Valeron Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Son zamanlarda inanılmaz şekilde bana karşi ters hareketini gördüğüm birisine direk ölsün diye yorum yapmaya başladım yani pek acımasız oluyor ama hani eskiden olsa bi şekilde ben bişeyler yapabilirdim laf sokabilirdim falan.Bu bahsettiğim insanlar arkadaşlarım benden yaşça büyük abi denen insanlar doğal olarak gidip ağzını burnunu kıramıyosun hemen bu lafı söylüyorum ve bunu söylerken o kadar içten söylüyorum ki kendime şaşırıyorum hakikaten.Ama pek hoşnut değilim bu durumdan bazı soruların çözümü için alışılageldik yöntemler işe yaramıyor.Enteresan bi durumdayım ölsün mü demeli yoksa gidip hakikaten öldürmeli mi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 bende küçükken kızınca keşke doğmasaydım diyodum. bi insanın ölmesini isterken o insandan önce onu sevenleri annesini babasını göz önünde bulundurmak onların ne hale gelceğini düşünmek lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 montunu giy, sonrasını biliyorsun. Ehem, şaka bir yana insanların ölmesini dilemek ayrı öldürmek ayrı efendim kimseyi öldürme. Sonradan pişman olabilirsin o bakımdan. Zaten beklersen kendisi ölecektir bir süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Öldürmek veya şans eseri ölmesini istemektense sorunu gidermeye ne dersin ? Ne şekilde rahatsız ediyorlar seni ? Biraz açıklayabilirmisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ombakkombak said: montunu giy, sonrasını biliyorsun. insanın üstüne yakışanı giymesidir, geyiği gibi baydı. duralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 bana kötülük yapan insanlara "x'in ölsün" deyince ölüyolar, çok oldu, artık kötü hissediyorum kendimi, yapmıyorum. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 pavır vörd kil lazım galiba tabi gandalf dedenin dediği gibi Yaşayanların bir çoğu ölümü hakediyor ve ölenlerin bir kısmıda yaşamayı hak ediyor. Yaşamı onlara verebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 seviş benimle batu lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 "kendimi nasıl bu millete küfreden halden kurtarabilirim, nasıl daha güçlü bir birey olabilirim ?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 sadece ters davranışlarından dolayı birinin ölmesini istiosan,olmadı yaşı büyük olması önemli değil.istediğini ve rahatsızlıgını belirtmelisin.gerekirse kavgada edersin.sonuçta zarar verio diosun.ama ölüm ııhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 gidip öldürmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Valerona hak veriyorum bir ara bende öyle beddualar ediyordumki kendimden korkmaya başlamıştım. Haklısın kendinden büyük birine bişey yapamıyorsun elinden bişey gelmiyorum beddua ediyorsun haklısın bu mantık aynen maça gidip bağırıp rahatlmaya benziyor ve gerçektende rahatlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ya bu istemsizce gelişen bişey.müdahele edemediğin insanlara mesela senden yaşça büyük bir tanıdığın.(tanıdığın olmasa gene müdahele edebilirsin)veya bir bayan.İnanılmaz rahatsız edici tavrılar olabiliyor.Mesela bir hususta espiri yapıyor,durmadan,bıkmadan yapma demene rağmen yapıyor.Ona göre önemli değil ama sen insanların arasında rencide olduğunu düşünüyosun olmuyor anlatabildim mi bu bedduada kesinlikle istemsizce oluşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 aklima geldi; annem universite iken, bayan hocasi gelip anneme tokat atiyor, annemde karsilik verip kadina bi tokat yapistiriyor ve "geber" diye bagirip siniftan cikiyor.. ne yazikki o sezonun sonunda kadin vefat ediyor ve annem hala kendini sucluyor. ama bence ahuauahuahuuahua cok komik ya. eminim butun annelerin hissleri kuvvetlidir falan filan ama benim annemin hissettikleri 100% gercek oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 abi anneden bi beddua seansi istioruz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 kim ne yaparsa yapsın (katliam hede hödö hariç) ölmeyi haketmez. boşver abi geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 hmm. Family Guy'da en begendigim laflardan birini hatirlatti bana... iI's not that I want to kill her...it's that I don't want her to be alive... anymore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 turkcesi olmesini istemiorum ya$amasinida istemiorm gibi bi$I mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 öldürmek istemiyorum ama yaşamasını da istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Onu öldürmek istiyor değilim.Sadece artık yaşamasını istemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 elesso said: bi insanın ölmesini isterken o insandan önce onu sevenleri annesini babasını göz önünde bulundurmak onların ne hale gelceğini düşünmek lazım bence. kesinlikle, sadece başka insanlar için yaşanır bu dünyada kendin için yaşayamıyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ölsün bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Öl diince ölseydi ohooo dünyada adammı kalırdı sdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ibrahim üzülmez, recep tayyip erdoğan, yıldırım demirören, hakan şükür, romario, ilkokul hocam, mehmet ali erbil, serap ezgü, banu alkan, oya başar, esra ceyhan falan filan. ölsünler artık yetti canımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 mumu katilmamak elde degil de ilkokul hocani tanimiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar