Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

konu dışı gündemi: kutuplaşma vs (kıtipi)yozlaşma

Emaleth

Öne çıkan mesajlar

Halen anlatamıyorsun ama yazdığımın silinmesi bile benim ne kadar haklı olduğumu gösteriyor. Ben senin işinle dalga geçmedim olayları aktarma biçimini Tİİ ye aldım..

Ayrıca admine şunu yaptım kralım diyecek kadar ezik değilim çünkü admin veya başbakan bende herkes fikirleri kadar değerlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

horace daha önce milleti delirtmedi sanki.
biz çıkıpta allah belanı versin, yok skerim sizi de diye çıkışmadık adam delirdi söğdü şimdi suçlu dinle dalga geçenler oldu.
herkes istediği dini savunur eder din tartışması yasak o zaman şikayet etsin tek tek ünlemle burda küfür etmesin. yaptırım neyse uygulansın. hala "bazılarınız" diye bazı kişileri zan altında bırakıyorsunuz en başta ne yapılacaksa yapın ondan sonra onlara geçin.
adam kayırılıyor demiş horace şu anda en başta kayırılan kendisidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Razien said:
Şimdi din konseptli bir konunun temasıyla makara yapmak bir yere kadar kaldırılabilir ama ; dinin kendisiyle dalga geçmek yanlış

dinlerin kendisiyle dalga gecen yok ki?

en fazla yobazlarin sacmaliklariyla dalga gecildi bugune kadar. biri gelip, tum inananlar aptal aslinda cennet yok cehennem yok enayisiniz siz dedi mi? dediyse arkasinda 1 kisi bile ciddi olarak destek verdi mi? oyle bir mesaj atan olduysa hala aramizda olma ihtimali var mi?

hayir madem bu bir cozum, herkes kendi takimi yenildiginde allah belanizi versin desin. wowda warlocklar nerflenince dalga gecen roguelara bela okunsun, ultimada mondain yandaslari "defolun gidin" denilsin?

komik.
Sosyal ağlarda paylaş

Adam kayırıldığı bir gerçek; ana avrat küfür edip birde öldürmekle tehdit eden adam hala rahatlıkla post atabiliyor mesela. Horace herkese küfür etti bela okudu yönetim savunuyor adamı. Haa o adam benim kaç yıllık arkadaşım burası benim forumum diyorsan haklısın zaten ama kimin kayırıldığı ortada görülsün hakarete maruz kaldığımız gibi birde üste çıkmasın adam.
Sosyal ağlarda paylaş

Razien said:
Şimdi din konseptli bir konunun temasıyla makara yapmak bir yere kadar kaldırılabilir ama ; dinin kendisiyle dalga geçmek yanlış

Dinin kendisiyle kimse dalga geçmedi , din konseptli bir konunun (büyü bak aha) temasıyla dalga geçildi . Kimse çıkıp da Muhammed böyle Allah şöyle puhahah demedi . Dedi mi ? Yoo .
Sosyal ağlarda paylaş

Husker said:
Adam kayırıldığı bir gerçek; ana avrat küfür edip birde öldürmekle tehdit eden adam hala rahatlıkla post atabiliyor mesela. Horace herkese küfür etti bela okudu yönetim savunuyor adamı. Haa o adam benim kaç yıllık arkadaşım burası benim forumum diyorsan haklısın zaten ama kimin kayırıldığı ortada görülsün hakarete maruz kaldığımız gibi birde üste çıkmasın adam.

kayirilan kisinin ismini ver husker yaz buraya bu topige.

ayrica hangi topicte ana avrat kufur edip oldurmekle tehdit ettiginin URL sinide yaz buraya.

kimi kayirmisiz bi gorelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu dine küfür etse biri benim dinimi küçültürmü bu?

Biri sen enayisin cennet yok dese benim fikrim ve inancım bu kadar sığmı ben rahatsız olayım..

Kendine ve inançlarına güvenen insan bu tip şeylerden etkilenmez..

Herkes gelmiş müslümanlığı forumda korumaya çalışıyor, git kardeşim IRAK'da müslüman kardeşlerine zulüm var Allaha hakaret var hollanadada git eylem yap burda sırf şekil olsun diye cihad ilan etme..
Sosyal ağlarda paylaş

abilerim ablalarım,

size ufakken anneniz babanız birisiyle ya da birşeyle dalga geçmenin ayıp olduğunu öğretmedi mi? dalga geçmek fikir beyan etmek demek değildir, karşındakini hakir görmek demektir.

inanan inanmayanla dalga geçmesin, inanmayan inananla dalga geçmesin. bu kadar basit. fikir beyan etme özgürlüğüyle taşşak geçme özgürlüğü arasındaki farkı 10 yaşına kadar öğrenememiş kimselerle bu konular zaten tartışılamaz.

horas ve konusuna dönersek; adam haklı. ateisler gelsin skimi öpsün diye başlık açana raslamadım ben patide, ama henkin kıçını öptük biz burda.
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:
Husker said:

kayirilan kisinin ismini ver husker yaz buraya bu topige.

ayrica hangi topicte ana avrat kufur edip oldurmekle tehdit ettiginin URL sinide yaz buraya.

kimi kayirmisiz bi gorelim.
İki ayrı admine özel mesaj olarak attım zaten sana da attım bakmıyorsan o ayrı ama buraya yetişecek kadar bakmışsın. bak kutunda görürsün.
Sosyal ağlarda paylaş

Husker, aldigin quotelarda muslumanlikla dalga gecildigi falan yok ortada. madde madde neyle dalga gecildigini siralayim.

1- feto tayfasinin olasi tepkisini vermis arkadas

2- bir kac kisiye age of empiresdaki convert muhabbetiyle satasildi, kimse cikip kufretmedi. wolololo efektleri de gene ayni oyundan ayni topicte penthin kullandigi.

3 ve 4 - bence gayet komik, sonucta tanri gelip bizde dota oynasa pwnage triple kill sesleri yankilanir, yalan degil?

bunlara gocunan gitsin ID Software'i bombalasin godmode diye hile kodu yazdigi icin.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Kim kimi kayırmış ya ? Kimi gördünüz küfredip ban yemeyen ? Abuk subuk teoriler üretmeyin şöyle . Üreteceksen de söyle "aha bu adam bende ana bacı bırakmadı , ama hala burada" diye . Ortamı germek için abuk subuk konuşuyorsunuz .
Ben Zegna'ya bildirdim karışma her lafa. Irkçı mesajları report ediyorum mesela kaç zamandır ya hiç tepki verilmiyor ya ay sonra. Ama bu konuda anında yetişti moderatörü yöneticisi. Irk ayrımı serbest din yasak. AKAPE forumu mu lan burası. Bende gidiyorum artık. Ne ben sizi özlerim ne kimse beni özler zaten. Bak ben küfür etmeden gidiyorum. Kalın sağlıcakla.
Sosyal ağlarda paylaş

İki ayrı admine özel mesaj olarak attım zaten sana da attım bakmıyorsan o ayrı ama buraya yetişecek kadar bakmışsın. bak kutunda görürsün.

pardonda, topic actin ve sana mail atman gerektigi soylenmedimi?
info mailine suan bir sorun nedeniyle mailler gememis, horace ta mail atmis gelmemis mesela.

ayrica ozel mesajdan kufur eden birisine o ozel mesaji gormeden nasil yaptirim uygulayacagimizi soylermisin?

mail atacaksin,nedanko database den bakacak bize soyleyecek biz de gerekeni yapacagiz.

hemen hersey olsun istiyorsunuzda, 1. gun sonunda kufur eden adamin banlanmadigini gorunce adminler adam kayirdi oluyor, bravo.
Sosyal ağlarda paylaş

Huskera özelden küfreden benim istediğiniz yaptırımı uyguluyabilirsiniz.Bazı şeyler etki tepki meselesidir.Her insanın da bir sabrı vardır kaldı ki önce onu insanca uyardım.Manası niyeti erdemsiz olduktan sonra istediğin kadar süsle kelimeleri.Kalkıp her attığım postta bu gay bu dinci afshdfj diye kendince ayar vermeye kasan bir tip işte.Ölüm meselesine gelince o mesele çok taraflara çekilir herkes kendi işine geldiği gibi konuşuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...