arcane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 x12'yi yeni izledim ilk sahne süpermiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 chuck'la sarah'ın su hali yakında gebertcek beni ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 real hd 14. bölüm çıktı geçen haftanın aynısı herhalde di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 imdb de geçen haftaki 13. bölüm olarak geçiyor bu haftaki 14 olarak aynı olduğunu zannetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 aynı falan değil şimdi indirdim izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bu aralar bir yakınlaşma havası var bunları sağlam bir ayırırlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Benim RSS reader aynı diyordu, RSS'yi aldığım yer hatalı yollamış öyleyse, beni düzelttiğin iyi oldu, teşekkürler, tekrar indireyim, RSS'y değiştireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ne demek chucktan mahrum kalmasın kimse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 çok güzel bir bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 cok guzel bi dizi be bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Benim merak ettigim, asil 13. bolum kaynadi mi? yoksa bu hafta gosterdikleri 13. bolum muydu. Eger bu hafta 13. bolumu gosterdilerse, 13. bolum yerine yayinlanan 14. bolumun sonu dusununce o havalar pek uzun surmemis olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Evet, son iki bölümü ters yayınlamışlar. Benim RSS o yüzden karışmış. İkisine de ep 14 diyordu. Bu 13, geçen haftaki 14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Guzel bolumdu, sevgililer gununde yayinlanan bolumu hatirlatarak basladilar ilk olarak bu arada. Yani dizide mantik hatalari tabi ki var da eglencelik bir dizi zaten, cok da guzel noktalara deginiyor ayrica insan iliskilerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 hem 24'e hem de sarah connor chronicles'a gonderme yaptilar, baska diziye yaptilarsa onlari da kacirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 İzleyen varsa bugün çıkan bölümü sonda çalan şarkıyı bilen var mı ? varsa om ya da burdan yazarsanız sevinirim ayrıca güzel bölümdü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Dizinin kendisi de güzel evet de, soundtrack olarak muhtemelen dünya tarihinde daha başarılı herangi bir program yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 bloc party - signs bir sarki bu kadar mi cuk oturur. tuylerim diken diken oldu calarken. of CHUCK of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Chuck'taki bütün şarkılarınlistesi:) aradım buldum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 oha mukemmeldi sonu abi harika bi dizi ya bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 saygılar diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Bu arada Gossip Girl de baya baya basarilidir bence OST konusunda. Hatta Signs onda da calmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Evet evet onuda izliyorum ben onda da bayağa iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 of of. chuck kederlendirdi beni yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 abiiii galaksinin attigi cockblocklardan sonra chuck kendine 30. defa atti. Nedir bu ask git gelleri... poff bu dizi dunya uzerindeki tum acilamayan platonik asik nerdlere umut veriyor. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar