Cuce Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ben bakmıyorum, bilmekte istemiyorum diziyi izlemden once konuk oyuncu kim ogrenmek. dolasıyla senın yazmaman lazım.
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 BEYLER SAKiN! ehueuh yok abi ben empati yaparaktan ben gormek istemezdim, istemeyenler de olabilir sonucta diye dusundum ve ondan spoilera aldim. Gormek isteyen zaten "bu bolumdeki konuk oyuncu" diye bi spoileri zaten acar. win-win iste, tartiscak bisey yok ki.
evilmaddox Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Yalnız Arnold Vosloo da yaşlanmış baya be. Vay anasını yahu...
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Guzel bolumdu guzeeeeel. Istedigim cogu sey oluyor yavastan. Ama bolumu daha iyi kotarabilirlermis. Muzik ve bazi sahneler sonuk geldi. Verilmek istenen seyi guclu veremedi.
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 casey harika ya. i'll kill you when i wake up
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 orion ve intersect muhabbeti güzeldi chuck ın casey i vurduğu sahnede öldüm yahu :D Chuck versus the First Kill
smash Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 inanılmaz bi bölümdü en güzel bölümdü bence sahne babasının orion olduğunu açık ettiği o sahne muhteşemdi yaşasın orion
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 smash said: inanılmaz bi bölümdü en güzel bölümdü bence sahne babasının orion olduğunu açık ettiği o sahne muhteşemdi yaşasın orion tiklamaz olaydim izlemedim daha.
smash Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 e neden tıklıyosun inanılmaz bölümdü diyip spoiler veriyorum belli ki :)
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 olm of cok merak ediyorum daha bi 4 saat falan da eve gidemicem =(
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ya boş bulundum tıkladim öyle denk geldi normalde huyum değildir izlemedigim bölümün spoilerini okumak.
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Casey'nin EOUUUU çok iyiydi, baya güldüm.
kgns Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Xaenin said: Casey'nin EOUUUU çok iyiydi, baya güldüm.altıma sıçtım bildiğin hahahaha
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 alalalalaaaa... ben de bu diziyi kim seyrediyor diye merak ediyordum. tavsiye ediyorsunuz yani öyle mi?
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Şarkı sorgusu Chuck konferansta rourke'un elinden kumandayı aldıında bir sarkı calmaya baslıyor. Önceden de birkaç kez çalmıştı, nedir o şarkı ?
kgns Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Emaleth said: alalalalaaaa... ben de bu diziyi kim seyrediyor diye merak ediyordum. tavsiye ediyorsunuz yani öyle mi?izleeeeeeee net
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Emaleth said: alalalalaaaa... ben de bu diziyi kim seyrediyor diye merak ediyordum. tavsiye ediyorsunuz yani öyle mi?Ema Ablacim mukemmel bi dizi, kesin izle. Su an icin Chuck ve Breaking Bad'in kacirilmamasi gerekiyor.
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 öeh bariz en hayvanı chuck bölümüydü. bu birinci, missile command ikinci
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 babasının kolunda o zımbrıtıyı görünce HAASSSS dedim sesli şekilde
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 afyon patlamadan bişey yazmamak lazım 8-)
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 bariz en iyi bölümdü... 20 bölüm previewıda süpermiş... dizi süper gidiyor... öeh
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Emaleth said: alalalalaaaa... ben de bu diziyi kim seyrediyor diye merak ediyordum. tavsiye ediyorsunuz yani öyle mi? izlememen büyük hata net
Öne çıkan mesajlar