiyorsanız www.chucktv.net adresinden başlatılan elektronik imza ve mektup yazma kampanyasına katılabilir NBC yönetimine gerçekte bu dizinin ne kadar sevildiğini gösterebilirsiniz.Tüm chuck severlere duyrulur.''
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
NBC 3. sezon'a yesil isik verdi hayirli olsun.

said:
NBC spy action-comedy Chuck will be back for a third season, says Hollywood Reporter.

Fans had launched a “Save Chuck” campaign that included buying sandwiches at series sponsor Subway. Check out the video below. NBC listens!

Ve Save Chuck campaign:

http://www.youtube.com/watch?v=uDtePZ1MFT0

http://www.youtube.com/watch?v=jRPnN3fkCpU
Mesaj tarihi:
Çok iyi ya. Önce Jericho'nun fındıkları şimdi Chuck'ın sandviçleri. (tu)

Yalnız epey bir bütçe kesintisi olacak. Dizinin karakterlerinden birinin de bu kesintilere kurban gideceği söyleniyor.
Mesaj tarihi:
Anna zaten çok kenar oyuncusu yaw, hani gitse de gitmese de bişi değişmez, aldığı para nedir ki? İlla biri gidecek olsa onu seçerim yani kadrodan yoksa ne Jeffster ekibine ne Big Mike'a dokunamam :D Big Mike'a yamuk yapan elemanı da yollayabilirler Big Mike onu postaladı falan şeyine getirip de
Mesaj tarihi:
Morgan olamaz, chuck dan daha çok fan ı var adamın bende dahil olmak üzere.

Awesome la abla da olamaz, bir kişi gidicekse ayrılmaları gerekir :). Anna da gitmesin, morgan ı tamamlıyor baya.

Gıcık yeni manager gitsin :)
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
fir3blad3 said:

2. sezonuda bitirdim güzel diziymiş gerçekten. Şimdi boşluğa düştüm.

Ben de ikinci sezonu bugün bitirdim, aynı boşluğa düştüm. :)

Rikkie'ye de katılıyorum.
Mesaj tarihi:
BaaL said:

"NBC chuck'ın heroes la pazartesi akşamları 7-9 arasını dolduran iyi bir ikili olduğunu ancak chuck'ın ratinglerinde yaşanan düşme nedeniyle chuck'ı çok sevmelerine rağmen gelecek sezon için ''eğer'' chuck yayında olmazsa fanlardan şimdiden özür dilediğini bildirmiştir.Ayrıca jey lenonun gelecek sezon NBC'de başlayacak ve pazartesi akşamları yayınlanacak yeni showu için yer açma düşüncesinin de NBC yöneticilerinin kafasında olduğu söylenmektedir.Her şeye rağmen chuck'ın yayınlanan son 2 bölümü chuck vs dream job ve chuck vs first kill ratinglerinde artış yaşanmıştır.Dizinin yapımcısı josh swartz abimiz 3.sezon için iyimser olduğunu ve sezonun geri kalan bölümlerideki performansın NBC'nin kararında belirleyici olacağını söylemiştir.Eğer sizde chuck'a saçma rating sistemi karşısında 3.sezon için destek vermek istiyorsanız www.chucktv.net adresinden başlatılan elektronik imza ve mektup yazma kampanyasına katılabilir NBC yönetimine gerçekte bu dizinin ne kadar sevildiğini gösterebilirsiniz.Tüm chuck severlere duyrulur.''
sitenin neresinde olduunu bulamadım..
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...