behran Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Htrlıcaksınız geçen senelerde sw nin dizi olacağı söyleniodu yanlış htrlamıosam animated olmucaktı normal dizi olucaktı ama habere göre yeni film 2008 eylülde geliyor ve ardından çizgi dizi başlıyor! haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Film de animated. Güzel haber valla. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Bu özel haber Dünyada ve Türkiyede önce ve sadece Star Wars TURK'te! said: bu cümle biraz kıllandırdı beni ama neyse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ehi ehi ben revenge of the sith in türkiye galasına gitmiştim orda öğrendim angut bir dizi çekileceğini hafif pavır rencırsa benzettim greviusun hikayesini falan anlatan anime var zaten Qui-gon force halinde geliyoru neyim böyle hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 o dizi pek angut olmayacak bence ama hadi bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ben izleidm birkaç dakikasını treylır gibi bişey eğer izlediğim şeyse angut bende angut olmasını istemem tabi ama angut olursada yapıcak bişey yok 3 kere angut dedim bunla 4 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Sadece ve sadece animated dizi olacak diye biliyorum. Lucas yapıyor sonucta angut bişi olmayacagı %100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Clone Wars gibi olmasında her türlüsüne varım ben,kopuk bir anime serisiydi,teknik olarak iyiydi gerçi lafım yok ama umarım bu 3D Clone Wars daha iyi olur,Asajj'in Durge'in ölümü vs. çok şey es geçilmişti anime serisinde,gerçi sadece ölümleri değil,yaptıkları bir ton olay es geçilmişti. Mesela ben Gungan City'nin yokedilmesini görmek isterdim,hiç sevmiyorum hıyarları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 gelmesin.. üniversite hayatımın sonu demek bu.. ortaokulda candy girl candy yedi bitirdi.antonio denen adam hepimizi aşık etti.. lisede cnbc başlı başına ömrümü yedi.. star wars bizi baştan çıkarmasın..izin vermeyelimX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 beni baştan çıkartan star wars olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=0EQGwRvMgQc Bugun NTVde fragmanını izlediğim. özel efektleri beğendiğim ama yüz çizimlerine "olmamış" dedirten film. 15 Ağustos'da geliyor , gelir gelmez de gidicem o ayrı konu. En baba SW filmi bence Episode II idi, kanımca o hissi yeniden yaşamak için bile izlenir diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Episode 2 bence yeni üçlemedeki tek iyi filmdi,ama serinin en baba filmi Episode 5'tir bence :) BİTTİ ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 suratlar çok disneyvari olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 ep3 de bayagı iyiydi ya yapmayın simdi =), ama en iyisi ep5 ona katılıyorum eheh =)... guzel olmus ya, suratlar hatta tamamıyla clone wars'un 3d'si olmus iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Pardon en baba Ep V ve II (nasıl aklımdan çıkmış Ep5 hayret?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Beyenmedim ben ya. Çok çocuksu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 O suratlar niye öyle disney filmi gibi hakikaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 clone wars izlemediniz mi abi ? orada da aynen boyleydi suratlar, trip iste =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Arada olmasaydı kızacaktım da ara dönem olması daha iyi. Ok kitaplar falan yazılsın ama bari sinema filmi gelmesin başka. İki üçleme yeter. Efsaneyi hala güzelken bırakmak, kurcalamamak lazım. Gerisi KOTOR! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Star Wars SUX, Star Trek / Stargate Rules!!! Bunu dedim ve hiçbir yere kaçmıyorum ülen! İstediğiniz kadar laf edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 kacma zaten, rahat rahat dovelim =p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Sovereign abi böyle cümleler kurmayalım, kırmayalım sonra birbirimizi. Star Wars madem sux Star Wars hiç olmasın ister miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reb1rth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Mortis said: Bu özel haber Dünyada ve Türkiyede önce ve sadece Star Wars TURK'te! said: bu cümle biraz kıllandırdı beni ama neyse =) sadece SW Turk'te olayı yalan zaten kaç ay önce başka siteler tarafından duyurldu zaten LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 aquila said: kacma zaten, rahat rahat dovelim =p. ahahah nasıl kızdılar.. tabiki hiç olmamasını istermiydin demişsin. Benim için Star Wars herhangi bir Holywood filminden farklı değil. Sen Spiderman'in hiç olmamasını istermiydin? Veya ne bilim ona benzer böyle fantastik bir filmin hiç olmamasını istermiydin demek oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar