deadlands Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 PC ye de çıktı bu oyun. alıp oynayan var mı bilmiorm ama saçma bi şekilde oyuna gampad destegi koymamışlar. guitar ı olmadan da klavye mousela oynanıo ki zevk vermio. oynayan deneyn var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 içinde bulunduğum durumda oyunu kaldıran bir makineye sahip olmadığımdan oynayamayacağım bir süre ama gördüm,güzele benziyor. Ayrıca USB Guitar çıkaracaklarmış diye duydum oyun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 oynadım ve ilk şarkıda sildim hakkaten gitarsız oynanmaz xbox için orjinalini alıcam muhtemelen şarkılar süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 PS2 sürümünü oynayan varsa, aradaki farkları sayabilir mi? Çok fark yoksa bi de klavyede deneyeyim dedim. PS2'de gitarla oynuyorum ve expertta saçımı başımı yoldum resmen. Acayip abartmışlar chord olaylarını. Bi de bildiğim kadarıyla internetten şarkı indirme özelliği vardı PC sürümünde. Onun hakkında bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 oynadım xbox 360'da bütün şarkıları açtık da güzel şarkı yok pek 40 şarkının 20'si bilinmemiş gruplardan vs. co-op carreer çok güzel ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ya harbici gitar bağlanabiliyomu bu oyun için bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadlands Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 baya guzel şarkılar var bence. bi de x box 360 gitarı pcye oluyomuş sanırım. Ama bu oyun gerçekten de konsolda oynanır yani pcde olmuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Bleeding said: ya harbici gitar bağlanabiliyomu bu oyun için bi şekilde X-BOx 360 gitarı USb ile bağlanıyor wireless olanıda çalışıyor diyorlar. Sırf birkaç fark var diye almayı düşünüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Bleeding said: ya harbici gitar bağlanabiliyomu bu oyun için bi şekilde Hayır. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Para, zaman ve sabır bolsa burdan buyurun :) http://toolmonger.com/2006/12/05/how-to-build-your-own-custom-full-sized-wireless-guitar-hero-controller/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Haha ne rahatsız insanlar var. :D Onun harbici gitarlığı kalmamış ama (*yaladığını yutmamak için kıvırır*). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 yaladığını yutmamak ne demek bu arada nası yazmışım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Guitar Hero II cok daha guzeldi bence sarki acisindan ama bunu da oynayacaz artik yapacak bisi yok./ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Jag in ucuna converter takip pcye baglayabiliyormuyuz normal gitarlarimizi nedir yani tam anlamadim.Herifler ozel gitarmi yapmis bu oyun icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Frets On Fire ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Hayır normal gitar baglanamıyor (Arkadaşın gonderdigi linkteki gibi psikopatsan ve gitarinin içini açip oyle seylker yaparsan ayrı tabi :D). Gitar şeklinde bir pad var uzerindeki butonlara basiorsun :D. Aşagıdaki resimde gorebilirsin :D gitar tipleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 İlk iki oyun çıkmadılar değil mi pc'ye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadlands Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ben çıkmadı die biliorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ps2 de hastasıydım bu oyunun ama mükemmele yakın oynayabilmek için illa gitar gerekiyor. tremolo olaylarını ne kadar kasarsanız kasın anca bi hıza kadar yapabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Oyun zor ama kısa yani easy de kolay ama son bölümde ben zorlanmaya başladım ve slash ı yenemedim tom morello neyse de slash ı zaten hürmeten yenemedim gibime geliyor ya neyse :P:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Sadece 3. oyun PC'de var ama bundan sonra hepsi PC'de de olur. Eskiden konsol bazlı bir şirket yapıyordu şimdi Tony Hawk'u yapan şirket yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Arkadaşlar şu sayfada PC için nasıl evde gitar yapabileceğiniz anlatılıyor. Eğer yakınınıda walmart varsa deneyebilirsiniz. İzmir'de yok tabi walmart falan, İstanbul'da da yok aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Bunu yapmaya kalkışmak yerine hazır tapılmışını alırız mukavvadan :) bkz. Cem Yılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Bişi dicem de düğmeleri 10'uncu perdeden başlayarak koysa hemde daha rahat hemde daha hızlı çalınır . Hata yapmış :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 pc için gitar yok mu hala ya? çıldırdık :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar