Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ölsün artık ..

Valeron

Öne çıkan mesajlar

Son zamanlarda inanılmaz şekilde bana karşi ters hareketini gördüğüm birisine direk ölsün diye yorum yapmaya başladım yani pek acımasız oluyor ama hani eskiden olsa bi şekilde ben bişeyler yapabilirdim laf sokabilirdim falan.Bu bahsettiğim insanlar arkadaşlarım benden yaşça büyük abi denen insanlar doğal olarak gidip ağzını burnunu kıramıyosun hemen bu lafı söylüyorum ve bunu söylerken o kadar içten söylüyorum ki kendime şaşırıyorum hakikaten.Ama pek hoşnut değilim bu durumdan bazı soruların çözümü için alışılageldik yöntemler işe yaramıyor.Enteresan bi durumdayım ölsün mü demeli yoksa gidip hakikaten öldürmeli mi ...
Sosyal ağlarda paylaş

Valerona hak veriyorum bir ara bende öyle beddualar ediyordumki kendimden korkmaya başlamıştım.

Haklısın kendinden büyük birine bişey yapamıyorsun elinden bişey gelmiyorum beddua ediyorsun haklısın bu mantık aynen maça gidip bağırıp rahatlmaya benziyor ve gerçektende rahatlatıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu istemsizce gelişen bişey.müdahele edemediğin insanlara mesela senden yaşça büyük bir tanıdığın.(tanıdığın olmasa gene müdahele edebilirsin)veya bir bayan.İnanılmaz rahatsız edici tavrılar olabiliyor.Mesela bir hususta espiri yapıyor,durmadan,bıkmadan yapma demene rağmen yapıyor.Ona göre önemli değil ama sen insanların arasında rencide olduğunu düşünüyosun olmuyor anlatabildim mi bu bedduada kesinlikle istemsizce oluşuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

aklima geldi;

annem universite iken, bayan hocasi gelip anneme tokat atiyor, annemde karsilik verip kadina bi tokat yapistiriyor ve "geber" diye bagirip siniftan cikiyor.. ne yazikki o sezonun sonunda kadin vefat ediyor ve annem hala kendini sucluyor. ama bence ahuauahuahuuahua cok komik ya. eminim butun annelerin hissleri kuvvetlidir falan filan ama benim annemin hissettikleri 100% gercek oluyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...