Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Azmodai said: valla sizi bilmem ama hem bolumun, hem de dizinin TARTISMASIZ en kral ani buydu: This is gonna get good. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Imba olmaya başladı iyice !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 tunch said: guys! i know kung fu!!!! ahhaha komşu geldi bişey mi oldu diye soruyo.. baya bi tezahurat yapmışım herhalde :D keşke soundtrackte son sahne için "shitdisco * i know kung fu" seçselermiş. http://www.youtube.com/watch?v=JwPtWHNqJIo şarkı çok komik (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 efsane efsane ama dediğiniz gibi 3 sezon pacth iyle bufflanan chucka nerf şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 "NBC chuck'ın heroes la pazartesi akşamları 7-9 arasını dolduran iyi bir ikili olduğunu ancak chuck'ın ratinglerinde yaşanan düşme nedeniyle chuck'ı çok sevmelerine rağmen gelecek sezon için ''eğer'' chuck yayında olmazsa fanlardan şimdiden özür dilediğini bildirmiştir.Ayrıca jey lenonun gelecek sezon NBC'de başlayacak ve pazartesi akşamları yayınlanacak yeni showu için yer açma düşüncesinin de NBC yöneticilerinin kafasında olduğu söylenmektedir.Her şeye rağmen chuck'ın yayınlanan son 2 bölümü chuck vs dream job ve chuck vs first kill ratinglerinde artış yaşanmıştır.Dizinin yapımcısı josh swartz abimiz 3.sezon için iyimser olduğunu ve sezonun geri kalan bölümlerideki performansın NBC'nin kararında belirleyici olacağını söylemiştir.Eğer sizde chuck'a saçma rating sistemi karşısında 3.sezon için destek vermek istiyorsanız www.chucktv.net adresinden başlatılan elektronik imza ve mektup yazma kampanyasına katılabilir NBC yönetimine gerçekte bu dizinin ne kadar sevildiğini gösterebilirsiniz.Tüm chuck severlere duyrulur.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 2. sezonuda bitirdim güzel diziymiş gerçekten. Şimdi boşluğa düştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 NBC 3. sezon'a yesil isik verdi hayirli olsun. said: NBC spy action-comedy Chuck will be back for a third season, says Hollywood Reporter. Fans had launched a “Save Chuck” campaign that included buying sandwiches at series sponsor Subway. Check out the video below. NBC listens! Ve Save Chuck campaign: http://www.youtube.com/watch?v=uDtePZ1MFT0 http://www.youtube.com/watch?v=jRPnN3fkCpU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Fakat sadece 13 episode icerecekmis 3. sezon. Hic yoktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 facebooktada gördüm geliyor sanırsam 3. sezon wee! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 LathspeLL said: Fakat sadece 13 episode icerecekmis 3. sezon. Hic yoktan iyidir. AAAAA Gerçi reytingler artarsa daha çekerler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Çok iyi ya. Önce Jericho'nun fındıkları şimdi Chuck'ın sandviçleri. (tu) Yalnız epey bir bütçe kesintisi olacak. Dizinin karakterlerinden birinin de bu kesintilere kurban gideceği söyleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Giden olursa Morgan olur, zaten ortamını hazırladılar. Ama gitmesin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Morgan sanmıyorum ama Anna olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Anna zaten çok kenar oyuncusu yaw, hani gitse de gitmese de bişi değişmez, aldığı para nedir ki? İlla biri gidecek olsa onu seçerim yani kadrodan yoksa ne Jeffster ekibine ne Big Mike'a dokunamam :D Big Mike'a yamuk yapan elemanı da yollayabilirler Big Mike onu postaladı falan şeyine getirip de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 yihuuuuuu 13 bölüm hiç yoktan iyidir. Chuck versus the sandwich :) edit: chuck ne kadar yakışıklıymış da çaktırmıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 videoyu izledim de... herif COK yahudi ahuah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Morgan olamaz, chuck dan daha çok fan ı var adamın bende dahil olmak üzere. Awesome la abla da olamaz, bir kişi gidicekse ayrılmaları gerekir :). Anna da gitmesin, morgan ı tamamlıyor baya. Gıcık yeni manager gitsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 İlk sezonu ve ikinci sezonun bir kısmını izledim. With all due respect Chuck'ın ablası > Sarah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 fir3blad3 said: 2. sezonuda bitirdim güzel diziymiş gerçekten. Şimdi boşluğa düştüm. Ben de ikinci sezonu bugün bitirdim, aynı boşluğa düştüm. :) Rikkie'ye de katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 BaaL said: "NBC chuck'ın heroes la pazartesi akşamları 7-9 arasını dolduran iyi bir ikili olduğunu ancak chuck'ın ratinglerinde yaşanan düşme nedeniyle chuck'ı çok sevmelerine rağmen gelecek sezon için ''eğer'' chuck yayında olmazsa fanlardan şimdiden özür dilediğini bildirmiştir.Ayrıca jey lenonun gelecek sezon NBC'de başlayacak ve pazartesi akşamları yayınlanacak yeni showu için yer açma düşüncesinin de NBC yöneticilerinin kafasında olduğu söylenmektedir.Her şeye rağmen chuck'ın yayınlanan son 2 bölümü chuck vs dream job ve chuck vs first kill ratinglerinde artış yaşanmıştır.Dizinin yapımcısı josh swartz abimiz 3.sezon için iyimser olduğunu ve sezonun geri kalan bölümlerideki performansın NBC'nin kararında belirleyici olacağını söylemiştir.Eğer sizde chuck'a saçma rating sistemi karşısında 3.sezon için destek vermek istiyorsanız www.chucktv.net adresinden başlatılan elektronik imza ve mektup yazma kampanyasına katılabilir NBC yönetimine gerçekte bu dizinin ne kadar sevildiğini gösterebilirsiniz.Tüm chuck severlere duyrulur.''sitenin neresinde olduunu bulamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 divxplanet te şöyle bir şey gördüm güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Chuck'a benzeyen erkek arkadaş istiyorum. Ama ellerime oje de sürecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Comic-Con Diary Jeffster! Chuck! sabah sabah iyi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Azure_Knight said: divxplanet te şöyle bir şey gördüm güzel olmuş bu posteri düşündüğüm kişi cizmiş olabilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Onu bilmem de kim çizmişsse harika çizmiş. Özellikle Anna cuk oturmuş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar