Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guitar Hero 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
PC ye de çıktı bu oyun. alıp oynayan var mı bilmiorm ama saçma bi şekilde oyuna gampad destegi koymamışlar. guitar ı olmadan da klavye mousela oynanıo ki zevk vermio. oynayan deneyn var mı
Mesaj tarihi:
içinde bulunduğum durumda oyunu kaldıran bir makineye sahip olmadığımdan oynayamayacağım bir süre ama gördüm,güzele benziyor.

Ayrıca USB Guitar çıkaracaklarmış diye duydum oyun için.
Mesaj tarihi:
PS2 sürümünü oynayan varsa, aradaki farkları sayabilir mi? Çok fark yoksa bi de klavyede deneyeyim dedim. PS2'de gitarla oynuyorum ve expertta saçımı başımı yoldum resmen. Acayip abartmışlar chord olaylarını.
Bi de bildiğim kadarıyla internetten şarkı indirme özelliği vardı PC sürümünde. Onun hakkında bilgisi olan var mı?
Mesaj tarihi:
Hayır normal gitar baglanamıyor (Arkadaşın gonderdigi linkteki gibi psikopatsan ve gitarinin içini açip oyle seylker yaparsan ayrı tabi :D). Gitar şeklinde bir pad var uzerindeki butonlara basiorsun :D. Aşagıdaki resimde gorebilirsin :D
gitar tipleri
Mesaj tarihi:
ps2 de hastasıydım bu oyunun ama mükemmele yakın oynayabilmek için illa gitar gerekiyor.
tremolo olaylarını ne kadar kasarsanız kasın anca bi hıza kadar yapabiliyorsunuz.
Mesaj tarihi:
Oyun zor ama kısa yani easy de kolay ama son bölümde ben zorlanmaya başladım ve slash ı yenemedim tom morello neyse de slash ı zaten hürmeten yenemedim gibime geliyor ya neyse :P:D
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar şu sayfada PC için nasıl evde gitar yapabileceğiniz anlatılıyor. Eğer yakınınıda walmart varsa deneyebilirsiniz. İzmir'de yok tabi walmart falan, İstanbul'da da yok aslında.
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...