Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 İlk bölümü indirip izleyeyim bari güzel demişsiniz . Güzelse 9. dizim olacak sanırım , Azmo'ya okunacak belam olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Pilot ÇOK iyiydi . Acaip eğlenceli dizi , hemen 2 ye geçelim . Emir yaktın beni =/ . "That's not an X-Box and you're not an X-man." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 off ben de mi denesem, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 9 bölüm izledim üst üste , çok eğlenceli gerçekten . Allah kahretsin =/ Ooo 10 da varmış , bb . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ben asik oldum sanirim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 arcane said: Sarah tam bir nerd rüyası <3 Ama yani ... Yani.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 YVONNEEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Penthesilea said: Azmomun onerisiyle basliyorum ben de yarin ben de varim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 11 niye gelmedi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 azmo, benim tavsiyelerimle rep toplama çabaların beni derinden yaralıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Abi ben asik oldum diyorum siz rant pesindesiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 11 NİYE GELMEDİ DEDİM . Gelmiş lan sori . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 TAM 10 DAKKADIR GULUYORUM AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Ben de çok gülmüştüm oraya da sen geriden takip ediyorsun , geriden gelip tur bindirdim sana . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 PAEUFUEAHFAIEUh bir daha açıp izleyecem o sahneyi euhae şuan 11'i arıyorum,yurt interneti rlz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Ben en çok Casey'e gülüyorum. Araba silişinden mangal satışına kadar böyle dedication yok arkadaş ehue. Hele Chuck veya sarışınla dalga geçmiyor mu of efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 11 indirdim şimdi ,bekletiyorum azıcık acı çekeyim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 1x11 Bu friends isi hic hosuma gitmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Sarah http://www.imdb.com/gallery/ss/0934814/Ss/0934814/NUP_105782_0593.jpg.html?path=pgallery&path_key=Strahovski,%20Yvonne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Vizem var ya, izlesem mi ki ... Herşey Sarah için, aşkım benim bi tanem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Ne friendsi ya , ne friendsi be . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Eglenceli diziymis, ana karakter baya "Seth +8 yil" yanniz Ayrica: It's complicated... Josh Schwartz'un Ingilizce'de en begendigi cumle olmaya devam ediyor. Sarah'in cehre direk "Portia de Rossi MKII" Avusturalya 10 sene arayla gelistirip yollamis hissi uyandirdi. Takdirle karsiliyor, calisma ve basarilarinin devamini diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 e11 5 bölüm daha bu sarah - chuck ilişkisi complicated devam ederse "eeh eytere bea" dedirticek yanlız bana 10 bölüm çok eglenmiştim 11. bölümde sıkıldım nedense. chucki öldürsünler bi tane arap abim gelsin sarayı sabah akşam bafilesinde demiyorum tabi ama (aslında fena olmaz) yani bi sonuca varsınlar çocuğa yazık lan nereye kadar "we'r just friends" ,"it's just work" ayakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 asd iyi de hemen asik edip kizla opusturum ciddiye baglasalar butun sezon yanar, dizi cok tutuluyor malum 2-3 sezonluk malzeme lazim, hepsini bir sezonda batiramazlar :P bu arada, casey inanilmaz iyi bir karekter ya, fireflydan sonraki ilk izledigim karekter baldwinin ve hastasi oldum direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Casey cıdden harika abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar