BaaL Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 akıllıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ben bakmıyorum, bilmekte istemiyorum diziyi izlemden once konuk oyuncu kim ogrenmek. dolasıyla senın yazmaman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 BEYLER SAKiN! ehueuh yok abi ben empati yaparaktan ben gormek istemezdim, istemeyenler de olabilir sonucta diye dusundum ve ondan spoilera aldim. Gormek isteyen zaten "bu bolumdeki konuk oyuncu" diye bi spoileri zaten acar. win-win iste, tartiscak bisey yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Yalnız Arnold Vosloo da yaşlanmış baya be. Vay anasını yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Guzel bolumdu guzeeeeel. Istedigim cogu sey oluyor yavastan. Ama bolumu daha iyi kotarabilirlermis. Muzik ve bazi sahneler sonuk geldi. Verilmek istenen seyi guclu veremedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 casey harika ya. i'll kill you when i wake up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 orion ve intersect muhabbeti güzeldi chuck ın casey i vurduğu sahnede öldüm yahu :D Chuck versus the First Kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 inanılmaz bi bölümdü en güzel bölümdü bence sahne babasının orion olduğunu açık ettiği o sahne muhteşemdi yaşasın orion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 smash said: inanılmaz bi bölümdü en güzel bölümdü bence sahne babasının orion olduğunu açık ettiği o sahne muhteşemdi yaşasın orion tiklamaz olaydim izlemedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 e neden tıklıyosun inanılmaz bölümdü diyip spoiler veriyorum belli ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 olm of cok merak ediyorum daha bi 4 saat falan da eve gidemicem =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ya boş bulundum tıkladim öyle denk geldi normalde huyum değildir izlemedigim bölümün spoilerini okumak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Casey'nin EOUUUU çok iyiydi, baya güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Xaenin said: Casey'nin EOUUUU çok iyiydi, baya güldüm.altıma sıçtım bildiğin hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 alalalalaaaa... ben de bu diziyi kim seyrediyor diye merak ediyordum. tavsiye ediyorsunuz yani öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Şarkı sorgusu Chuck konferansta rourke'un elinden kumandayı aldıında bir sarkı calmaya baslıyor. Önceden de birkaç kez çalmıştı, nedir o şarkı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Emaleth said: alalalalaaaa... ben de bu diziyi kim seyrediyor diye merak ediyordum. tavsiye ediyorsunuz yani öyle mi?izleeeeeeee net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Emaleth said: alalalalaaaa... ben de bu diziyi kim seyrediyor diye merak ediyordum. tavsiye ediyorsunuz yani öyle mi?Ema Ablacim mukemmel bi dizi, kesin izle. Su an icin Chuck ve Breaking Bad'in kacirilmamasi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 öeh bariz en hayvanı chuck bölümüydü. bu birinci, missile command ikinci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 En iyi bölümdü!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 babasının kolunda o zımbrıtıyı görünce HAASSSS dedim sesli şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 spoiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 afyon patlamadan bişey yazmamak lazım 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 bariz en iyi bölümdü... 20 bölüm previewıda süpermiş... dizi süper gidiyor... öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Emaleth said: alalalalaaaa... ben de bu diziyi kim seyrediyor diye merak ediyordum. tavsiye ediyorsunuz yani öyle mi? izlememen büyük hata net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar