Razien Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Xaenin said: Razien said: Xaenin said: Razien said: Xaenin said: Konuyla ilgisi ne dediğin şeyin bana onu söyle . Anlaşılan kuyruk acın var senin. Neyse ne diyeceksen ömden söyle. Muhattabın mı var benle kuyruk acım olacak ? Açtığım başlıklar veya postlarımdan dolayı bana kıl oldun ve fırsatını buldun mu kendince ayar vermeye çalışıyorsun bu kadar basit.Neyse buraya daha fazla katletme ne söyleyeceksen ömden söyle Bence sen kompleks yapmışsın . Sana ayar vermeye kalksam burayı seçmezdim merak etme .Ya bırak kompleks falan hikaye yeme beni şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 bi üstteki mesajı quotelamiyoruz arkadasim, goz sagligi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Şu quoteları kısın az bi, öyle gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Xaenin , Razien sorununuz var ise özelden devam ediniz. 2 li münakaşalar ile bulandırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Bayrak ve Atatürk korunmaya ihtiyaç duyar tabiki. Ama herhalde islamiyeti forumlarda veya gazetelerein yorum bölümlerine yorum yazarak koruyacak değiliz.. İnsana saygı olsa zaten bu konu bu kadar uzamaz.. Bırakın herkes istediği fikri istediği şekilde belirtme özgürlüğüne sahip olsun.. Bundan kimse zarar görmez.. Edit:Ayrıca neden her din mevzusu açıldığında Atatürk olaya dahil ediliyor anlamıyorum.. Art niyet arıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Sam said: e yani art niyet var gene o yazdığında viktor? quote'lanınca gerçekliği mi azaldı şevki yılmaz'ın dediği gibi? (:P) masumlaştırmaya çalışıyorsun da "islamofaşistlerin öcünü paticik dindarlarından alıyoruz" demişsin resmen. dela, zaten "bizim maksadımız bu değildi" demenin anlamı yok pek farkındaysan. yapılan olay ortada ve belli, "adamı öldürmek maksadıyla sıkmadık kurşunu" diyen katil zanlıları izlenimi veriyorsunuz şu halde. o zaman onyargi kirmak atom parcalamaktan zordur diyeyim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 İstedigin fikri istegidin sekilde belirtmene olanak tanıyacak bir düzen veya bir sistem mevcut değil malesef. Mümkünatı da yok. Bu nedenle istedigin fikri, paticik ve TC kurallarına uygun sekilde belirtmen icap ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 razien ben de kılım sana xaenin'e sataşıosun yok yere diye. özelimize alalım gel bu konuda soracakların varsa. konuyla ilgili olarak da, olan olmuş, ama birilerimizin uyuz olduğu konular tartışılıyor olsa da böyle siterim moduna girmemek lazım.ben horace'ın yaptığını asla haklı görmeyeceğim sori. sonuçta ben de siyasi görüşlerimden dolayı aynı şeyi kendilerine yapabilirdim, o saçma olacaksa bu da saçma oldu. herkesin dini kendine. ek olarak da, OrÇun birdir ondan başka OrÇun yoktur. -Cons-cc-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Recall06 said: Bayrak ve Atatürk korunmaya ihtiyaç duyar tabiki. Ama herhalde islamiyeti forumlarda veya gazetelerein yorum bölümlerine yorum yazarak koruyacak değiliz.. İnsana saygı olsa zaten bu konu bu kadar uzamaz.. Bırakın herkes istediği fikri istediği şekilde belirtme özgürlüğüne sahip olsun.. Bundan kimse zarar görmez.. Edit:Ayrıca neden her din mevzusu açıldığında Atatürk olaya dahil ediliyor anlamıyorum.. Art niyet arıyorum artık. Bildiğin restart, hadi bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 benim olayla bi alakam yok nede herhangi bir gurubun&tarafin adamiyim burda tek basina duran biriyim bole "baba kos su topicde aksiyon var" diyebilicegim biri yok "aliyoruz" degil analiz yaptim orda birinci cogul sahis yok 3. cogul sahis var arti forumsal bir analizden cok toplumsal bir analiz yapip dusuncemi belirttim kelime oyunlari ve nitpick yoluyla manipulasyon konusunda bir numarasin sam ^^ hastaniz o derece :) ama yoruyor bir zaman sonra sende biliyorsun olayin o olmadigini bende biliyorum ama 3. kisiler girince izah etmeye kastirip yoruyorsun biraz neyse "paladin tanki seven aoe tanking ile CC nin bozulmasina katlanir" demisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 bu arada kevin luth çapraz ateşte kaldı galiba ehah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 kevini adminler affetmedi. neyseki cons büyüktür affeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 İnsanlar fikirlerini konuşarak veyahut yazarak istediği şekilde belirtebilmeli, ve bunun yapılabildiği ülkeler var. Keşke bizde yasalardan önce insan düzeyinde demokratikleşebilsek.. Zaten demokratik insan karşısındaki insanın fikirlerine saygı duymasa bile onları savunmasına olanak sağlayacak zemini hazırlayacaktır. Elbette fiili davranışlar şiddet içermediği sürece gene kabul görebilir. Adamlar belçikayı bölmeyi konuşuyor, Amerikada dinle ilgili aklınıza gelmeycek derecede acayip kitaplar yazılıyor.. Şeytana tapanlarda var, Yahudi olup at arabasında gezenlerde.., Türbanla okula girenlerde ama temel fark herkes birbirinin hayatına saygı duyup rejim değiştirmeye uğraşmıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Recall06 said: Bayrak ve Atatürk korunmaya ihtiyaç duyar tabiki. Ama herhalde islamiyeti forumlarda veya gazetelerein yorum bölümlerine yorum yazarak koruyacak değiliz.. İnsana saygı olsa zaten bu konu bu kadar uzamaz.. Bırakın herkes istediği fikri istediği şekilde belirtme özgürlüğüne sahip olsun.. Bundan kimse zarar görmez.. Edit:Ayrıca neden her din mevzusu açıldığında Atatürk olaya dahil ediliyor anlamıyorum.. Art niyet arıyorum artık. nedeni basit. empati yapiyorum benim icin maneviyati kuvvetli olan ataturktur ,vatandir sonra digerleri gelir ailem dahi bu digerlerine dahildir. baskalari icinse demekki din asil kuvvetli olan...ben nasil ataturke dil uzatani paralayacaksam onlarda dinine dil uzatana aynisini yapmak ister bunu anliyorum ve saygi duyuyorum. bu yuzden din hakkinda olumsuz goruslerim varsa kendi icimde tutuyorum dalga gecmiyorum(ki yok elhamdurullah muslumaniz). sen ne gibi bir artniyet ariyorsun soyle bilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Örnek verdiğin ülkelerde olan her şey TR den farklı. Bende ingiltere de yaşıyorum, basının en özgür oldugu ve rahatca yazabildigi mekandır ama burdaki bütün şartlar TR de olsa biz 10 katı daha rahat yazardık onu da soyleyim. Sen sadece 1 tanesine özenip de iyi yanını görüyor onu almaya calısıyorsan toptan batırırsın elinde olanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Hazır din konuşulurken üstüne siyaset de serpelim o zaman . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Tam da demek istediğim bu insanların fikirleri yüzünden birbirini paralaması doğru değil. Kimse Atatürki sevmek zorunda olmadığı gibi müslüman olmak zorundada değil.. Ve herkes her konuyu insani değerler içinde eleştirebilmeli ve karikatürize edebilmelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ah dela, zaman zaman siz de hatırlasanız keşke o dediğini.. ne var ki mesajların kendileri ve kopyaları halen iki tık ötedeyken inkara girişmek ne denli mantıklı, siyaha beyaz demek ne denli tutarlı orasını da sen takdir edersin. valla viktor, seni dışında bırakırsak da ifadenin "bu gençler öclerini alıyorlar forum üyelerinden, normaldir" kapısına çıkıyor ki kelime oyunu yok ortada zaten olduğu gibi alıntılanmış yazdığın. yoksa postunun videosunun arasına frame yerleştirmiş değilim yani. (:P) halen "yok ben onu kastetmedim" diyen varsa ayrıca buyursun izah etsin, mani olan yok nihayetinde. özellikle şu Allah ve pwnage postunun bir analizini rica edeceğim masumiyetinden dem vuranlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 5 sayfadan sonra göz sağlığı falan kalmayaraktan,ema'nın yazdıklarına bişeyler söylemek istedim. Din konusunda vakti zamanında yeri geldiğinde kendimle çeliştim.Fakat olay şudurki ben müslüman'ım ve inançlı bi insanım.Eşim ateist,ve hatta ameliyatta kazara kaybedilen annesine inanıyo.Din konusunda yeri geldiğinde oturup düzgünce konuşabiliyoruz,sidik yarıştırma olayı olmadığı için ve arada saygı olduğu için bi taşak geçme muhabbeti olmadığı için tartışmıyoruz.Açıkcası pek konuşma gereğide duymuyoruz bu konuları duygusal bağlardan dolayı. Netekim,forumda hem sidik yarıştırma olayından hemde birisi "vay sen benim takımıma nasıl kötü dersin" muhabbeti döndüğünden topicler efsane oluyo habire,olaylar zıvanadan çıkıyo.Açıkcası ben "müslümanlık böyle" yada "ben inanmıyorum" gibi mesajları ne okuyorum,ne katılıyorum,ne bi fanatikliğim var,nede cevap veriyorum.Uygunsuz ve kuraldışı görüyosam şikayet ediyorum sadece,gereğinin yapılacağınıda düşünerekten. Bence ilk yol(paticik'te uzun bi süredir var olan yapıcılık olayı) işe yaramıyor artık(zamanında nekadar yarıyodu tartışılır ama ortam yutuyodu enazından böyle şeyleri).Çünkü zamanında siyaset ve din yasak değilken de bu konular tartışılabiliyodu.Ama her üye kendi iradesini kullanaraktan neyi tartışıp,neyi yazabileceğini,neyin uygun görülmeyeceğini yada neden tepki görebileceğini düşünerekten yazıyodu belkide.O yüzden hoşgörüsü ve anlayışı son bi şans verelimi vardı bu forumun. Şimdi bakıyorumda,bi ayar verme olayı almış gidiyo.Foruma şöyle konu açarsam çok tartışılır tepki görür diye düşünmeyi bırakın,adam konuyu açtıktan sonra daha açtığı şeyin yanlış olup olmayacağını düşünmeden,bilmeden olay yaratabiliyo.Ki zaten genelde amaç "çok tartışılsın,kavga çıksın,olay yaratsın" oluyo,sanki burada yapılan herşey guiness gibi tarihe geçecekmişcesine. Benim kişisel fikrim, 1- Biraz daha süre tanıyıp yeni üye alımının kapanması, 2- Siyaset ve Din içerikli konuların taviz vermeden kilitlenmesi(netekim zamanında ben siyasetle çokta alakalı olmayan bişeyden dolayı bi kaç saatlikte olsa yörünge dışına gittim.Bidaha alakam olmadı), 3- Hakeden üyeler,ne mevkide olursa olsun gereken cezanın verilmesi(tek kastettiğim horace değil,neticede bu açılan konuların bi çoğu da eski üyeler yada herneyse işte) 4- Paticik bi efsaneydi? 5- Watiz metrix? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Sam said: ah dela, zaman zaman siz de hatırlasanız keşke o dediğini.. ne var ki mesajların kendileri ve kopyaları halen iki tık ötedeyken inkara girişmek ne denli mantıklı, siyaha beyaz demek ne denli tutarlı orasını da sen takdir edersin. valla viktor, seni dışında bırakırsak da ifadenin "bu gençler öclerini alıyorlar forum üyelerinden, normaldir" kapısına çıkıyor ki kelime oyunu yok ortada zaten olduğu gibi alıntılanmış yazdığın. yoksa postunun videosunun arasına frame yerleştirmiş değilim yani. (:P) halen "yok ben onu kastetmedim" diyen varsa ayrıca buyursun izah etsin, mani olan yok nihayetinde. özellikle şu Allah ve pwnage postunun bir analizini rica edeceğim masumiyetinden dem vuranlardan. bi kac sayfa once yaptim analizini, dedim ki herseye kudreti olan tanri gelip bizle dota oynasa - cunku o geyik dotacilar arasinda donuyordu daha cok + 1lerle- pwnage triple kill sesleriyle inler ortam. yalansa yalan de? art niyetli olsam tanrinin kudretinden suphe mi duyuyorsun yoksa derdim, demiyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 normaldir oc aliyroalr demiyorum ama bi taraf real de bastirirken diger tarafin guclu oldugu bir alanda bastirmasi sosyolojide cokda anormal bisey degil tersine gayet normal pawnage postu en masum buldugum kisiden kisiye fark var demekki cunki ben bu geyigi cevirenelrin ateist filan olduguna zanentmiyorum said: -pwnage allaha mahsustur -hasa, pwnage yapiyorsakda yuce tanrininki kadar olamaz (heroes ornegi) ben gayet masum ve sevimli buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 hâlâ mı yahu? hâlâ mı devam ediyor? konu dışına üç yetkili koyun toplam. olsun bitsin. yoksa bu kadar sürede anlaşamayan gruplaşmanın yaşandığı bir yeri ortak noktada toplamak zor. üç kötü adam koy (her küfürde, her hatalı harekette cezasını fazlası ile kessin) herkes sadece onlardan nefret etsin! ^_^ tabii işin dalgası bu, ancak daha fazla alan yetkilisine ihtiyaç olduğu kesin. aklıma gelmişken.. ufak bi hikaye koyalım "How many enemies - boundless as the sky - might I destroy," wrote the Buddhist poet, Santideva. "Yet when the thought of hatred is abolished, all enemies are destroyed." "How," asked the Buddha, "will hatred ever leave anyone who forever thinks: 'He abused me; he hit me; he lied to me; he robbed me'? There is an enduring law: hatred never ceases through hatred; hatred only ceases through love." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ciddi anlayış farkı var demek dela, hoş gerçi başka konularda uç örnekleri de var bunun. atatürk'e insan dediğimde bir araba laf yemiştim bir-iki tipten heh viktor'cum yalnız bak analizden geçirmeden alıyorum yazdığını ehe: Viktor said: normaldir oc aliyroalr demiyorum ama bi taraf real de bastirirken diger tarafin guclu oldugu bir alanda bastirmasi sosyolojide cokda anormal bisey degil tersine gayet normal hangisini diyorsun şimdi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 off noktalama said: normaldir , oc aliyorlar demiyorum olucak cekecek hocam kulagimi oku baban gibi , essek olma yi az calismamistik edit: quoteladim simdi onada bi mazeret bulma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ehe orası ok o halde. fakaat.. güçsüz olduğu bir alanda bastırılan birinin güçlü olduğu öbür alanda bastırması durumu öc alma fiiliyle değilse nasıl bir kelimeyle ifade edilebilir peki? 'durumu eşitleme'yi seçersin belki? o takdirde, o mesajda islomafaşist diye nitelendirilen kesim ile buradaki inananlar aynı kişiler mi de böyle bir öc alma veya hadi daha mülayim tabiri kullanalım, durumu eşitleme ihtiyacı duyuyorlar? eğer aynı kişiler değilse bunun neresini normal olarak nitelendiriyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar